Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bacioni

ALKOHOL, co byscie polecili do picia? Pije sama...

Polecane posty

wole czerwone zdecydowanie. Kiedys popijałam tokaya, ale teraz czerwien. I nie rozcienczam z niczym.Nie lubie. AAAAAAAAAAAAA I Martini bianco! Białe ale dla mnie nawet za dobre.... ;)

Gość pikna Zuza
co podgryzacie do alkoholu?

ty no to fajnie chyba, to jak tam zaliczylas juz totalna niewypal-impreze? a moze jakas byla super-wypasiona? bysmy tak to pozbieraly/li

co bysmy pozbierali? Imprez zaliczyłam i takich i takich troche .Wole te fajne :)

Gość pikna Zuza
oj ja też wole te fajne:) a w sumie było ich kilka.........;) tych kiepskich niestety też,ale tych weselszych na szczęście było wiecej:)

1. whiskacz + cola+ cytrynka 2. biały vermut+ sprite+cytrynka 3. czerwone grzane winko+ miód + cytrynka = kop mega :D

to teraz music, chyba techno sie najlepiej sprawdza, ale tez nie wszystko, albo r&b jak myslicie?

niestety niekoniecznie ten rodzaj muzyki ja lubie. Ale najwazniejsze zeby sie dobrze czuc w tym co nas otacza. Ja akurat spedzam z muzyka duzo czasu. A jest rozna, przerozna...oby niezbyt głosna i nie za szybka... :)

zobriowka calkiem calkiem, a co do muzy to ja lubie glsna, ale to w sumie nic takiego bo jak inna jest w porzo to dlaczego nie, a w takim razie jakie sa te twoje klimaty?

Gość pikna Zuza
też nie lubie techno, ale jeżeli chodzi o głośność to dla mnie musi być na maxa-ehhh biedni sąsiedzi;) ale po 22 przełącze sie na słuchawki:)

Gość ihiugufyhch
Popieram bacardi z cola to standard! zawsze mi to miłe czasy przypomina kiedy 1. raz taki drink piłam..no a ten facet co mnie tego nauczył pić... oj nostalgia... kurcze a tu nie ma bacardi w domu ;-) wypiłabym za nostagię :-)

hehe, przykra koniecznosc, a widzieliscie ostatni teledysk na mtv czy viva bob sinclar\'a? tam takie gnojki fajnie zalatwily takiego jednego uciazliwego sasiada...;-)

Bardziej chill outowo. Moloko, Zion Train, Thrievery Corporation, Morcheeba. Pozatym Blondie :) i wiele innych niekoniecznie chilloutowych. Nick Cave, Franz Ferdinand. Mozna by wymieniac i wymieniac.

Gość pikna Zuza
nie wiem kto to jest bob sinclar... bacardi jest wg mnie najlepsze z wogą min gazowaną,limonką,brązowym cukrem i liśćmi mięty-the best po prostu... moloko>moje klimaty morcheeba,cave.. do tego tom waits, tori amos

Gość pikna Zuza
:) zwłaszcza winko:) ja dziś piwko sącze,ale też sie fajnie słucha;)

Gość pajęczynka
sok pomarańczowy+wódka+lód zrobiłam sobie wczoraj i lubię czasami wypić sobie drinka ale chyba jestem jakimś klinicznym przypadkiem bo mnie alkohol nie rozluźnia i rozbawia tylko przygnębia na maksa a po wczorajszym drinku to miałam doła że szok i ryczałam pół nocy....

Gość pikna Zuza
ej,dziwczynki,coś sie ociągacie..;)

a ja Was kochane przeprosic chcialam ale wlasnie wrocilam z pod prysznica, i jak tam z temacikiem stoimy?

ty wlasnie ale to mi sie tez czasami zdarza, ryczec po piciu, jakas taka pustke czuc i w wogiole brak zadowolenia z sytuacji, macie tak czasami? a sa chwile ze myslisz ze lepiej byc nie moze...od czego to zalezy

Gość pikna Zuza
hmmm,od nastroju, od dnia,też czasami mam doła po alkoholu,zwłaszcza jak ide spać :( ale mam postanowienie na dziś że upijam sie na wesoło:) doładowuje sie wesołą,pozytywną muzyką:)

Gość pikna Zuza
ja mam wanne,ale często mi sie niechce czekać aż sie woda napuści...:O

Ja bym chciał tak sobie w pianie poleżec :( Popic winka z pięknej lampki, zapali swieczke, posłuchac muzyczki... :( Ech...taki luksusik domowy :)