Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie zdanie na ten tema

Co myślicie o kobiecie, która mając dziecko pracuje w burdelu??

Polecane posty

Gość przede wszystkim
dziwki to słabe kobiety, które w szybki sposób chcą uzyskać pieniądze. nie ma chyba innego zawodu, podczas wykonywania którego, tak szybko można zarobić nawet niezłe pieniądze- niestety, ale taka prawda. Są słabe i woląsięszmacić niż poszukać normalnej pracy, no chyba, że to lubią,to co innego :P

jak mozesz tak szufladkowac ludzi? kazde zycie to indywidualna sprawa i nawet jesli przyjac,ze sex za pieniadze jest czyms zlym,to nie mozesz oceniac wszystkie prostytutki tak samo bez wzgledu na wszystko. to tak jakbys popierala odciecie reki za kradziez,nie zwazajac czy ktos ukradl z glodu kawalek chleba czy kolejny telewizor na sprzedaz.

Jeśli robi to, bo nie ma się za co utrzymać razem z dzieckiem, to moge jej tylko szczerze współczuć. Nie wyobrażam sobie, że robi to dla przyjemności, zwłaszcza, że dziecko pochodzi z gwałtu a nie z łapania faceta na dziecko czy liczenia na wysokie alimenty od bogatego kochanka. Gdyby jej nie zgwałcono, pewnie żyłaby teraz inaczej.

faktycznie,bardzo latwy jest to zawod.codziennie sie oddawac w lapy nieznajomych facetow,z ktorych kazdy moze ci nakopac w kazdej chwili i nikt cie nie obroni.nie mowiac o wyzwiskach i pogardzie ludzi.zajebiscie latwe pieniadze!!!! nic tylko sobie laski wymarzyly taki los!

Gość podejrzewam ze zadna
kobieta po gwałcie nie poszłaby sie puszczac, nie kochałaby sie nawet z męzczyzną, gdyby go miała

Gość skrajna patologia
ale jest cos takiego jak pomoc społeczna,niestety w tym zdemoralizowanym,bigoteryjnym,egoistycznym społeczeństwie mnóstwo ludzi uważa lepiej się kurwić niz zerowac na "pieniadzach podatników" zero poczucia wiezi społecznej i narodowej

Gość skoro sobie
nie wymarzyły, to niech zrobia wszystko by zarabiac inaczej a nie szmacic sie jak najgorsze suki

Gość w takim razie
więc lepiej się poniżać ?? niech sięrucha za pieniądze, bo nie ma kasy a w ogóle to dziecko z gwałtu. o czym wy mówicie ???????????????????????????????????? nie rozumiem Was dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!! ma się szmacić dziewczyna, bo dziecko ma z gwałtu ??????????? a co powie potem swojemu dziecku ????? bleeeeeeeeee- normalnie dziewczyny-bleeeeeeeeeeeeeeee - rozumowanie na poziomie podstawówki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Maria Juana
nafazowana_artystka Nie wiem czy podcieranie pup starym i czesto dosc trudnym ludziom jest jakas kuszaca perspektywa zarobkowa:O Po pierwsze- historia przedstawiona przez autorke jest nierealna z prostekj przyczyny- niewiele jest kobiet, ktore zdecydowalby sie wychowac dziecko z gwaltu...W takich sytuacjach albo aborcja albo adopcja.No chyba, ze lubi sama sobie psychicznych problemow przysparzac. Po drugie- pobyt nakreca podaz...Wiec gdyby nie bylo zaibnteresowania uslugami prostytek nie byloby tulu pan w tym zawodzie. Swoja droga wiele z nich robi dokladnie to samo co niektore zony- kobiety, ktore slub wziely jedynie dla finansowej i/lub spolecznej nobilitacji. Prostytka zarabia by przezyc, zona zarabia na norki i zloto.... Zycie moi panstwo...

Gość jakie macie zdanie na ten tema
Nie jestem prostytutką. Nie mam dziecka. Jestem tylko autorkę tego tematu.

ciekawe jak przezyc za swiadczenia socjalne w polsce,jeszcze z dzieckiem.niemozliwe! moze przy pomocy rodziny,ale jak sie jest zdana sama na siebie to jest to NIEMOZLIWE

ale w was nienawisci. i sami ludzie co plakali po papiezu i na mszy przytakuja na amen sluchajac o tym jak to nasza wiara kaze szanowac kazdego czlowieka. \"kurwy\" \"szmaty\" \"dziwki\" boze

Gość skrajna patologia
jesli sie pracuje to mozna,sam znam dziewczyne ktora dostała mieszkanie komunalne od państwa,pracuje,ma dziecko zarabia koło 1000pln,za czynsz płaci 80pln i ma jeszcze kilka stówek miesiecznie zapomogi z mops-u,nie poszła do burdelu,ma swoja godnośc,fak mieszka w duzym miescie i tu jest łatwiej i o prace i o pomoc,poza tym chcieliscie liberalnego kapitalizmu to "mata co chceta"

ja mowie o pocieraniu pup dzieciom, a zreszta chyba lepsze nawet podcierac tylki starszym niz sie puszczac? Chociaz z drugiej strony uwazam ze malo ktora kobieta puszczalaby sie dla przyjemnosci bo rzeczywiscie nie byloby milo gdyby znajomi sie o calej sprawie dowiedzieli a ona zyskalaby miano \"kurewki\" i zostala przez nich odrzucona. I jeszcze raz powiem ze nierealne jest aby ofiara gwaltu zostala prostytutka bo uraz by jej na to nie pozwolil. Chyba ze najpierw si puszczala a potem ja ktorys z klientow zgwalcil i dlatego zaszla

