Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekawiczka

DO PEDAGOGOW- ile zarabiacie, jaki macie staz i jakie miasto?

Polecane posty

Gość rekawiczka
podnosze

Gość cicma
niewiele, bo 990 zl na reke i 13 lat praktyki ped szkol. Tczew

Gość cicma
praca papierkowa, ciagle doksztalcanie na wlasny rachunek----> nie tak to sobie wyobrazalam

Gość tym razem bez nika
staz w dps 460 zl a jak bede na calym etacie okolo 800 porazka skonczylam pedagogike opiekuncza i pracy socjalnej

Gość cieniutko cieniutko

Gość luxusowa wodka
i dobrze, ze malo zarabiaja, bo i niby za co? Za niewiedze? Zastanawiam sie kiedy bedzie nabor na pedagogike taki jak na Akademie medyczna, bo teraz same gamoki i nieuki ida tam, potem dziwic sie, ze to takie nieudaczne zyciowo

Gość Pani nauczycielka
nie chrzań, nieuki??? ciekawe kim ty jesteś. Pewnie jakiś leniwy uczeń...ha ha ha ....zgadlam , co??? zarabiam za 14 lat pracy ok 950 zl netto. Nie warto byc nauczycielem , o wlasnie takie jest nastawienie spoleczeństwa!!!!!! przerzuca na nauczycieli odpowiedzialnośc za wychowanie i wyksztalcenie dzieci, sami lenia sie pomóc dziecku... tlumacza brakiem czasu!!!! to po co mieć dzieci???? gdzie odpowiedzialność doroslego czlowieka????

Gość luxusowa wodka
pani mgr i 950 zl netto? ty masz dzieci? bo jesli masz, to ty jestes nieodpowiedzialna, bo przy takiej sumie nie mozesz nic zaoferowac swojemu dziecku dziecko tez ma potrzeby!!!!!!!!

Gość brednie piszecie
Dziwne, że za 14 lat pracy, bedąc mgr zarabiasz 950. Ja pracuje 8 rok, jestem nauczycielem mianowanym i za etat mam na rękę ok. 1300zł

Gość Pani nauczycielka
ja swoim dziecio oferuje milosc i wszelka pomoc, to o wiele wiecej niz kasa. A atrakcji mamy wiele, wielkie pieniadze nie sa potrzebne!!!!!! co do wynagrodzenia ---nie jestem nauczycielem mianowanym------NIE Z MOJEJ WINY!!!!! nazwe to - przeciwnościami losu i juz.

Gość niewiemjuznic
a kto to jesat nauczyciel mianowany? jakiwe sa jego przywileje? bo tez studiuje pedagogike na 1 roku i chcialabym wiedziec..

Gość Pani nauczycielka
nauczyciele podczas swojej kariery zawodowej zdobywaja kolejne stopnie awansu.Najpierw jest sie nauczycielem stazystą, nastepnie kontraktowym , potem mianowanym i w końcu dyplomowanym. Wszystko to odbywa sie w okreslonych terminach np stazysta po roku pracy , po ukazaniu swoich osiagniec staje sie / przed komisja oczywiscie/ kontarktowym.....itd....okresy zdobywania poszcegolnych szczebli są różne... Za każdym razem zmienia sie wynagrodzenia- oczywiście wzrasta

Jak nie zaoferuje nic dziecku przy takiej stawce?? Nie przesadzajcie, bo co ma powiedzieć rodzina, w której pracuje tylko jedna osoba, która zarabia 1100 zł i musi wyżywić żonę i trójkę dzieci?? Tyko nie pierdolcie, że to nieodpowiedzialne, bo mnie huj strzeli...

Gość luxusowa wodka
no, malo odpowiedzialne!!! Juz cie huj strzelil????

Gość dziecko ma dwoje rodziców
nie tylko z maminej pensji się je utrzymuje.

Gość luxusowa wodka
wiesz, ja po maturze poszlam do Urzedu celnego do pracy, zarabialam duzo (siedzac w biurze a nie na przejsciu)w tym czasie zaczelam budowac dom, kupilam b. stare auto, aby sie dotoczyc do pracy. Po dwoch latach pracujac nadal, rozpoczelam studia. Potem zmienilam prace z racji wyzszych zarobkow i ukonczenia studiow (co nie jest jakims atutem). Dzis mam 32 lata, chlopaka, milosc, domw polsce-pusty, porzadne auto i satysfakcje, ze pracuje w Anglii dla przyjemnosci, ladnie mieszkam, wczasuje sie- nie luksusowo (w tym roku Pogorzelica), i moge rodzic dzieci, bo maja przszlosc zapewniona. ABY ZDROWIE BYLO!!! Porownajmy zaradnosc i odpowiedzialnosc

Gość rekawiczka
ale nie tak brzmialo pytanie

Gość to śię spiesz z tym rodzeniem

Gość nie musi
jest XXI wiek

Gość musli orzechowe
do wodka luksusowa----> super, gratuluje, ale tez bym tak chciala. mam 27 lat i tez mam domek w budowie, to taki luz psychiczny jak sie cos ma, prawda? Chocby na wypadek....

Gość benny hill
kto sie tak wychwala jaki to niby nie jest madry i czego to on nie osiagnal w zyciu zwykle bajeruje bo jest zakompeksiona osoba. taka jest prawda. a ty luksusowa nie trac czasu na siedzenie na kafe tylko idz rodzic te dzieci bo czasami mozesz nie zdazyc. nie wszyscy chca miec takie zycie jak ty. kazdy robi to co mu pasuje. na szczescie.

Gość benny hill
poaza tym---moge rodzic dzieci----zajebiste stwierdzenie!! gratuluje inteligencjii chyle czola-zupelnie jak krolik rozplodowy:)

Gość musli orzechowe
nie kazdy lubi robic to bo nie kazdy moze

Gość luxusowa wodka
nie martw sie, to juz na dniach nastapi :-))

Gość pedagozka
na reke 750 przy 3/4 etatu, to 1000 przy pelnym... praca z dziecmi pelny etat to tez praca w srodowisku,praca socjalna i papierkowej mnostwo....

Gość benny hill
oczywiscie masz racje. mialam na mysli to ze kazdy ukalada zycie po swojemu. nie jest powiedziane ze za jakis czas nie osiagniesz tego co zamierzalas. to ze teraz nie stac mnie na wiele rzeczy nie oznacza wcale ze tak bedzie do konca zycia. wazne zeby byc szczesliwym a nie tylko miec duzo kasy. ludzie juz dawno zwariowali na tym punkcie