Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszalinka nr 2

Wymieńmy się kosmetykami, których już nie używamy PART II

Polecane posty

Gość
Juz pisze:puma woman mild deodorant(w takiej szklanej sporej butelce)75ml-perfumowany dezodorant z atomizerem-zostalo dokladnie 50% Co by Cie jeszcze ointeresowalo?Podesle ci link z moim watkiem na wizazu:-)

Gość iw_80
Wczoraj kupiłam cienie manhattan, podwójne, kolor jasny perłowy i różowy tez perłowy, w komplecie z tuszem do kreseczek grafitowym, kreseczki równiez rysuje sie pędzelkiem. Uzyte 1 raz? Czy któraś z Was jest zainteresowana?

Gość
Aha a Od Edytki chcialabym odlewek Sensi:-)czy to te akacjowe?

Gość iw_80
I jeszcze mam cienie inglota, potrojne w tonacji bezowej, chlodnej raczej, uwyte raz! łacznie z cieniami manhattan najchętniej wymieniłabym na cienie iza dora, które bardzo chcialabym wypróbowac!!

Gość
Toletki i nablyszczacza juz nie ma Moglabym wymienic te Pume Woman i nowa bransoletke z krysztalkami svavorskiego-sporo kosztowala!Chyba,ze interesuje Cie jeszcze odsypka ziemie wulkanicznej(droga jest)zobacz opinie na KWC

Narnijka oki to ja bym chciała tą Pumę i branzoletkę a ta odlewka ziemii to też w ramach tych perfum mogłaby być? Masz może zdjęcia abym sobie zobaczyła jak to wygląda np branzoletka ? Wyślij mi na maila jak możesz : yagna23@wp.pl

Gość iw_80
Waniliowa mandarynka, masz cienie isa dora?? jakie kolorki?

Do blond wamo>Mam pytanko te juicy tubes po ile bys sprzedala? bo ja bym chetnie kupila od Ciebie tylko pasowal by mi taki naturalny kolorek

Gość
Zdjecie bransoletki jest w watku,nizej w poscie.Moge ci zrobić niewielka odsypke tej zimi,bo ona jest strasznie droga-ja mam w proszku-75ml kosztuje okolo 50zl!!(to tyle co wiekszy krem)Podaj mi adres na maila: niteczkar@wp.pl Masz kartonik do tej wody?Aha,wiesz jak wysylac?w babelkowej kopercie,poleconym listem:-)

A na płyty cd i filmy dvd ktoś by się wymienił? Wszystko mam oryginalne :)

Gość
oczywsicie jakies probeczki ci dorzuce:-)i niespodzianke:-)

Gość
Juz nie rozumiem...Waniliowa-piszesz do Edytki czy do mnie? Ja mam bransoletke,ziemie wulkaniczna i pume woman-to chcialas za Elvie Oriflame-nowe tak?Czy cezycujesz sie?

Gość
Waniliowa-odpisalam w mailu:-)odpisz:-)

Gość iw_80
Dziewczynki ma któras z Was jeszcze cienie IsaDora??