Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456...

Opryszczka!!

Polecane posty

Gość 123456...

Właśnie zauważyłam że robi mi się tzw "zimno":/ Znacie jakieś dobre preparaty na to? Albo jakiś domowy sposób? Cokolwiek!!

Gość lkjrle
vratizolin

Gość julek ogórek
opryszczka, niestety bedzie ci sie robila juz zawsze, poniewaz towarzszy temu wirus, ktory jest nie do wyleczenia- tyle sie dowiedziala moja siostra od dermatologa, kiedy zrobila sie jej wielka opryszczka na ustach. polecam wizyte u specjalisty, bo zadne masci i inne leki bez recepty nie poradza sobie z tym, bynamniej nie szybko. gdy pojdziesz do dermatologa, to na pewno przepisze ci jakas masc z antybiotykiem i po klopocie. moja siostra brala tez tabletki, zeby wiecej nie miala opryszczki, niestety muszisz je brac przez pol roku i sa na recepte. a wiec, jezeli masz proble z opryszczka i robie ci sie dosyc czesto, to nie lecz jej sama tylko idz do lekarza.

Gość julek ogórek
mozna tez stosowac zovirax, ale dermatolog mowila, ze leczy on dlugo rane, a gdy pojawi sie strupek ,to tylko przeszkadza w zasuszeniu jego i dlatego szybko i dobrze nie wyleczy ci jej. niektorzy tez stosuja masc cynkowa, albo po prostu stosuja na to miejsce paste do zebow, ale sa to nie sprawdzone sposoby przeze mnie.

Gość ucz sie
walnij se tam kilo pasty do zębów! to jedyny NAJLEPSZY środek!

Gość do julek cośtam
po co ci antybiotyk, skoro pryszczke powoduje wirus, pustaku?:o

Gość g....
pasta do zębów lub spiryt z miodem