Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walniety w czajnik

mam dziewczyne i podoba mi sie moja kumpela

Polecane posty

Gość walniety w czajnik

kocham swoja dziewczyne bardzo, ale jak widze tamta to az mi serce wali. jest przesliczna, przeslodka. lubie ja, mysle ze ona cos odemnie chce:) nie wiem co robic, moje serce jest w rozterce:(

Gość walniety w czajnik
nikt nic nie powie?

Gość pytanie z innej beczki
ile masz lat ?

Gość walniety w czajnik
mam 29 lat

Gość ..Nitka..21
no bo co tu duzo mowic masz problem i sam musisz sie z nim uporac nikt ci nie pomoze. Ja cie moge jedynie przestrzec,jesli zerwiesz z obecna pozniej mozesz bardzo zalowac a jak nie to mozesz okazje stracic takze wybor trudny ale licz sie z konsekwencjami.

Gość cieszynianka
walniety w czajnik......zaloze sie, ze mieszkasz w Niemczech:P

Gość ..Nitka..21
Ty masz 29 lat i .... no zarzyles mnie,wiez sie staruchu za siebie :P

Gość a co ze mam 29 lat
to tylko utrudnia sprawe, bo juz mysle powaznie o zyciu. z moja dziewczyna myslelismy juz o slubie, a tu pojawila sie ona. jak sie ma 29 lat nie mozna miec takich rozterek? nie moze pojawic sie ktos kto do gory nogami obraca twoj swiat?

Gość i faktycznie mieszkam
w Niemczech, dlaczego tak pomyslalas? :)

Gość pytanie z innej beczki
a ile jestes ze swoja dziewczyna ?? bo znam duzo par, ktore po 7, 10 latach znajomosci sie rozstawaly ja jestem z facetem 6 lat i wkurwia mnie to jego niezdecydowanie i to ze nie chce sue ze mna zenic i tez czasami mysle ze go nie kocham :(

Gość jestem z nia 9 lat
i tez uwazam ze to byloby nie fair zostawic ja tak na lodzie. jest ciepla, kochajaca, wrazliwa osoba. piekna do tego. ale jest tez ta 2. pracujemy razem, wiec spedzamy ze soba bardzo duzo czasu. a ja ciagle nie wiem

Gość cieszynianka
Twoj tekst: "mysle ze ona cos odemnie chce" Cie zdradzil:P. Tak sie mowi po Niemiecku. W Polskim nie ma takiego wyrazenia:D. Mieszkam w Niemczech od lat, i odrazu cos takiego wyczuwam:P.

Słuchaj.Moim zdaniem powinieneś być przy swojej obecnej dziewczynie,zwłaszcza,że mówisz,że ją kochasz-a to mocne słowo.Tamtą być może tylko podziwiasz ze względu na urodę.Poza tym mówisz,że ona czegoś od Ciebie chce,nie wiem jak dla innych,ale panna,która podrywa zajętego faceta moim zdaniem nie zasługuje na najmniejsze zainteresowanie z jego strony.Uważaj,żebyś nie zranił swojej ukochanej okazując przesadne zainteresowanie tej drugiej. Życze rozsądnych decyzji :)

Gość walniety w czajnik222222
nie zauwazylem tego wczesniej:) ktos mi zastrzegl nicka

problem polega na tym ze serce nie sluga... no ale do rzeczy..zastanow sie nad tym dobrze..bo po pierwsze jesli ona wie ze jestes w zwiaku i cie kokietuje czy cos takiego..to raczej srednio dobrze swiadczy o niej.. poza tym pomysl jeszcze raz dobrze za co kochasz swoja dziewczyne i czy te cechy moglbys znalezc w tej drugiej..i czy czasem to nie zauroczenie...a nie prawdziwa milosc..flirty bywaja gorace..ale koncza sie nie ciekawie ( co nie jest regula), na stowe zranisz twoja dziewczyne tak bardzo ze szanse powrotu sa nikle..raczej zadne jak sie szanuje..niestety decyzja nalezy do ciebie a poza tym malo napisales..ciezko interpretowac.

do I am the choosen one...no napisalam mniej wiecej to samo ale jak zaczelam pisac to ciebie tu jeszcze nie bylo:) w kazdym badz razie mamy racje!