Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafall

Którą wybrać, dwie dziewczyny którę próbują się ze mną umówić

Polecane posty

Gość Rafall

. Pierwsza koleżanka ze studiów robi doktorat choć bardzo poważna i zasadnicza. Druga koleżanka siostry wprawdzie 17 lat ale taka śliczna uśmiech od ucha do ucha i mnóstwo zwariowanych pomysłów.

Gość khgk
wybierz dziewice..

Gość Rafall
mocny argument ale to nie może być jedyne kryterium

Gość no jasne ze nie ehheeh
wex te która ładniejsza proste:p ta która lepiej rokuje na przyszłośc że się nie roztye itd:p

Gość bierz młodą

Gość a ile ty masz lat

Gość miiiiiiii
wybierz ta,która lepiej ci pasuje,do której coś tam czujesz

najwięcej uczuć mam do młodej choć różnica wieku mnie powstrzymuje 8 lat

Gość miiiiiiii
wiesz 8 lat,to jeszcze nie jest tak wiele. Skoro młodsza wzbudza w Tobie jakieś emocje,to umów sięz nią

Gość agata---
umow sie z obiema, a potem zdecydujesz, moze sie okazac ze mloda zacznie cie zbyt meczyc pomyslami, a starsza sie rozkreci:)

hehehe jak miałam 17,5 roku, spotkałam się z facetem, który miał 26 :) To się średnio sprawdza muszę przyznać... w każdym razie nie w wieku lat 17....

mi odpowiadało wszystko, ale to była dość specyficzna sytuacja, ja miałam zero doświadczenia, on oczywiście przeciwnie. Chodziliśmy razem na rolki, na spacerki po Warszawie, tylko, że myślę, że sytuacja rozwijała się zbyt wolno jak dla niego i zrezygnował :) Rok później i tak znowu się spotykaliśmy, wtedy sytuacja już wyglądała trochę inaczej, ale i tak nam nie wyszło, bo on poczuł, że się starzeje i dpszedł do wniosku, że to ostatni moment, żeby \"poobracać panienkami\" i rzucił się w wir przelotnych romansów. Być może z Twoją 17stką będzie inaczej, bo teraz do pewnych spraw podchodzi się zupełnie inaczej, wszystko dzieje się szybciej i łatwiej :) Teraz mam 21 lat, mój mężczyzna 30 i dopiero teraz czuję, że taka różnica może nie być problemem, ale do tego trzeba dorosnąć. Różnica doświadczeń robi swoje. Zupełnie inne są oczekiwania nastolatki i dorosłego mężczyzny :) Bo to co dla małolaty jest \"AŻ CZYMŚ\", dla dorosłego faceta jest \"tylko czymś\"

ja to się już wykurwiłem w życiu więc mi się nie spieszy. Dzięki że odpisałaś

Gość umów sie z obiema
i wybierz:)

Gość umów sie z obiema
heh, to może też wybierz taką wykurwioną;)

nie ma za co :) Podchodząc do problemu jak facet, doradzę Ci, żebyś wziął 17stkę, bo ta z doktoratem szybciej zacznie wyglądać jak Twoja ciocia a w najlepszym wypadku starsza siostra :)

Gość umów sie z obiema
młoda doprawi rogi:P

Gość aaa...
atak wogole podoba ci sie ta starsza??

Gość Służący pomocą
PRZECZYTAJ A ZNAJDZIESZ POMOC W TYM DOWCIPIE:-D Pewien młody mężczyzna miał trzy przyjaciółki. Po pewnym czasie musiał się zdecydować, którą w końcu poślubić. Dlatego zrobił test. Każdej dał po 2000 euro. Pierwsza przyjaciółka poszła do sklepu, kupiła sobie suknię, buty, piękny kapelusz. Poszła do fryzjera. Przyszła do gościa i mówi: -Chcę być najładniejsza dla ciebie, ponieważ cię kocham. Druga poszła do sklepu i kupiła strój piłkarski, telewizor, wideo i tysiąc puszek piwa. Przyszła do gościa i mówi: -To są prezenty dla ciebie, ponieważ cię kocham. Trzecia wzięła pieniądze i wpakowała w inwestycje, z których po krótkim czasie wyciągnęła podwójny wkład. Potem wpakowała je w inną inwestycję, która również świetnie prosperowała. I później znowu to samo tak że po pewnym czasie z 2000 euro zrobiła majątek. Przyszła z powrotem i mówi: -Zarobiłam na nasza wspólną przyszłość, ponieważ cię kocham. Mężczyzna był zachwycony wszystkimi przyjaciółkami, przemyślał wszystkie odpowiedzi.... i ożenił się z tą, która miała największe cycki.

Gość fajne cycuszki
dużo przyjemności w życiu sprawiają