Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podłamana01

Pisać czy nie pisać, oto jest pytanie???

Polecane posty

Gość Podłamana01

Wiem,że ten problem był juz z pewnościaporuszany na forum, jedak nigdy nie sadzilam, ze dotknie i mnie, bo jakos do tej pory lepiej lub gorzej radzilam sobie z mężczyznami;-). A zaczęło się tak... jak go poznałam uwierzyłam, że istnieją jeszcze męzczyźni warci uwagi, ktorym na pierwszej randce ręce nie lataja we wszystkie strony, którzy są ambitni i maja jakiś cel. Dzwoniliśmy do siebie, pisaliśmy, spotkaliśmy się. Spędzliśmy ze sobą miło czas. Po ostatnim spotkaniu on jedek zamilkł...;-( nIe wydarzyło się nic co mogłoby wpłynąć negatywnie na nasze relacje. Poznałam go trochę, wiem, ze jest ostrożny i chyba troche nieśmiały. Ja nie chce sie narzucac,wykonywać żadnych gwaótownych ruchów bo nic sobie nie obiecywalismy, no moze on obiecal,że się jeszce spotkamy, ale brakuje mi juz nadziei. Z minuty na minutę tęsknię bardziej, ale nie wiem czy zrobić pierwszy krok, żeby go nie spłoszyć, czy warto wziąć sprawy we własne ręce, czy raczej czekac....??Jestem w kropce,ehh..kto tu zrozumie mężczyzn???

Gość BRAWO BRAVO dla dziewczyny
która nie czeka a sama dzwoni ;)

Gość Podłamana01
;-)

Gość Paskudnik
Moja rada to : napiszmu cos miłego do poduchy , tak zeby wiedział że o nim myslisz i czekaj :) bierz sprawy w swoje rece CHWYTAJ DZIEŃ :) Ps. ja własnie pożegnałem się z Kobietką na której mi bardzo zależy ( dzieli nas 300 km ) Jej rodzice nie potrafili zaakceptować róznicy wieku :( Zrobiłem to pod wpływem emocji :o , bo wydawało mi się ze to jedyne wyjśćie .... :( wiem to głupie .... teraz bardzo żałuje też czekam .... Pozdrawiam

Gość Moje serce bije mocniej
Nie wiem czy Ci to pomoze ale jek chcesz , wejdz i poczytaj ;) Mnie radzono NIE PISAC.I NIE PISZE ( juz prawie 48h) I smutno mi troszke :(

Gość Podłamana01
Dzięki Paskudniku;-) Właśnie po cichu liczyłam na jakiś meski odzew w tej sprawie. Mam nadzieję, ze Ci sie też ułoży, bo życie jest za krótkie, aby przeżyć je bez miłoście i nie wazne, czy to jest 30 czy 300 km, czy różni was epoka, czy dwie, bo jeśli to jest prawdziwa miłość, to przetrzyma wszystko. A mi..zależy na koleżństwie , no i na tym, by nie spłoszyć mojego kolegi. A jeśli Ty kochasz i tęsknisz, chyba też nie możesz siedzieć z założonymi rękami. Pozdrawiam

Gość Podłamana01
ale nie mogę otworzyć tego linku;-(

PISZ!! nie łam się! nic nie stracisz :) a dowiesz się na czym stoisz :) może się okazać, że to nieporozumienie, że się nie odzywa :) powodzenia :)

Gość Podłamana01
GosiuZLubuskiego chyba rzeczywiście muszę tą sprawę załatwić po męsku;-) heh...chyba lepiej wiedzisć na czym się stoi niż karmić się złudzeniami

Dzisiaj, godzina 18.12 ostatni wpis. Topik " I w tym caly jest ambaras aby dwoje chcialo na raz" .

Gość Podłamana01
w piątek , nie to byo nasze drugie spotkanie;-) ale wczesniej mielismy kontakt tel. czy internetowy;-)

Gość Podłamana01
Moje serce bije mocniej ------> juz wszedł ten link. Przeczytałam wszytko, tylko wiesz, zastanawiem sie nad ty...bo on jest z natury .hmm...delikatny, ostrożny i co jeśli , żdane z nas nie zrobi kroku , może przejdziemy obok siebie i stracimy przy tym szanse poznania sie bliżej i okazje aby spedzić troxche zcasu w milym towarzystwie?? Nie che sie z nim minąć...zdarzyło mi się to już raz...nikt nie zrobił pierwszego kroku i..bach rozlecialo sie , każde z nas mieszka w innej czesci Polski, nie wiedzac o sobie juz nic. Ale z drugiej str. nie che wyjśc na kobiete która sie narzuca. Nie wiem jak to rozsądnie wypośrodkować???

Wiec napisz cos "niezobowiazujacego" :) Trzymam kciuki.

Gość Podłamana01
dzieki, tak chyba zrobie;-)

Gość ooo tak
napisz nic nie tracisz!!

Gość ooo tak
napisz nic nie tracisz!!

Gość ja myślę że...
jakby nigdy nic napisz coś zwykłego, o sobie, spytaj co u niego. Wiesz, może coś się wydarzyło w jego życiu złego; nie związanego z Tobą; i dlatego nic nie pisze. Na razie udawaj jakby nigdy nic.

Proszę bardzo: męski odzew ;) PISZ!! Naprawdę nie warto się unosić dumą. Znajomości z ludzmi to nie kurwa pole bitwy żeby prowadzić walkę. Powodzenia!

Proszę bardzo: męski odzew ;) PISZ!! Naprawdę nie warto się unosić dumą. Znajomości z ludzmi to nie kurwa pole bitwy żeby prowadzić walkę. Powodzenia!

Gość yhy
Też mi się wyadję , ze wtakich syt. dumę nalezy schować do kieszeni, a jak sie nie odeziwie, to znaczy, ze jest dUPEK i nie zawracaj sobie nim glowy!!!

Gość asia234
machos - ja taki meski odzew zrobilam...a nawet kilka...ale to jak walka z wiatrakami, heh... dzwonilam - nie odbiera, pisze - nie odpisuje...czas chyba przestac i teraz czekac na jego odzew, ze przejrzy na oczy...jak sadzisz??

Gość asia234
tylko, jak bylo tak, ze ten "dupek" kochal Cie i Ty go (i w sumie to nawet nie wiesz co sie dzieje teraz,ze jest inaczej, ze cos sie psuje), to nie jest tak latwo sobie po prostu go "darowac"...

Gość podłamana01
a moze nie warto im się narzucać, może rzeczywiście, odpuścić sobie i czekać, bo nie ma co się błaźnić, jeśli nie odpisuje, nie oddzwania, to może rzceczywiście czas aby pozbyć się złudzeń i żyć dlaj bez niego....;-(

Gość asia234
a jeszcze kilka dni temu, nie moglismu zyc bez siebie.....no, cóż...

Gość podłamana01
trochę cie rozumiem, u mnie była to krótka znjomosć, ale mimo wszytko takie zakończenie boli;-( Eh.....ale wiecie co, nawet gdybym wiedziala,ze to tak się skończy poszłabym na to jeszcze raz i nie no to,że jestem jakaś masochistka;-) ale poprostu przeżyłam pare chwil szczęścia, dzieki takiemu "dupkowi";-)

Gość asia234
taaak...bylo cudownie....dlatego chcialoby sie wiecej..