Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu_

ślub 2.09.2006

Polecane posty

Gość lulu_

był tu taki temat, ale chyba zginal :) Jak sie czujecie, wczensiowe żonki? :) z jakich jestescie miast?

Gość lulu_
no ja z Poznania :) juz sie nie moge doczekac :) chociaz... problemy z sukienka mam :( jeszcze jej nie widzialam, ale musze pogonic kilka osob za to odpowiedzialnych i modlis sie, zeby wsyzstko bylo na czas

Ja mieszkam w Poznaniu, a ślub w Bydgoszczy :P Prawie wszystko załatwione,nie mam jeszcze biżuterii ale jestem o wszystko spokojna :-)

Gość lulu_
macie zaplanowana podroz poslubna? my idziemy w niedziele po slubie do biura podrozy i cos wybieramy dopiero za kase z wesela ;)

Gość lulu_
ja sama nie wiem gdzie lepiej - czy nad polskie morze, czy nad zagramaniczne...

Gość g....
Gratuluję wyboru miesiąca. Jestem już 2 lata po. Ślub był 11 .09 . Podróż poślubna w Zakopcu........

my z tego względu, że skromniutkie robimy wesele, z podróżą poślubną też nie będziemy szaleć ;) poza tym wszystko jedno gdzie, ważne, że z Nim :)

witam kobietki ja rowniez slubuje 2 wrzesnia. i juz nie moge sie doczekac

ja slubuje w kielcach. zapraszam do dyskusji. dobrze poklikac z kims kto przezywa ten niezwykly wtedy co my, nieprawda?

My niestety nigdzie nie jedziemy :( Kupiliśmy bilety na Sardynię ale niestety ja nie mam urlopu. Może któraś z Was chce polecieć na piękną wyspę prawie za darmo? Wylot z Berlina 4.09 a powrót 13.09

może i byśmy się skusili ;) ale we Władku mamy już wszystko zaklepane i zapłacone :) już się nie mogę doczekać...

Gość lulu_
justi, to skzoda :( ja tez prawie nie dostalam urlopu... ale udalo mi sie jakos wywalczyc. a co do podrozy to sama nie wiem juz czy nie lepiej zainwestowac tej kasy w cos zamiast wydawac na pdoroz...

Gość też 02.09
hej dziewczyny, ja tez slubuje 02 wrzesnia. Podróż poślubną już mamy zaplanowaną, więc nie muszę się martwić o nic. Z urlopem też był problem ale wszystko można jakos załatwić. Zastanawiałam się nad tym, czy warto wydać tyle pieniędzy na wczasy, ale mój przyszły mąż nawet nie chciał słyszeć o tym, że nigdzie nie pojedziemy! Ja nigdy nie byłam na takiej wycieczce (a lecimy do Tunezji) i wiem, że być może nigdy nie pojadę. Więc cieszę się strasznie na ten wyjazd. Pozdrawiam

tak sobie was czytam i cieszę się, że ja jeszcze takich problemów \"urlopowych\" nie mam (bom jeszcze studentką :)). a mój przyszly mąż na szczęście ma dość dobrą sytuację w pracy i też się o to martwić nie musi. pozdrawiam wrześniowe żonki :)

No więc tyko mogę WAM pozazdrościć podróży. Mam nadzieję, że sobie odbiję w przyszłym roku. lulu_ jeśli możecie jechać to korzystajcie, będą niezapomniane wrażenia! A na oszczędzanie jeszcze przyjdzie czas ;-) P.S. Jutro druga przymiarka sukienki, trzecia będzie już z odbiorem :D

Gość lulu_
a zaklepalyscie juz pogode na tego drugiego? :)

justi_25 - nie ma co się martwić. jak nie teraz, to kiedyś na pewno. w końcu każda Wasza przyszła podróż będzie poślubną ;) poza tym wydaje mi się, że przecież nie to jes w tym wszystkim najważniejsze :) a co do pogody - to obowiązkowo musi być piękna :D

Gość lulu_
trzymajcie za mnie kciuki - ide dzisiaj do pierwszej przymiarki sukienki... :)

