Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola jolanta

Jak długo się kąpiecie????

Polecane posty

Mam pytanie do dziewczyn: JAK DŁUGO SIĘ KĄPIECIE?? Może pomyślicie, ze jestem ciekawska, że to niepoważny temat, ale ja na prawde mam z tym problem, bo ciągle ktos z mojego domu kłóci się, że za długo przesiaduję w łazience i się kąpię. Mi kąpiel zajmuje około godziny dziennie. W tym czasie nakładam sobie maseczkę, idę się kąpać, myję długie włosy, suszę je i często po kąpieli wychodzę, więc jeszcze się maluję. Te czynności zajmują mi GODZINĘ, albo czasami troche więcej. Jestewm ciekawa, czy wy tez tyle siedzicie w łazience i jak można ten czas skrócić???? Proszę o odpowiedzi.

Gość faktycznie dlugo

Gość no roznie to bywa
z maseczkami,suszeniem itp to pewnie tez tyle by mi zajelo z tym ze ja np nakladam maseczke wchodze do wanny,robie pillingi myje sie,depiluje itd wychodze zmywam maseczke myje glowe i wychodze owineta w reczniki bo....za drzewiami zazwyczaj jest juz kolejka reszty domownikow. wszystko zajmuje mi ok 30 min-na wiecej nie moge zobie pozwolic,no chyba ze nikogo nie ma w domu:)

Gość bronxik
normalny czas... mi pewnie zajeloby wiecej :)

Gość STOP ROZJASNIACZOM
długo ?? hmm nie powiedzialabym.... mi samo mycie wlosow zajmuje 20-30 min. (szampon, odzywka-ktorą długo trzymam, czasami maseczka) a gdzie tu makijaz, kąpiel i przyszykowanie sie do wyjscia ???

ja tez wchodze z maseczka do wanny, nie wiem jak to jest, ale czasami to sie staram na maksa, a i tak dlugo siedze. najgorsze, ze musze sie malowac w laziene, bo tam mam najlepsze lusterko i swiatlo.

Gość bronxik
mi toaleta przed samym spaniem to zajmuje tak 30 minut lekko biorąc:) a tylko prysznic masaz balsamkiem zeby i twarz i tez wszyscy sie niecierpliwia ale sie juz nie przejmuje :P tato mowi,ze do wojska powinnam isc to sie naucze streszczac:P

normalny czas, tyle tylko, źe jak ktoś czeka na wejście do łazienki, to faktycznie długo

Gość paprocia
znam takiego jednego gościa który chcąc sie ukryć przed własną żoną spędza we wannie codziennie 3-4 godziny na rozmowach z kochanką...........bez komentarza

Gość bronxik
jestes jego kochanka ? ;)

Gość magda5556
do joli jolanty Ja też przesiaduje w łazience ok1 godz i tez krzycza, jak skrócic czas/ ja kiedy myje ze by to juz puszczam wode do wanny , zeby pózniej nie czekac az woda naleci.

Gość A ja to tak
siedzę w łazience około 45 minut i to od dłuższego czasu tak robiłam i mój płaszcz ochronny skórny jest teraz praktycznie zniszczony i łapią mnie się wszystkie krostki podrażnienia i inne h** wie co :? Im dłużej się myjemy tym bardziej wyjaławia się skóra i jest podatna na podraznienia i zakażenia i ropnw wypryski. Wosy tak samo. Trzeba raczej to robić szybko, nie dłużej niż 20 minut w wodzie bo można sobie narobić biedy ... tak jak ja :O

Gość paprocia
nieeeeeeee już nieeeeee teraz z inną romansuje też przez telefon

Gość STOP ROZJASNIACZOM
ale pedał z tego faceta, ja bym sie zemsciła na takim frajerze :D zawsze sie mszcze na osobach ktore mi dojebał* :D zemsta jest na prawde słodka :)

ja wiem, że długa kąpiel jest niezdrowa. moja babcia opowiadala mi, ze na wojnie nie mieli wody, dlatego, jak chcieli sie kapac, to czekali, az popada deszcz i zbierali wode z deszczu i cala rodzina sie w niej kapala. oczywiscie bardzo rzadko sie kapali, ale wtedy to bylo normale. i moja babcia ma piekna cere, chociaz jest juz stara, to nadal ma ladna buzke, bez przebarwien, nigdy nie miala pryszczy itd. oczywiscie ma tylko zmarszczki.

