Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie macie zdanie na ten tema

Co myślicie o kobiecie, która mając dziecko pracuje w burdelu??

Polecane posty

Gość do Mari juana
dla kobiety nie majacej czym nakarmic dziecka sprawa priorytetowa jest przedarcie sie przez te formalności, ale skoro wybiera kureswto, przykro mi, nie ma szacunku dla niej

Gość w takim razie
agais to ty pierwsz uznałaś m,nie za chamskąi rzucającą kamieniami w grzesznice, po tym jak wypowiedziałam swoje zdanie na ten temat. Jeśli o mnie chodzi to na pewno nie wybrałabym tej drogi :P mam trochę ambicji i szacunku, co wcale nie oznacza, że skreślam dziwki - tego nie robię, po rprostu ich czasami nie rozumiem to tyle :P:P

Gość Maria Juana
Morlanosc jest pojeciem wzgeldnym a jej granica bardzo plynna... Popatrzmy chociazby na te co ja kosciol katolicki ustalil- sami maja straszne grzechy na sumieniu; zbordnie w imie religii, pedfilia, nawet wbrew wlasnej morlanosci- nieslubne dzieci ksiezy... Tak wiec wniosek z tego mozna wyciagnac prosty- Ci co najbardziej o moralnosci krzycza sami wlasne grzechy staraja sie ukryc...

jak powyzej napisalam: wedlug mnie czesto \"szmaca sie\" o wiele bardziej legalne zony,te,ktore sa z mezami tylko dla pieniedzy

Gość moralność
stawiam sobie wyżej, bo jestem niewierząca, wiec żadna religia i jej prawdy mnie nie dotyczą. Postępować moralnie, to postepowac min. godnie, czy godnie postepuje ladacznica?

w takim razie wyraznie napisalam,ze nie koniecznie o twoje posty mi chodzi

Gość nie rozumiem dziwek
ale kobiet broniących dziwek nie rozumiem jeszcze bardziej

trudno zrozumiec kogos,o kim sie tak naprawde nic nie wie.moze poznaj jakas,porozmawiaj,tego moralnosc ani wiara nie zabrania:-P aids sie tez od rozmowy nie zarazisz:-P zobaczysz,one sa zwyklymi ludzmi! po prostu wpadly w wir.

Gość skrajna patologia
ale z nimi nie ma o czym gadac,przewaznie to sa wariatki z zaburzeniami ktore przez wieksza czesc czasu chodza nacpane

Gość wielu
mężczyzn ma upodobania seksualne, które nie mogą lub nie chcą zaspokoić z żonami lub kochankami. Zaspokajają je z prostytutkami, uważam to za słuszne rozwiązanie. Hamowane ,skrywane popędy mogą doprowadzić do skrajnych patologii.Jeśślli są kobiety , które pozwalają na seks odbiegający od normy, to znaczy, że są odpowiednikiem żeńskim swoich klijentów i dobrze , że mają miejsce spotkań. Kto się urodził w normie to ma szczęście, a kto się urodził inny tęż musi życie przeżyć chociaż nie miałszczęścia.Jeśli prostytutka ma dziecko to znaczy, że w sferze macieżyńskiej jest w porządku i ma wszelkie szanse wychować dziecko w normie społecznej.

Gość Maria Juana
Bronie prostytek bo wszyscy zapominaja o tym o czym juz wczesniej wspomnialam- o tym, ze gdyby nie bylo zapotrzebowania nie byloby prostytutek. Moze porozmnaiwajmy o morlanosci ich klientow. Ktos wyzej napsial, ze wielu mezow u prostytuki zaspokaja te popedy, ktorych z zona zaspokoic nie moze...Hmmm...Ok... Ja jednak uwazam , ze gorsza rzecza jest zdradzac niz zarabiac sprzedajac wlasne cialo. Jesli zona komus nei wystarcza- to niech jej zwroci wolnosc, da rozwod i do woli korzysta z uslug prostytutki. Nie zapominajmy, ze prostytutki zwykle sa kobietami nie zyjacymi w zwiazku- one wiec nikogo nie rania...... Jednak taka jest wlasnie Wasza moralnosc- mozecie ich nie szanowac- ale wtedy badzcie konsekwentni i nie korzystajcie z ich uslug.

Gość ulalala
dajcie sobie siana ,myslicie ze ona to robi bo musi???nie ona to robi bo to sposob na latwa forse. Nie ma takich sytuacji ze wrazliwa wartosciowa dziewczyna zmuszona sytuacja materialna wstawia dupe do burdelu a wieczorami sobie poplakuje i jest jej bardzo zle i cierpi Dziwki sa ostre i wredne i nie maja moralnosci.Nawet te nowe ,poczatkujace i mezatki cichodajki - wszystkie maja koorewskie oczka. Jak jakas jest bardziej wrazliwa to popada w alkoholizm i szybko sie wycofuje bo seks z menelami ,dziadkami ,zapitymi lumpami czy innymi wstreciuchami zadko ktorej by odpowiadal :) .. ogolnie koorwa to nie zawod tylko charakter wiec sie nad taka nie litujcie:) poszla na latwize ot i co ..wstawic dupe do burdelu to kazda potrafi

Gość pewnie ze poszła na
łatwiznę. a czy sprzedaje ciało czy zdradza, i jedna i druga jest zwykła kurwą