Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tell me...

napiszcie coś o sobie. może komuś przypadneicie do gustu....

Polecane posty

Gość tell me...

może komuś się spodobacie:) może ktoś szuka takiej osoby jak wy...obojętnie do czego...do rozmowy, do pożartowania, do pogadania o zainteresdowaniach:) myślę że to dobry pomysł. poznajmy się trochę. opiszcie się niezaleznie od tego czy szukacie kogoś czy też nie.... proponuję dla przykładu 1. imię 2. wiek 3.miasto 4. szkoła w której się uczycie, stanowisko na którym pracujecie(może znajdziecie kogoś kto pracuje w podobnej branzy:) 5. w skrócie wasze wady i zalety(może lubice słuchac? ktos inny np lubi mówić ale nie ma nikogo żeby się wygadać:P) 6.czym się interesujecie, na jakie tematy lubicie prowadzić beznadziejnie długie rozmowy:) 7. jak wygladacie? typ urodu, wzrost? 8. na jakim forum czujecie się najswodobniej? erotyczne, zrowie i uroda? 9.co was najbardziej wkurza na kafeterii...na co chcielibyscie ponarzekac?:) może ktoś ponarzeka z wami.... ogolnie piszcie co chcecie....byle o sobie. polubmy się trochę:)

Gość majufffka
ja nie bede wypelniac tych wszystkich rubryk, ale moze ktos mnie bedzie chcial i znajdzie nawet bez tego, bo JESTEM WYJĄTKOWA

Gość majufffka
jestem, jestem - niestety dla ciebie

Gość trumtururum
gruba, tłusta Larwa, bez zainteresowań, z nałogami :P

Gość alinka83
o matko jakie tu sa wyjątki :)

Gość a ja wypełnię...
1) Amalia 2) 15 lat 3) Wąchock 4) szkoła podstawowa nr 3 5) nie lubię sluchać, ale lubie mówić i faktycznie nie mam sie komu wygadać... większość moich rozmówców uważa, że ich zanudzam, dlatego nie mam przyjaciół mam wadę wzroku, garba i krzywe zeby (skutek niedoboru witaminy D) 6) najbardziej lubie gadać na gadu gadu 7) mam 148cm wzrostu, długie, czarne, tłuste włosy, zielone oczy mam urode mniej więcej pomiędzy typową murzynką, Azjatką, Latynoską i Arabką 8) Śmietnik 9) najbardziej denrewuje mnie to, że nigdzie nie mogę wkleić swojego zdjęcia

Gość majufffka
kazdy jest na swoj sposob wyjatkowy, a dlaczego? odpowiedz jest prosta, bo nikogo drugiego takiego jak my sami nie ma na tym swiecie, to jest wlasnie wyjatkowe-nasza niepowtarzalnosc!!!!!!!!! a napisalam wczesniej zlosliwie, bo ktos mi zaczal dokuczac!!!!

Gość a ja wypełnię...
eeeeeeej! nie gadajcie tylko wypełniajcie! to dla mnie naprawde wielka szansa! może wreszcie znajde kogoś, kto mnie polubi?

Gość Juz Cie wszyscy lubia

Gość a ja wypełnię...
naprawdę? :)

Gość majufffka
mysle, ze4 jest 100% szans, ze tu wlasnie kogos znajdziesz, he he

Naprawde :):):)

Gość a ja wypełnię
ojej! ale ja troche nakłamałam... tak naprawdę mam na imie agnieszka i wcale nie mam urody pomiędzy arabką, murzynką, a latynoską :(

No to teraz odkręcaj, coś namotała! Bo Cie przestaniemy lubić!

Gość majufffka
oj, to nieladnie zes zmyslala tu, szybko napraw swoj blad, a noz widelec cie ktos znajdzie?