Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niejednoznaczna

COS DZIWNEGO!! POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość niejednoznaczna

Mam straszna prosbe..opowiedzcie na moje pytanie, gdyz sama nie wiem co mi jest:/ Boje sie, ze to ciaza..nigdy sie tak nie czulam:/ Ostatnio uprawialm petting z moim facetem.Lezalam obok niego a on mial wytrysk. I to spadlo na moje matki, ale one byly z dziurkami. Tylko, ze nie blisko pochwy. To stalo sie 17 dnia mies...a okres skonczyl mi sie gdzies..7 dnia. Potem w sierpniu mialam okres dzien wczesbiej,a le byl o wiele mniej obfity niz zazwyczaj,nie wiem czy to przez to, ze moglo dojsc do zaplodnienia, czy dlatego, ze bylam wowczas na wakacjach..malo spalam i byly straszne upaly,a wiec zmiana klimatu. Teraz bardzo boli mnie jedna strona plecow i mam dziwne uczucie w gardle..taki jaby mnie cos sciskalo..mze to glupie, ale tak jakby nie moglo mi sie odbic:/To nie jest bol, ale nie dam rady normlanie przelykac.Jest juz jakies 3tyg po tym zdarzeniu. zrobilam sobie niedwano test...wyszedl negatywny, ale nie wiem czy moge miec pewnosc:/ Prztylam wczesniej 2kg i mam nieco wiekszy brzuch:/ Co mam o tym wsytzkim myslec? czy to mozliwe abym byla w ciazy??

Gość niejednoznaczna
W ramach antykoncepcji wydłubuję plemniki spomiędzy zębów :classic_cool:

Gość potszyf niewyspany
Zrób test raz jeszcze :o

Gość Micra
Zbytnio się przejmujesz i nabierasz do głowy mnóstwo niepotrzebnych myśli...

Gość o teraz to pojadę
nabawisz się ciężkiej nerwicy w ten sposób. Dla spokoju ducha zrób test jeszcze raz. I przestań się zamartwiać, bo wyhodujesz sobie jeszcze jakies inne koszmarne objawy nie wiadomo czego i wylądujesz na terapii u osychologa. Idź do ginekologa i ZABEZPIECZ się przed ciążą, ebyś nie musiała przezywac tych zgryzot za każdym razem. To zabiera całą radość życia! Tak nie można!

Gość bellarossa
a ja mam dziwne krwawienia ,bardzo zle sie czuje ,strasznie boli mnie brzuch w dolnej czesci i co chwile latam do łazienki.. nie wiem co to ale boje sie podobnie jak ty..

Gość Niejednoznaczna
No wlasnmie..moja miesiaczka tez byla bardzo dziwna.zazwyzcaj jest strasznie obfita i tra 7dni, a teraz byla bardzo mala i koncowe dni..to tylko lekkie plamienia:/