Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość całaprawdawoczy

DLATEGO WŁAŚNIE FACECI WOLĄ KOBIETKI Z ODCZUWALNYMI PIERSIAMI A NIE DROBNOTĄ

Polecane posty

Gość a ja widze tylko duze
na male to nawet nie patrze, takie "kobiety" sa dla mnie niewidoczne, to nawet trudno nazwac kobiet, bo atrybutem kobiecosci sa piersi , ktore powinny karmic dzieciaczka a jak laska jest deska albo ma marne A to moge tylko wspolczuc najlepsze laski to takie 1,70 i cycusie DD i mala okragla pupcia tak jak moja zonka:) najgorsze z mozliwych grube swinie ze zwalkami i malymi cyckami fuj.... rzygam.,,,,,,,,,,, bleeeeeeeee

a jeszcze male, chude i bez cyckow to w ogole porazka wygladaja jak mlodzi chlopcy hahahah takimi to tylko geje sie interesuja albo pedofile nie wiem ktore gorsze grube bez cyckow czy chude bez a Wy jak myslicie?

Gość mam akurat 75 D
I chciałam zadać pytanie panom: jaki mam obwód w biuście?

Gość mohhhhhhherro
---->najlepsze laski to takie 1,70 i cycusie DD i mala okragla pupcia tak jak moja zonka --------> no to chyba ma cycki do pasa przy tych proporcjach

Gość mam akurat 75 D
czekam na odpowiedź...

Gość jaki masz nie wiem kurde

Gość mam akurat 75 D
no to strzelać

Gość mohhhhhhherro
96-98 cm

Gość olh
ja mam 75c i 93cm

Gość mam akurat 75 D
Mam nadzieję, że dobrze wkleiłam linka. Ja mam akurat 95 cm, ale można tu zauważyć, że różnice między poszczególnymi rozmiarami nie są aż tak duże.

Gość szczęscliwa z małym cycem
Wiecie co...Jak słucham wypowiedzi "widze tylko duże" to sie cieszę tym bardziej że mam małe cycki. Przynajmniej nie miałam żadnych szans na niego trafic bo dla niego jestem tylko deską. Chciałam zaznaczyć ze wypowiedzi facetów którzy zachwalają duże biusty są niestety w większości na żenująco niskim poziomie. Współczuje więc biuściastym że muszą ciągle trafiać na takich typów. jeśli facet leci tylko na biust albo tylko na tyłek to musze niestety powiedzieć że zawsze znajdzie sie taka co jest chudsza, ma wiekszy biust czy coś...Także, kiedy słucham wypowiedzi tych zakompleksionych facetów którzy prubują nadrobić biustem swojej dziewczyny to ciesze sie ze tacy na mnie uwagi nie zwracają. Przynajmniej nie muszę się z nimi użerać.

Gość olh
Miłość nie patrzy na rozmiar i moze Ci się trafić amator dużych, z doświadczenia wiem, ze później ślinią sie na widok większych

Gość mam akurat 75 D
Dziewczyny ale chciałam wam pokazać jak niewielkie różnice są między wymiarami miseczek. Najważniejsze jest to jak same do siebie podchodzicie. Co z tego, że jakiś kretyn będzie rzucał wymiarami jak nie ma o nich pojęcia. Zostałam tu nazwana pokracznym karakanem, krową z wiszącym cycem jak również prawdziwą kobietą i apetycznym kąskiem. Pojawiają się też stwierdzenia C są w sam raz a D to już przegięcie, a wystarczy porównać mój obwód i obwód olh, żeby zobaczyć jak dla niektórych 2 (może 3 bo u mnie się to zmienia) cm stanowią ogromną przepaść, a przecież kobiety znają różne triki na optyczne powiększenie lub pomniejszenie piersi.

Gość mam akurat 75 D
Itak nago będzie oglądał je jeden pan, jeśli nawet nie jesteście z nich zadowolone udowodnijcie mu że tak nie jest przełamcie wstyd i znajdzie swoje zalety (w tym temacie jest cały wachlarz zalet dużych, średnich i małych) a nie krytykujcie dziewczyny z mniejszym lub większym cyckiem bo to panowie zawsze odbierają to jako zazdrość i niepewność siebie nawet jeśli tak nie jest. Jak wam taki delikwent powie ta to ma fajne cycki przyznajcie mu rację, zbijecie go z tropu :).

