Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu_

ślub 2.09.2006

Polecane posty

nam z przygotowań pozostało tylko ustalić ostateczne menu (to dzisiaj), no i fryzjer :) tak sobie czasem myślę, jak to będzie już będzie PO... ;)

Gość Izulka-1
Jeszcze tylko 3 dni Ja jutro ide juz dekorować sale. A jak tam u Was postępy? Buziaczki

Ja miałam dzisiaj fryzure próbną - jestem zadowolona zeby wyszla tak pieknie w sobote jak dzisiaj :) Izulka-1 nie zawczesnie na dekoracje sali ? ja sale to ja dekoruje jutro po połodniu ;)

Gość IZULKA-1
juz dekorowalam wczesniej sale i naprawde 2 dni wczesniej nie przeszkadza i powietrze z balonow nie zejdzie..nam dzis caly dzionke prawie zeszło ale tysiac balonow jest i jakie fajniusie girlandy nam wyszły...:) sama jestem pod wrazeniem. Powiem szczerze ze na poczatku tez tak myslalam ze to za wczesniej ale sprawdzilam kupione balony i 5 dni swietnie sie juz u mnie w domu trzymaja..A dzieki temu jut mam luzniejszy dzionek..wiec zrobie paznokcie..odbiore ciasta wiecz i na sale zawioze..alkohol przewioze...zawsze cos sie znajdzie..buzka

juz niedługo...... zycze wszystkim wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ;) dozobaczenia po weselu : )

I jak tam kobietki juz druga rocznica nam mija...jak ten czas leci ...Pięknie była dwa lata temu ;) Pozdrawiam