Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heja heja...

PYTANIE ...

Polecane posty

Gość heja heja...

Mam faceta jesteśmy razem ponad 2 lata. on mieszka sam, ja mam do niego klucze i czasem jak mam czas to ozwala mi u siebie spedzac czas - go nie ma bo pracuje. i czasem jak tak siedze u niego to mu czasem piosprzatam upiore,ugotuje coś czy zrobie zakupy. nie traktuje tego jako cos dziwnego ale moja kupela powiedziala ze zachowuje sie jak jakas kuchta, ze on napewno mnie nie szanuje i traktuje jak zonke... ale on mnie o to ni prosi. mi poprostu sprawia przyjemność pomaganie mu. same wiecie jak to jest kiedy facet sam mieszka ;)) o gotowaniu i wmiare zdrowym jedzeniu nie ma mowy ;)) co o tym myslicie? czy nie powinnam tego robic??

Gość heja heja...
wypowie ktoś sie ??? plis.

Na pewno to miłe co robisz. Ale jak on Cię ocenia i co do Ciebie czuje, tego nikt nie jest w stanie powiedzieć. :(

A słyszysz za to dziękuję? Albo czy On też coś dla Ciebie robi jak u Niego jesteś, chociażby śniadanko?

Gość heja heja...
dziekuje słysze ;)) ........... śniadanko robi... ale nie tak dobre jak ja hehe ...

To jest dobry wstęp do późniejszego wspólnego życia razem - bo chyba planujecie być razem (przynajmniej Ty tego chcesz)? :)

Gość malutka_anus
heh .. ja bardzo lubie sprzatac jesli wiem ze sprzatam dla mojego chlopaka.. ak tez lubie ale nie tak bardzo, a robienie dla mojego ukochanego sniadanko obiad czy kolacyjke to czysta p[rzyjemnosc:)

Gość hejaheja
milo że tak myślicie ;))

Gość fffafa
ja tez lubie sprzatac mojemy chlopakowi, lubie prac jego rzeczy i myc jego samochod:) ❤️

Gość jula******************
ja też pomagam mojemu chłopakowi w różnych czynnościach domowyci i nie widzę w tym niczego złego

Gość pytanie......
odnawiam ;))

Przeciez robisz to bo lubisz, on to zauważa a to najwazniejsze :) Nie przejmuj się kolezanką ;)

Gość heja heja
odnawiam.