Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam sie do kogo przytulac

na ktorym topiku tu przytulają?

Polecane posty

czy mnie tez ktos --->🖐️

a jednak :P ktos tu sie czail w mroku czekajac na przytulenie;) witam Was.... nie mam sie do kogo.>>> PRZElatuja tez by bylo niezle :P

Mi się wczoraj dobrze spało. To dziękuję wszystkim przytulającym za wczoraj i dziś też proszę. Ja też mogę kogoś przytulać wirtualnie. :)

Gość
🖐️ nie mam sie do kogo przytulac 🌼 :) Widze ,ze nasz przytulacz sie gdzies schowal :D chyba wczoraj za bardzo go meczylysmy :P

no..przewiało mnie i teraz cierpię :( ło matko... co slychać?jak minął dzień?:)

Gość
oooooooo wrocil :D renka 🖐️ :)

renka-->🖐️ muszę Wam coś powiedzieć: wczoraj po tym przytulaniu to ja nie próżnowałam....[płonie rumieńcem]

Gość
renka ...skoro wczoraj bylo Ci dobrze :P to zostan i przytulaj sie z nami ;) nie mam sie do kogo przytulac ...a bylas u lekarza ? a co mi tam ... nie watpie w to :P

Gość
nie mam sie do kogo przytulac ...to jest forum \"uczuciowe\" ,a nie \"erotyczne\" :D ,ale jesli chcesz to opowiedz nam co wczoraj robilas :P

czy mnie też ktoś---> nie bylam, bo próbowalam to nacierac, ale dzis przeczytalam w necie, ze to niebezpieczna rzecz, bo komus tam zakonczylam się zaplaceniem nerwu twarzy :o...muszę pójść do lekarza...ech...on zawsze daje mi tabletki jednego rodzju, ktore skad inąd są świetne na kaca :D a co mi tam---> wyobrażałam sobie a co mi tama ;) ale wiecie ja mam jakieś zboczone fantazje - wyobrażałam sobie jak to robię w kinie..wogóle jakos duzo sobie wyobrażałam...uczestniczyly w tym 2 pary ....skąd u mnei takie fantazje???

Gość
nie mam sie do kogo przytulac ...idz Ty do tego lekarza w koncu bo naprawde bedziesz miala jakies powiklania :( [tfu tfu]

no pójdę...ech... cóż jestem chyba niewyżyta, ja nie wiem..kurcze...

nie mam sie do kogo >>> w ogole nie dopuszczam do siebie mysli ze nie bylas u lekarza..... nie czytam tych postow :> lepiej nie bierz przykladu ze mnie i nie lecz sie sama......

No jeszcze długo tu będę, bo muszę coś skończyć. Wiec możemy się przytulać do woli. :D Miśka mam takiego duzego, ale jest brudny! Muszę go najpierw uprać. A fantazje dobra rzecz. Zwłaszcza, jak obok chrapie ktoś, kto nie przytula i nawet już tego przytulania od niego nie chcesz. :P

misiek dobra rzecz jak juz ustalilismy renka .....wypierz go bo misio pewnie smutny ze brudny..... a pozniej juz kiedy bedzie misio to my mozemy przytulac Cie virtualnie a Ty sie przytulasz do misia i podwojna przyjemnosc ;)

Gość
jutro ide kupic misia :P

renka-->ja tez mam mmisia-brudaska a co mi tam--> czemu jestes taki nieugięty? :) ....jak Cię przekonać, zebys nie był sam?

Gość
najwiekszego jaki bedzie :P tylko zeby mnie w nocy nie przygniotl ;) a co mi tam ...a Ty kup sobie gumowa lalke :P

nie mam sie do kogo >> nie da sie...zbyt mi wygodnie :) czy mnie tez ktos >>> uduszona przez misia......hmmm bez komentarza.... wczoraj podczas igraszek lozkowych zostala zgnieciona przez misia.taka a taka :P

a co mi tam--> 😠 i :(...chcę faceta !!! żądam sexu!!!

Gość
osz Ty 😠 ja Ci sie ponabijam ze mnie 😠 kazales mi kupic najwiekszego ,a te wielkie sa ciezkie ,a ja jestem malutka i drobniutka :P i nie mam zamiaru z nim nic robic ,tylko sie przytulic :P

nie mam sie do kogo >>> a co to za problem......prawdopodobienstwo spotkania faceta jest dosc wysokie zdaje sie kiedy wyjdziesz na dwor :P

żą-dam!!! żą-.... jak na ulicę? nie przyznam się za Chiny, zebym uschnąć miała... chyba, ze kogoś zgwałcę :(

oj malutka i drobniutka :P no to uwazaj na niego......ale bedziesz musiala zatrudnic tragarza zeby przyniosl misia do domu ;) jesli sie tylko przytulisz to moze Cie nie zgniecie.....;) chyba ze mu cos odwali.