Gość Angelelelelele
no mnie tez to zajmuje godzine ;/ a czasami siedze w lazience jeszcze dluzej ........... ;/

Gość bronxik
no ale jak siedzisz w lazience 1 h to nie oznacza,ze tylkiem w wannie... ja nie wiem jak mozna siedziec w wannie dluzej jak 20 minut heh :) a w lazience to nawet moge 1,5 h :D

no tak ,oczywiscie, ze ja w wannie nie siedze godziny. ale wszystkie czynnosci zajmuja duzo czasu. ale mi chodzilo o to, ze kiedys sie w ogole nie kapali i mieli piekne cery, zdrowie. ja siedze w wannie od 10 do 25 minut.

Gość 25 min w wannie
to juz przesada,dobrze,ze ja mam prysznic. Szybko zwalniam lazienke choc nie musze bo to moja prywatna.

Gość saffi
JA UWIJAM SIĘ BARDZO SZYBKO - PRYSZNIC + balsam do ciała 10-15min. reszta w pokoju przy świetle dziennym

Gość bronxik
ale ja tak ogolnie Jola nie konkretnie do Ciebie :) nie wiem,moze cos z woda mamy nie tak albo w balsamach albo tu i tu :)... moja babcia tez super lacha ;P jak na te lata ofkors 75 :) cera miodzio a ja juz mam kurze lapki :P papa

mama mi mowi, ze jak bede miala dzieci i wiecej obowiazkow w domu, to nie bede sie tyle upiekszac w lazience :-) ale jak na razie jestem mloda, nie uwiazana dziecmi, to lubie dlugo siedziec, tylko, ze u mnie w domu jest 7 osob, to czesto dra sie na mnie, bo akurat jak ja wejde, to masa osob tez chce w tym samym czasie :-/

Gość robert25
Kąpie się około 45min.

Robert 25, ale ty jestes chlopakiem, a dziewczyną dłużej zajmuje kąpiel. A 45 min. to dla chlopaka troch długo, co w tym czasie robisz, że aż tyle czasu ci upływa?

hej, to znowu ja, widze, ze jest postoj w moim temacie, nie macie wiecej nic do napisania mi? a ja zaraz chce isc sie kapac i znowu nie chce spedzic godziny w lazience, to znaczy chcialabym, gdybym miala duzo czasu, ale dzisiaj musze szybko sie wyrobic. to jak mam szybko sie wykapac? macie jakies propozycje, zeby szybko sie wyrobic? chce dzisiaj nalozyc sobie maseczke, bo dawno tego nie robilam, umyc wlosy, nalozy na nie odzywke i lekko pomalowac buzie na wieczor. jak to zrobic, zeby nie trwalo to godziny????

Gość sabinka17
mi kapiel też zajmuje godzinke czasem troszke dluzej. w wannie kapie sie co tydzien, bo codziennie biore prysznic bo to szybciej. a jesli sie kapie to wieczorem w sobote kiedy reszta rodzinki oglada jakis filmik:) nalewam do wanny duzo wody, dolewam pachnacych olejkkow, uzywam peelingu, potem nakladam maseczke i jednoczesnie depiluje sie tu i ówdzie. zmywam maseczke i myje wlosy. a gdy wychodze smaruje cialo oliwka ( mam bardzo sucha skore) i smaruje sópki kremem. to chyba tyle