Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulu_

ślub 2.09.2006

Polecane posty

no to faktycznie trochę przesadzili z ceną tych kwiatów :o ja będę miała z kalii i babeczka w kwiaciarnii powiedziała, że max 120 zł zapłacę :) a co do stresu... najbardziej go u mnie w nocy widać ;) bo i spać nie mogę i głupoty się śnią... ech, będzie dobrze :)

Cześć Dziewczyny! Ja denerwuję się bardzo-może nie tyle samym ślubem co innymi sprawami. Po prostu za dużo spraw zwaliło mi się na głowę, a wczoraj musiałam pożegnać się z kotkiem...:((( Ja zamówiłam bukiet z róż i eustom-wszystko w tonacji różowo-fioletowej, a cena około 100-130zł.

Gość lulu_
:DDD po prostu nie moge sie doczekac, chociaz dzisiaj poklocilam sie z narzeczonym ;)

Gość Izulka-1
ufff..wczoraj z narzeczonym zrobiliśmy dekoracje która bedzie za nami na weselu...w sumie juz prawie wszystko gotowe... a Wy sami dekorujecie sale czy firma dekoratorska? My poniewaz sami sciułaliśmy na wesele sami to robimy i wydaje mi sie ze jak w pt kolo 20 napompujemy balony to jakos przetrzymaja wesele tymbardziej ze jest bez poprawin...ehhh

Gość emmmm
to ja musze: odebrac kiecę kupic wódkę itd zamówic jakies tort ustalić menu kupić jakies duperele ustalic co maja grać załatwic transport hehe bedzie imprezka

Gość lulu_
ja chyba tez bede sama dekorowala. jeszcze sie to wyjasni. a co do sukienki, to dzisiaj druga przymiarka :) zdarzy mi krawcowa uszyc, czy nie zdarzy? ;)

ja to na szczęście żadnego wielkiego wesela nie mam :P sale dekorują nam właściciele kawiarenki, w której przyjęcie ma być :) sukienka już w domku na wieszaku wisi i czeka... :D

Gość Izulka-1
A robicie jakies prezenty dla rodziców?

Gość Izulka-1
My też nic nie planowaliśmy..ale ostatanio słysze dookoła ze juz sama nie wiem... My w sumie tez nie mamy tak duzego weselicha bo 72 osoby maja byc..miłego wieczorku:)

szczerze mówiąc jakbym tak miała zwracać uwagę co kto mówi, to chyba bym oszalała ;) póki co - trzymamy się tego, co sami zaplanowaliśmy i dobrze jest :) pozdrawiam!

Gość Izulka-1
Witam ponownie..juz tylko tydzien i jeden dzionke nam pozostał...Jaką macie piosenecz na pierwszy taniec? Mnie sie bardzo podoba Michael Bolton - When A Man Loves A Woman..muzyczka jest taka swietna tancu sie poprostu płynie..ehh..ale tekst troche nie pasi..no i mam problem...ehhh Buzka

Gość lulu_
nie moge w to uwierzyc! jeszcze tydzien ;') po prostu rozklejam sie juz teraz............ :)

Gość lulu_
prezenty dla rodzicow to problem, ktorego jeszcze niestety nie rozwiazalismy :( ale musimy nad tym popracowac...

właśnie miałam pisać, że zostałnam tydzień :) ale ten czas leci... co do prezentów dla rodziców, to Wam niestety nie pomogę. my czegoś takiego nie planujemy.

Witam, iii.....już nam niosą suknie z welonem....\" juz nie długo kobietki jeszcze tylko niecały tydzień ;) Jaki macie pierwszy taniec bo my bedziemy tanczyc walca z nocy i dni ;)

Gość lulu_
nie mamy pierwszego tanca jeszcze :( nie mozemy nic wspolnie wybrac :(

Gość takie sprawy sie omawia
a my też;) i alkoholu i fryzjera... ja już jestem struta imprezką a czas leci idziecie w piątek do pracy?

Gość lulu_
mam wolne juz od czwartku :) a narzeczony juz w tym tygodniu :) w ogole to strasznie sie ciesze... generalnie moje przemyslenia wygladaja tak: byly najpeirw zarecxyny, ktore oznaczaly tylko jedno - decyzje, ze chcemy byc razem do konca zycia. wielka radosc i poczatek przygotowan, ktore stawaly sie coraz bardziej mechaniczne - liczenie kasy za wesele, rozne noclegi, dodatki itd. zaczelismy ginac w natloku tego wszystkiego i gubic sens. Po co to wszystko? po co ta wydana kasa? wszystko zmienilo sie w momenie, gdy dostalam upominek w pracy - koledzy i koleznaki zrobili "zrzute". i wtedy uswiadomilam sobie, ze tak na rpawde to ejst cudowne - wszyscy ktoryc hznam - bliscy, rodzina, przyjaciele ciesza sie wlasnie z tego! ze podjelismy decyzje, by byc razem na zawsze - do konca zycia... :) a rpzygotowania weselne? to dla przyjaicol, zeby nadal cieszyli sie z nami :)

Gość bedzie impreza
nie mam pojecie ile kosztuja kwiatki? ile płaćice za swoje bukiety + butonierka?

Gość bedzie impreza
o boże.. co w ni tak drogiego?

wydaje mi się, że sam fakt, że to kwiatki \"ślubne\" od razu podnosi cenę :| a będę miała bukiet z kalii.

Gość bedzie impreza
ale czym się rózni róża slubna od nie slubnej? ja sdziłam że pojde do fryzjera potem podjadę do kwieciarni i kupie.... czy to nie najprostrze?

Gość lulu_
EKHM... dzięki za totalnego ignora ;)

oj lulu_ trochę głupio mi się wypowiadać na ten temat, bo (chyba już wcześniej o tym pisałam) my nie robimy wesela. a wiec ani nie będzie pierwszego tańca, ani podziękowań. w sumie to się nawet z tego cieszę. bałabym się, że gdzieś byśmy się w tym wszystkim zatracili... a tak możemy cieszyć się tą nadchodzącą chwilą :) podziwiam Was, że tak sobie ze wszystkim radzicie. a wolne to mam raczej cały czas ;) natomiast mój narzeczony od czwartku na urlopik idzie :)

Gość lulu_
nie hcodzi nawet o wesele... przeciez tez macie urwanie glowy z planowaniem slubu, sukienki, kwiatow, obiadu itp - to sie niczym nie rozni. ale bedziecie mieli wkolo was bliskich, ktorzy beda cieszyli sie razem z wami z tej decyzji :) tylko tyle