Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybnik-Iza

i okazalo sie ze nie ma wolnych miejsc-zla

Polecane posty

witam wiec dziewczyny,znazlam sobie super sale ale okazalo sie ze na 2008(to do nie ktorych dziewczyn ktore mowia ze zalatwia sie slub w ciagu roku a nie 2-3 lat)maja juz wszystko zarezerwowane i jestem zlla......prosze was pomozcie mi i powiedzcie gdzie jeszcze sa fajne sale ,mila obsluga itp.w okolicach jankowic,rybnika,wodzislawia itp.

Gość nadal aktualne

Gość badu
pytałas w Wenecji? ja tam miałam,jestem bardzo zadowolona

w Wenecji,nie pytalam bo bardzo podobala mi sie sala ARKADIA ::::NO ALE MOZE UDA SIE COS JEZSCZE ZALATWIC::::A JAK NIE TO ZROBIE TO W SRODKU TYGODNIA MOZE I NIECH SOBIE O MNIE MOWIA ILE CHCA # ale jezeli masz jakies namiary na wenecje to podaj....chodzilo by mi o stronke internetowa bo nie mieszkam w polsce. pozdrawiam

Gość ja mówie przez pani
jest hubertus jest biały dom koło rybnika obie są ok odradzam środek tygodnia

Gość czemu odradzasz
srodek tygodnia

Gość i gdzie jest hubertus
poslij link.

Gość ja mówie przez pani
bo goście nie przyjdą albo będą szybko uciekać przez co żle się bawić moja koleżanak miala taka chciacę macicy i zrobila w czwartek wesele goście o 11 poszli do domu, zważywszy że impreza sie zaczeła o 18 to krótko byli, a 40% wogóle odmówiła przyjazdu bo była z daleka. dziewczyna płakała chyba 2 doby po ślubie.

Gość ja mówie przez pani
mam madzieję że nie myle nazwy - knajpa przy drodze gliwice rybnik - pod lasem ma oranżerię. strony nie znalazłam - bo sama rozważałam ta opcję.

Gość prosze pani
po pierwsze .....bylam kiedys na takim weselu w srodku tygodnia i nikt z wesela nie uciekal... po drugie beda to wakacje.. po trzecie ja sama mam na swoj slub 1400 km a komu nie odpowiada nie musi przyjsc... ale jeszcze nic sie takiego nie zdarzylo w mojej miejscowosc.... znacie moze jakies przesady zwiazane z tym ze nie mona miec w srodku tygodnia...

Gość ja mówie przez pani
wakacje? a co to za argument dla pracujących zawodowo? ja bym nie zrobiła bo bym nie chciała prościc gości o specjalne branie wolnego. ale to wolny kraj, gdybym musiała np. ciąża i by mi się spieszylo to bym zrobiła.

Gość hej Izka
jednak spodobała Ci sie Arkadia. To chyba Ty pytalaś kiedys na forum o sale i wtedy mówiłam Ci zębys tam zajrzala. W Jankowicach jest sala ktora mi osobiście sie bardzo podobala, podam Ci namiary: Restauracja EverGreen, ulJastrzębska 10, 44-253 Rybnik-Boguszowice, tel.032 - 7392227, 7392694, email: evergreen@budwex.pl - niech Cie nie zmylą te Boguszowice w adresie bo to raczej okolice Jankowic. bylam tam raz zajrzec jak odbywalo sie wesele, pieknie wszystko wygladalo. W Arkadii miałam swoje wesele, ale w tygodniu. Tam jest pieknie ale ciężko z terminami. Tylko że my od początku chcielismy wesele w tygodniu dlatego wybralismy sobie termin taki jaki chcielismy i nie było problemu.

Gość hej Izka
ja też miałam w środku tygodnia wesele i przyszli WSZYSCY zaproszeni goscie. Poza tym bawili się do końca, nikt mi ine uciekl z wesela. Po to sie mówi o weselu rok, czy tam pół roku wcześniej (tak jak my) zeby kazdy mogl sobie wziac to wolne.

Gość upupupup
ja byłam kiedyś na weselu dwudniowym - w czwartek i piątek wszyscy goście dopisali, tym bardziej, że wiedzieli o weselu rok wcześniej więc z łatwością załatwili sobie urlop przesądów żadnych nie znam ani w zadne takie nie wierze

Gość ja mówie przez pani
ja wiem że w krokowie trzeba na 2 lata wcześniej rezerwowac ale na sląsku??? ja rezerwoawłam na 9 miesięcy przed na sląsku w znanej knajpie i było miejsce.

