Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jola jolanta

Jak długo się kąpiecie????

Polecane posty

zawsze pod prysznic, żadko w wannie,chyba ze mam ochote to wskakuje do wanny, a kapiel i inne duperele to 10-20 min

Gość Ooł
ok 3 h i z wanny wychodzi byczy rodzynek:D:D

Gość litości
Ja o dużo za długo... martwię się o to moją skórę ale to normalnie jak uzaleznienie! :-(

kapie sie jakies 30 minut,a drugie tyle spedzam na balsamowaniu,suszeniu wlosow itd(albo troche wiecej)

musze sie wam dzisiaj pochwalic :-) bo wczoraj w wannie siedzialam tylko jakies 7 minut, szybko nalozylam zel pod prysznic i go splukalam. to swiadczy o tym, ze potrafie sie szybko wykapac, ale jeszcze reszta czynnosci zajmuje mi dlugo, bo wczoraj samo malowanie trwalo jakies 20 min. nie wiem dlaczego tak dlugo, chyba dlatego, ze nie potrafilam dobrac cienia do powiek i jakos mi nie szlo tuszowanie. jeszcze musze nad tym popracowac.

Gość a ja się wgóle nie maluję
węc oszczędzam mnóstwo czasu;-)mój makijaz ogranicza się tylk do wyuszowania rzęs i nałozenia blyszczyku na usta:-0)Kiedyś,jeszcze kilka lat temu nakdlalam pelny makijaż(podkla,puder,korektor,cieniepomadka,blyszczyk,konturówka itp.)ae teraz zrezygnowlam z tapetowania sie,cer MI SIE POPRAWILA JAK ODSTWILAM PUDRY I INNE SMAROWIDLA KOLOROWE:-ptERAZ TYLKO MASKARA I BLYSZCZYK I JEST OK!

Gość L e n a
1-2 GODZINY

Gość joey212
ja się kąpię godzinę.ale tylko siedzę w wannie i rozmyślam.

Gość gość
A o czym tak rozmyślasz w wannie???

Gość gość
Ja se moge póki co siedziec w łazience ile mi się podoba, bo mam na wyłączność. Kąpiel z myciem włosów (razem z odżywką), depilacją, peelingem, zajmuje mi od 15- do 20 minut, pod prysznicem. Potem balsamowanie kremy itd około 10 min. Potem bardzo dużo czasu bo aż około 20 zajmuje mi cera (trądzikowa :O) gdzie robię wszystko powoli i dokładnie, oczyszczam, tonizuję, kremuję, podkład itd. Czasem jeszcze dłużej jak nałożę maseczkę albo zrobię peeling ale to raz w tygogodniu tylko mi się tak wydłuza o tą czynność. Potem już z górki bo 10 min roboty z włosami ale znowu makijaż zajmuje około 20 min, zależy czy robię dzienny czy wieczorowy, jak dzienny to połowa czasu mniej. Mimo wszystko, dobrać to do kupy - i wyjdzie trochę tego ;/ Ogólnie ja się od zawsze guzdrzę i nigdy nie mogę szybko się wyrobić. Póki co się nie martwię, gorzej jak już wyjdę za mąż i dojdą poważne obowiązki ;)

Gość gość
To ile Ty czasu marnujesz,???ile mozna zrobic pozytecznych rzeczy w tak długim czasie??hmmmm

Gość gość
prysznic + włosy 5 minut