Gość w takim razie
do agais a skąd wiesz, że chodzę do kościoła ?? nawet jeśli chodzę i płakałam na pogrzebie, to znaczy, że mam być wyrozumiałą na wszystkie dziwaczne i dla mnie - podkeślam - dla mnie, nie zrozumiałe zachowanie i postępowanie ??? mi sięwydaje, że jesteś zdziwaczałą dewotą, która tylko czeka, żeby dopiec tym, którzy mająinne zdanie niż Twoje :P

znam wiele kobiet po gwalcie,ktore wlasnie sie puszczaja jak malo kto.moja przyjaciolka pracuje z takimi kobietami i ida one czesto w dwoch kierunkach: unikaja mezczyzn albo puszczaja sie na lewo i prawo jak szalone.

Gość w takim razie
każda robi z nas to na co ma ochotę, i nie nam oceniać ja wypowiadając swoje zdanie, mam na myśli siebie w danej sytuacji !!

mialam na mysli wyzwiska i caly ten jad,niekoniecznie w twoich postach. dewotka nie jestem na pewno,bo sama do kosciola nie chodze wcale,zyje bez slubu a moje dziecko nie jest ochrzczone.uwazam,ze prostytucja powinna byc legalna. szanuje wszystkie poglady,ale nie pojmuje i nie toleruje slepej nienawisci,chamstwa,rzucania kamieniami w \"grzesznice\"

Gość skrajna patologia
tak,kazdy robi to na co ma ochote,może krasc,gwałcic,kurwić się,nie nam to oceniać,jak ja kocham te liberalne,politycznie poprawne brednie

Gość Maria Juana
nafazowana_artystka Kiepska Twoja znajomosc psychologii... Gwalt powoduje rozne reakcje. Raz jest to uraz do seksu, raz zlamanie wszlekich barier- po prostu kjobieta sama obwinia sie za to co sie stalo i traci do siebie szacunek. Prowadzi to do czestych, przypadkowych kontaktow seksualnych...To tez wynik urazu.

trzeba zawsze dawac szanse innym i starac sie ich zrozumiec,nawet jesli jest to tak trudne,ze wydaje sie niemozliwe. i o to mi wlasnie chodzi.

Gość skrajna patologia
jesli sie pracuje to mozna,sam znam dziewczyne ktora dostała mieszkanie komunalne od państwa,pracuje,ma dziecko zarabia koło 1000pln,za czynsz płaci 80pln i ma jeszcze kilka stówek miesiecznie zapomogi z mops-u,nie poszła do burdelu,ma swoja godnośc,fak mieszka w duzym miescie i tu jest łatwiej i o prace i o pomoc,poza tym chcieliscie liberalnego kapitalizmu to "mata co chceta"

Gość w takim razie
slepeą nienawiscią,chamstwem,rzucaniem kamieniami w "grzesznice" nazywasz moje wypowiedzi dot. znalezienia przez ową dziewczynę lepszej pracy ?? a nie pójścia na łatwiznę ?? nikogo nie obraziłam, nazywając kogoś słabym i mało odpowiedzialnym - no chyba, że trafiłąm i ktoś czuje sięurażony- to zrozumiem

BO NIEZBADANE SA TAJEMNICE LUDZKICH ZACHOWAN,PSYCHIKI. nikt nigdy nie moze byc w 100% pewien,czy nie postabilby inaczej gdyby byl w czyjejs skorze i wiodl czyjs los.

Gość skrajna patologia

przeciez napisalam,ze niekoniecznie o Twoje posty mi chodzi. chociaz napisalas,ze one sie \"szmaca\" a ja uwazam,ze czasem prostytutka ktora nie wyjscia mniej sie szmaci niz jakis np ktos,kto wciska buble biednym ludziom wyludzajac ostatnie grosze. albo zony,ktore sa z mezami wylacznie dla pieniedzy.nie tylko uprawiaja z nimi sex,udaja tez milosc!

Gość Maria Juana
skrajna patologia Masz racje- w kapitalizmie trudniej sie zyje. Sam jednak napsiales "mata co chceta", takie jest teraz zycie i nie kazdemu jest latwo...Zalatwienie formalnosci zwiazanych z pomoca socjalna nie jest takie proste, trzeba sie przedrzec przez te cala biurokracje - a i tak pomoc najczesciej uzyskuja nie Ci co jej najbardziej potrzebuja a jakies cwane osoby, ktore sie potrafia do tego wkrecic.

Gość do agais
kompletne nieporozumienie, dla dziwek nie ma, powtarzam jeszcze raz nie ma szacunku i nigdy nie było, nawet jeśli wiara mówi by szanować. Ponad wiara stawiam jednak moralność, a ktoś, kto sie puszcza, moralności nie ma, jest nikim, jest szmata.