Gość olh
a poza tym wszystko zależy od proporcji ciała, wzrostu itp. Gdyby dziewczyna o wzroście np. 160 cm miałaby mój rozmiar biustu wyglądałaby na osobe z dużym biustem, ale przy moich 176 cm c to jest takie akurat

Gość mam akurat 75 D
olh ja akurat jestem karakanem znacznie niższym od Ciebie, ale nie czuje się pokracznie mimo wszystko :) i nie mam zamiaru przejmować się tym, że ktoś jechał po takich dziewczynach bo gusta są różne.

Gość szczęśliwa z małym cycem
Ciesze się że wreszcie dochodzimy do porozumienia ;) Każde cycki są fajne. Zarówno małe jak i duże.

Gość Tak to prawda
bez względu na biust, kobiety szczęsliwe są najlepsze. Szczęśliwa- chapeau bas!

Gość do a ja widze tylko duze
a ja mam małe i niezakompleksionego mężczyznę który nie przesiaduje na forach dla kobiet. Kulturalnego i takiego który nawet komuś tak niskiemu intelektem jak Ty potrafiłby okazać szacunek. Daję głowę że nie jesteś taki: 🌻 mądry; 🌻 inteligentny; 🌻 kulturalny; 🌻 przystojny (wysoki, wysportowany); 🌻 zaradny; 🌻 dobry w łóżku (na tym tle masz najprawdopodobniej największe kompleksy); jak 😍 ON 😍 O prawdzie wszystkich w/w zdań świadczą Twoje wypowiedzi. Pozdrawiam. :)

oho ho co ja widze jak sie deseczki swiecie oburzyly wrocilem z urlopu i szczerze sie usmialem z waszych nedznych tekstow do a ja widze tylko duze-------> czy Ty masz dziewczynko jakis problem??? moze i masz mezczyzne , ktory nie przesiaduje na forach ale sama to robisz na tematach ktore CIe bezposrednio dotyczna (male "cycki") zeby sie dowartosciowac:P he widze ze sie bawisz w psychologa ale wiodcznie nie jestem taki jak to opisujesz jak moja zona wytrzymala ze mna juz prawie 10 lat i nadal jest piekna kobieta o cudownym biuscie mniammm jak ja kocham jej ksztalty o ktorych TY mozesz sobie jedynie pomazyc, Ty mas ztylko mezczyne a ja mam rodzine ktora jestem w stanie utzrymac wiec nie mow mi dziecko jaki jestem:O a co z tego ze nie lubie malych cyckow i spasionych bab??? za duze sie ich teraz naogladalem na urlopie z ktorego wocilismy i snia mi sie po nocach:D te zwalki i te pryszczyki hehe NIE ROZUMIECIE ZE FACET MUSI MIEC ZA COS ZLAPAC jak np uprawia sex z kobieta a tu szuka piersi a czuc same sutki fuuujjjj ble jak u chlopca albo male wypustki a nie kraglosci i miekkosc , nawet gdy obwisla to zawsze cos CZUC!!!! czuc ze jestem z kobieta a nie z niewyrosnietym dzieckiem

Gość do faceta wyzej
czy ty ja w ogole kochasz? a jakby miala raka i amputowali jej cycki, to co kazalbys jej spierdalac? pewnie tak:O

Gość Radząca 22
no włąsbnie dobre pytanie ;] , najbardziej razi m nie twoja wrecz nienawisc do kobiet z mniejszym biustem.ŻENADA.

Gość mam akurat 75 D
Również uważam Cię za człowieka mocno żenującego, a kompleksów nie mam jak podobają Ci się cycki Twojej żony to patrz się na nie zamiast w kółko się rozglądać.

Do A JA WIDZE TYLKO DUŻE To ty sie rozglądaj tylko za tymi co maja duże i zatapiaj twarz w dużych piersiach skoro tak bardzo to lubisz. Nie patrz sie na te płaskie skoro sprawia ci to tak wielki psychiczny ból. W ten sposób ty będziesz zadowolony bo nie będziesz widział tego co cie tak strasznie obrzydza, a my drobnobiuściaste przynajmniej nie będziemy miały okazji trafić na takiego palanta jak ty. Ja nie osądzam czy duże jest lepsze od małego. Osądze tylko jedno - skoro wartość kobiety mierzysz wielkością jej biustu to szczerze ciesze się że nigdy na ciebie nie trafie bo przecież tak bardzo nienawidzisz drobnych biustów. Nie wiem co chcesz osiągnąć rzucając obelgami w drobne kobiety. Ale coś takiego może robić tylko facet bez klasy i kultury.

