Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasek

Ginekolodzy - Rzeszów

Polecane posty

Piszcie dziewczyny kogo polecacie, kogo nie i jakie macie doswiadczenia zwiazane z naszymi rzeszowskimi lekarzami tej specjalizacji. Wiem, ze kilka tematow podobnych bylo, ale szybko szly w zapomnienie.

Gość betrisia
czesc dziewczyny, tez chcialabym cos wiedziec na ten temat. Czy jest w rzeszowie gdzies ginekolog-najlepiej kobieta, ktora przyjmuje pacjentow z Narodowego Funduszu Zdrowia(tzn, gdzie wizyty sa bezplatne), a ktora bez problemu przepisuje tabletki antykoncepcyjne? piszcie dzieki:)

hmmmm bede uparta i podnosze :) co do Ciebie, betrisia, sprobuj znalexc kogos na forum.gazeta.pl, tam jest biala i czarna lista ginekologow. Jesli chcesz isc gdzie gdzie bez problemow zapisuja tabletki, to nie idź do studenckiej, tylko tyle Ci moge powiedziec, bo ja sama chodze do faceta :D.

Gość betrisia
bylam kiedys w studenckiej przy politechnice ale tam pani ginekolog nie przepisala mi tabletek tylko zrobila mi wyklad na temat naturalnego planowania rodziny. chodze teraz prywatnie ale troche to kosztuje wiec wolalabym gdzies bezplatnie, jesli znasz kogos ale kobiete to napisz dzieki:)

buhahahahah, moja kolezanka z roku miala identycznie w trakcie wizyty w studenckiej :D. Niestety nie jestem w stanie nikogo Ci polecic, sama jak zabrałam sie za szukanie, to tylko wsrod facetow. Sprobuj na forum.gazeta.pl.

Gość betrisia
ok dzieki, moze ktos przylaczy sie do dyskusji i kogos poleci:)

Gość alllaaaa
hey tez mam prosbe dajcie znac- jakis dobry niedrogi ginek w rzeszowie, tory przepisuje tabsy:) papa

Gość biri
Polecam dr Piaseckiego z kliniki Asklepios, chodzę do niego prywatnie ponad 10 lat ufam mu w 100%, jest konkretny i obiektywny.Wizyta 70 zł czy to dużo chyba nie zważywszy na jego wysokie kompetencje.

Gość leosia
wiem cos o tamtej pani od naturalnego planowania...żenada... polecam dr. Jadwige Zimny-Stachyrę przyjmuje w przychodni za zus-em państwowo

Gość ann britt
Ja natomiast polece swietnych specjalistów od ginekologii estetycznej, www.mojaestetyka.pl , naprawde kompleksowe usługi, za niektórymi to sie trzeba bylo wczesniej nabiegać.