Gość hej Izka
wiesz teraz to wszędzie trzeba wcześniej bo ludzie szaleją. Jak juz sa pewni, że chcą brac ten ślub to ok, ale tacy co rezerwuja bo MOZE bedzie slub robia sztuczny tłum. Zresztą u mnie raz dziewczyna kupiła suknie ślubną, choc nawet jeszcze nie byla zaręczona ani nie mysleli z chłopakiem o slubie, juz nie chciałam pytać czy w ogole ma chłopaka..

dzieki wam dziewczyny za slowo otuchy... ja myslalam ze mnie wysmieja ze chce na 2 lata wczesniej zamowic sale...a tu okazuje sie ze nie ma wolnych miejsc.jutro mamy zadzwonic jeszcze raz do tej sali,i jezeli mi powie ze jednak nie ma wolnych miejsc,to jednak chyba zrobie np.w srode (oczywiscie jak bedzie wolne miejsce)ale mysle ze tak....naprawde sala BARDZO FAJNA i nie chcialabym z niej zrezygnowac....takze slyszalam ze nikt nie ma zastrzezen do niczego....a do osoby co miala wesele w Arkadi mozesz podac oczywiscie jezeli jestes zadowolona: namiary na kamerzyste,fotografa,zespol i moze fryzjerke i makijazystke..... a do osoby co pisala o sukni slubnej----pracujesz w jakims salonie sukien slubnych jezeli tak podaj nazwe. pozdrawiam

Gość hej Izka
nie wiem jak często zagladasz tu na forum, ja będę za godzinę to mogę Ci wszystko o Arkadii powiedzieć - też miałam wesele w środę... wiec zajrzyj tutaj za ok godzinkę to "pogadamy"

Gość hej Izka
no jestem, co do Arkadii to moje wesele, pomimo iż było w srodę, było super! piszę tak, ponieważ ludziom jakoś nie może przejść przez głowę, że można zrobic coś innego niz oni, że z takiej zwykłej srody można zrobić święto. Myod samego początku postawilismy na wesele w tygodniu. W środe ślub, w czwartek skromne poprawiny w groni najblizszych a od piatku czas juz tylko dla nas i piekny weekend. Wszyscy goscie przyszli. Wszyscy byli zadowoleni. Nikt nie mial problemu z urlopem. Mogliśmy przebierać w ofertach fotografa, kamerzysty i innych. Bo nikt nie mial pozajmowanych terminów. Za naszym przykladem mój kuzyn oraz znajomi postanowili zrobic wesele też w tygodniu.

Gość hej Izka
no i nie pracuje w salonie sukni ślubnych, jednak w mojej poprzedniej pracy - w sklepie, miałam suknię slubna którą kupiła dizewczyna, zresztą juz wyzej pisałam o co chodzi. Jedzenie w Arkadii, bez zastrzezeń, bardzo dobre, cena atrakcyjna, biorąc pod uwagę, że w cenie sa ciasta, o ktore nie trzeba się martwic oraz napoje. Sala jest poprostu piekna i robi wrazenie, tak samo obejscie wokól "budynku". Jak tam pierwszy raz pojechalam to byłam zachwycona, zresztą nie tylko ja. nikt nie spodziewal się, że to TAKA sala. A ja nie spodziewalam sie, że jest w niej TAKA cena.

Gość badu
ja miałam w piątek,to jeszcze jest rozsądniejszy dzień niż wtorek czy poniedziałek,bo na drugi dzien jest wolne(tez wszystko było pozajmowane) ja miałam w Wenecji,mówie ci re we la cja żarcie super,obsługa też,ani minuty nie stał na stole zbedny talerz,,ale najładniejsze jest to obejście(oczywiście z tyłu)goście byli zachwyceni ,taras z wiklinowymi fotelami,piękny staw,ścieszka ,jaki e mam fajne zdjęcia

Gość badu
wiesz co moge Ci wysłać pare zdjęć,ale na kompie mam tylko raczej na świerzym powietrzu i widać troszkę murku co nalezą do knajpy i te stawy,te w kanajpie to robiła teściowa i rodzice a oni mają tradycyjny aparat więc nie mam tego na kompie więc chcesz takie?

jezeli mozesz i chcesz mozesz wyslac. a tak przy okazji jezeli jestes zadowolona to podaj namiary na kamerzyste fotograf zespol fryzjer makijazystka

Gość badu
okej ,ale to raczej na gg