A poza tym skoro jesteś taki męski, wspaniały i boski to istotnie dziwne że przesiadujesz dość regularnie na damskim forum... Pewnie zaraz dasz mi jakąś "błyskotliwą" ripostę, której głównym punktem zaczepienia będzie to że mam mały biust i nie mam prawa sie odzywać, a twoja żona ma taaaaaakie walory, przy czym o swoich nic nie mówisz. Czyżbyś leczył swoje kompleksy biustem swojej żony? Nie...skąd...

ohoh to znowu sie deseczki swiecie oburzyly i serwuja mi jakis wywod pseudopsychologiczny. ZALOSNE he myslicie ze postradalyscie wszytskie rozumki? dziewczynki moje drogie jestem od Was conajmniej 10 lat starszy wiec nie mowice mi o jakis kompleksach czy cos:O KOCHAM MOJA ZONE jest moim najwiekszym szczesciem , jest kobieta mojego zycia i najlepszym kumplem, dala mi dwojke cudownych dzieci

ohoh to znowu sie deseczki swiecie oburzyly ,,,uderz w stol....a ,,,,i serwuja mi jakis wywod pseudopsychologiczny. ZALOSNE he myslicie ze postradalyscie wszytskie rozumki? dziewczynki moje drogie jestem od Was conajmniej 10 lat starszy wiec nie mowice mi o jakis kompleksach czy cos:O KOCHAM MOJA ZONE jest moim najwiekszym szczesciem , jest kobieta mojego zycia i najlepszym kumplem, dala mi dwojke cudownych dzieci, wiec nie pitol ze jej nie kocham i ze zostawilbym ja przy amputacji, ja jej pzrysiegalem przed BOGIEM w zdrowiu i chorobie , jestem katolikiem, nawet gdyby byla bez nogi nie opuscilbym ja, nawet gdyby jej piekne cialo uleglo zdeformowaniu kochgalbym ja tak samo mocno jak w dniu slobu (zreszta mialem juz okazje to wykazac, zona ulegla oparzeniu na udzie na dosc rozlegla blizne) ale TO JESST TEMAT O MALYCH BIUSTACH NA FORUM EROTYCZNYM WIEC NIE ROZUMIEM PO CO MIALEM SIE ROZPISYWAC NA TAKIE TEMATY???????? prosze mi wytlumaczyc alfy i omegi bo zdaje sie ze znacie mnie lepiej niz ja sam:D

Gratuluje że kochasz swoją żonę i ze jesteście takim świetnym małżeństwem oh eh i tak dalej. Cały czas jednak nie udzielasz odpowiedzi na istotne pytanie : po co gnębisz te które mają mały biust. Sprawia ci to przyjemność? Czujesz sie dowartościowany? Dziwisz się że cie ktoś tu atakuje i sie oburza? A nie oburzyłbyś się gdyby ktoś powiedział ci że jesteś beznadziejny, obleśny itd? Poza tym nie wiem dlaczego uważasz że skoro ty uwielbiasz duży biust to oczywiście każdy taki lubi. To jest tak jakby stwierdzić że atrakcyjne są tylko blondynki, albo tylko kobiety które mają zielone oczy. Przecież to nie ma sensu. Ładne jest to co sie komu podoba. I jeśli ty lubisz duży biust, to nie ma sprawy, nikt cię do małego nie przekonuje. Tylko wykaż trochę kultury i klasy i nie obrażaj innych z niewiadomych powodów bo to prostackie. Poza tym fakt ze jesteś o jakieś 10 lat starszy miał być niby twoim atutem?

Gość szczęśliwa z dużym cycem
Do "szczęśliwej z małym cycem" - Nie czytałam całego wątku ale ostatnie strony i zgadzam się z Tobą w 100% choć mam bardzo duży biust - dlatego pozwoliłam sobie podkraść Ci pomysł na nick. Szczególnie podoba mi się Twoja ostatnia wypowiedź. Pozdrawiam Cię i wszystkich tolerancyjnych ludzi! :)