Ja z moim mezem, co prawda nigdzie nie pojechalam, bo zdecydowalismy sie kupic samochod za te pieniadze i pare innych rzeczy, ale... uwazam, ze to dobry pomysl, zeby jechac w podroz poslubná. Potem juz nie bedzie jak - zobaczycie. Zaczná sie powazne wydatki, wazne sprawy, caly czas bedzie \"cos\" wazniejszego i na wycieczke bedzie szkoda. Poza tym - wspomnienia sá cienniejsze niz wszystko. :) Takze jesli ktos ma okazje, (wystarczajáco duzo kasy zeby i pojechac i odlozyc na cos innego), to nie powinien sie w ogole zastanawiac. Nie trzeba przeciez od razu jechac do Egiptu na 3 tygodnie, ale gdzies blizej, na pare dni chociaz.... :) Powodzenia zycze i milosci obustronnej :) to juz tuz-tuz :P

lulu_ - i jak tam po przymiarce? ja dziś miałam swoją sukienkę od krawca odebrać, ale niestety :( jutro muszę iść.

Gość lulu_
generalnie uwazam, ze kobiety solidnie pracuja :) co prawda jak mialam przymiarke, to w tzw "miedzyczasie" weszly 3 zdenerwowany kobiety, ze juz chca sukienke, a tu jej nie ma i nie ma (a chca ja na pozniejsze dni wrzesnia ;) ) ale sie uspokoilam, bo idzie im niezle :) we wtorek przymiarka sukienki juz z koronka... zastanawiam sie nad welonem... bo chce jakos zakryc plecy w kosciele, a welon sie do teg ocalkiem nadaje

Gość Izulka-1
Witam wszystkich!! :) Ja też ślubuje 2 września. Jestem z Tomaszowa Maz i w sumie juz wszytsko prawie dopięte na ostatni guzik tylko jeszcze nad dekoracją ślącze i się zastanawiam co tu fajnego wykombinować bo w sumie wesele skromne na 70osob i jakby nie było sami kaske usciułalismy na nie, wiec na dekoratora nie bardzo bylo mnie stać. Wogóle balam sie ze bedzie problem, bo jestem po operacji kolana ale 2 tyg temu przestalam chodzic o kulach .. musi być dobrze... Nad podróżą poślubną sie jzu zastanawialiśmy ale chyba jakiś spontan wyjdzie i na jakieś 5 dni gdzies sie wybierzemy o ile fundusze wystarczą...:) Pozdrawiam wszystkich. Buziaczki

Gość też 02.09
powiedzcie mi dziewczyny, jak radzicie sobie ze stresem? Bo ja kiepsko. Wczoraj mialam przymiarke sukni i sie poplakalam bo szew byl nie tak! Nerwy mi puszczaja z byle powodu. W ogole to nie mam na nic czasu. A jeszcze probna fryzura, makijaz i wiele innych spraw. Do tego praca! Czasem juz nie mam sil. W dodatku jestem zalamana, poniewaz nie bedzie na slubie moich najukochanszych dziadkow! A tak bardzo chcialam zeby byli ze mna w ten dzien. Jak nie zwariuje w ciagu tych dwoch tygodni to bedzie dobrze. Pozdrawiam

Gość Izulka-1
Wiadomo ze wesele to niezły stresik choc pwoiem szczerze ze mnie jeszcze tak bardzo niedopada. Rozumię Cie ze czasami jest ciezko..wiadomo ze chcialoby sie by bylio z nami osoby, które tak bardzo kochamy ale nie zawsze jest to mozliwe..ehh.. U mnie np nie bedzie tesciowej bo jest skłócona ze swoim mężem i powiedziala, ze na jednej sali z nim nie bedzie..:( a na dodtaek całą swoja rodzinę namowila by nie przychodzili..to jest dopiero przykre. W sumie kobitka mnie bardzo lubi i mamy dobry kontakt, ale jest "deczko" walnięta, bo jak można robić coś takiego własnemu synowi.. a wydawałoby sie ze takiego dnia ludzie powinni schować swoje niesnaski do kieszeni..ehhh A zmieniąc temat..wczoraj narzeczony był załatwiać wiązanke ślubną.Zalezało mi na tym by była skromniutyka ze storczyków. a w kwiaciarniach mowia 230-280zł.poszaleli..matko tyle kasy za kwaiata..i wiecie co..tak sobie pomyslalam i mowie do mojego Dziubka by nie mowil, ze chce wiazanke slubną tylko wiązanke dla swojej dziewczyny na sesje zdjęciową i ze ma byc ze storczyków..taka romantyczna wiązanka...a oni :50zł Tu sie płaci tylko za samą nazwe "slubna" ale chcą na nas zarobic..ehhhh..co za świat..