Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku boje sie

ZORAC - okropny wysyp pryszczy !!!!!!!

Polecane posty

Gość Anulkaaaa
Tutaj jest forum specjalnie poświęcone dla osób chorych na trądzik HTTP://WWW.TRADZIK.INFO.PL

Gość caaroline123
kupię zorac, najchętniej odbiór w warszawie. caaroline123@gmail.com

Gość olaalo
Witajcie, czy jest ktoś kto aktualnie chciałby pogadać o zoracu?, Ja zaczynam jutro. Mam trądzik hormonalny i jedynym ratunkiem jest izotek. nie zecydowałam sie na niego poneważ mam zamiar zachodzic w ciąże i ie chce ryzykować. Zapraszam do rozmowy.

Gość olaalo
halo?

Gość olaalo
up!

Gość olaalo
czy naprawdę nikt nie jest w temacie?

Gość nieznajoma**
Ja własnie od 2 dni stosuje zorac 0,5 nie mam juz pryszczy ale kedys miałam co chwile mi wyskakiwały a po nich zostały na twarzy sklady czewone plamki stosowałam rózne kremy wybielające i nic nie dawaly robilam tez mikrodermobrazje i nic nie dała czytalam na forum pozytywne opinie na temat zelu zorac dlatego postanowiłam go kupic zobaczymy po dluzszym stosowaniu czy pozbedzie się tych okropnych blizn odezwe jeszcze za jakis czas czy są jakies efekty po tym zelu

nieznajoma* ja stosuje zorac od miesiąca i efekty są rewelacyjne. Po pierwsze już powyciągał/pootwierał mi grudki podskórne. Skóra jest gładka, blizny bledsze. Druga istotna sprawa to fakt iż od razu wysusza mi ropne, nowo powstałe krosty. Stosuje go 3,4 dni w tyg. Skóra łuszczy się delikatnie, mocniej-na nosie i brodzie. jestem zachwycona zorackiem. Dziś dokupiłam o kompletu kosmetyki z La Roche: effeclar i cicalplast. Zorac to już nieodłączny element mojego życia :)

Gość nieznajoma**
ja zorac stosuje codziennie raz do dnia skóra po nim jest czerwona i delikatnie sie łuszczy a nakładam go tylko w miejsce blizn moja skóra jest dosc gruba wiec moze nie bedzie tak bardzo sie łuszczyc jak niektórzy pisali zobaczymy co bedzie po dłuzszym stosowaniu bo to narazie poczatki chciala bym aby slady po pryszczach zeszły całkowicie ale zadowolona tez bede jak zbledną chociaz troche bo jak na razie bez korektora nie ruszam sie z domu

Gość nieznajoma**
niestety zorak nie poradził sobie z moimi bliznami tzn czerwonymi sladami po pryszczach jak były tak są nadal szkoda bo miałam taka nadzieje ze pomoze znacie moze cos bardziej skutecznego

Gość nieznajoma**
zorac*

mam do odsprzedania zorac 0,1%-użyty tylko parę razy oraz i/lub locacid 0,05%-nowy,nieotwierany. gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o kontakt: magda20131@op.pl

Gość zoracowicz94
Rowniez stosuje Zorac, z tym ze mocniejsza emulsje 0,1. Demratolog powiedziala mi ze mam go stosowac codziennie, po przyzwyczajeniu skory na cala noc. Juz po 2gim dniu twarz jest podrazniona, lekko zaczerwieniona, zluszczona. Teraz robię 2gi dzień przerwy, aby skóra choć troche sie zregenerowala. Dodatkowo uzywam kremow nawilzajacych. Jakies propozycje co moglbym dodac, albo zmienic aby moja twarz doznala lepszych efektow?

Gość Asiuuuullllla
Witam Wszystkich. Mam 25 lat. Nigdy nie miałam problemów z cerą, aż tu nagle przed 8 miesiącami zaczęły mi się tworzyć straszne grudy i ropne krosty na twarzy. Na samym początku na czole, następnie zeszło wszystko na policzki, brodę i żuchwę. Stosowałam najróżniejsze antybiotyki, maści i dermokosmetyki. Nic nie pomagało, moja twarz wyglądała coraz gorzej. Miałam robione wszystkie możliwe badania, nawet wykluczano u mnie gronkowca. Obecnie leczę się u pewnego profosera i oprócz leków doustnych stosuje rano na twarz Skinoren oraz zamiennie na noc Biodermę Sebium Global i Zorac. Po nałożeniu tych wszystkich kosmetyków strasznie szczypie mnie buzia, ale prof mówi, że to normalnie. Słuchajcie dziewczyny, z mojego doświadczenia mogę Wam powiedzieć, abyście nie myły twarzy wodą tylko do zmywania stosowały Bioderme Sebium h2o - naprawdę jest dobra i nie podrażnia, ponadto polecam te 2 maści i krem, a także łykanie witaminy PP i cynku. Mam nadzieję, ze moja buzia wróci do stanu z przed roku. Wiem, że będę miała przebarwienia i blizny, ale pociesza mnie to, że jest to do usunięcia. Boję się jedynie o grudki. Pozdrawiam wszystkim i łącze się w bólu z osobami ze strasznymi buziami :) Mam nadzieję, ze komuś pomogę. Sama walcze tak długo i dopiero teraz widze światełko w tunelu ;)

Gość klaudiarmmmm
sprzedam Zorac 0,1% 15g. Więcej informacji kaczorek1000@interia.pl

Gość gość
Witam, mam na sprzedaż Zorac żel, zużycie minimalne. Cena 50 zl, wysyłka gratis :) proszę pisać na maila aganieszka.s@vp.pl proszę zwrócić uwagę na dokładny zapis maila, 3 literka a :)

Gość gość
Witam, mam do sprzedania Zorac żel, zużycie minimalne. Cena 50 zł, koszt wysyłki gratis proszę pisać na maila aganieszka.s@vp.pl