Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepachnąca

Czemu zapachy się mnie nie trzymają??

Polecane posty

Gość niepachnąca

Myję włosy szamponem Herbal, używam pachnącego żelu pod prysznic, następnie smaruję ciało balsamem, mam pachnący dezodorant w kulce, czemu czuje te wszystkie zapachy tylko wieczorem, a rano zapachy się ulatniają?? Albo stosuję rano i później już nic nie czuć. Moja koleżanka myje się mydłem Dove i pachnie tak przez cały dzień! Myślałam, że po pewnym czasie nie czuje zapachu, ale nikt z moich znajomych nie czuje, żebym pachniała szamponem, czy balsamem. Czy ja jestem jakaś inna??

Gość po prostu masz takie
cialo a wlasciwie taka skore ktora nie przyswaja zapachow na dluzej-to tak jak te same perfumy na jednej i na drugiej osobie moga pachniec inaczej ..tak samo jedni pachna danym specyfikiem dluzej a inni krocej

Gość uprzejma bardzo
wiesz prawda jest taka, ze z reguły szampon i mydełka , trzymaja zapach krócej. A jak jest z woda toaletową?

Gość niepachnąca
A nie da się tego jakoś zmienić?? To jest niesprawiedliwe. Moja siostra od rana pachnie kulką Avonu, a ja swojego antyperspirantu już nawet nie czuję.

Gość niepachnąca
Z wodą toaletową jest praktycznie tak samo. Poza tym szybko przyzwyczajam się do zapachu wody toaletowej, ona mi się nudzi, zapach który mi się podobał nagle powoduje mdłości, dlatego zrezygnowałam ze stosowania. Dzięki za zainteresowanie:P

Gość uprzejma bardzo
to prawda, ze uzywanego przez siebie zapachu sie nie czuje. CHyba mam to samo, w zasadzie nie zwracam na to uwagi, i kosmetyki typu mydło, szampon , lakier, dezodorant wybieram pod innym kątem, w zasadzie ich zapach nawet mi przeszkadza. Zdecydowanie wolę, zeby od razu znikał, bo co by było, gdybym po porannej kapieli, pachniała zelem, szamponem, dezodorantem itp, przeciez rzadko wszystko jest z jednej linni to byłaby totalna porazka i. byłabym dla siebie i otoczenia nie do wytrzymania. Dlatego uwazam, ze tego rodzaju kosmetyki mają dobrze myc i pielęgnowac. A do tego, zeby pachniec dobrze jest miec wodę perfumowana lub toaletowa.