Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka

chcę być lepsza

Polecane posty

Gość mniszka

czy ktoś chciałby być lepszym człowiekiem niż jest? czy postanawiacie poprawę ale trudno wam się do tego zabrać? czas ucieka a my odkładamy bycie lepszym na nieskończone jutro... żal mi kazdego straconego dnia...

Gość mniszka
czy chcielibyście coś zmienić w swoim charakterze, zachowaniu ?

Gość próbuję
często próbuję i tak samo czesto nie udaje mi się:(

Gość nol
bardzo chcę ale i tak się nie zmienię

Gość bolonija
ja tez chcialabym byc lepsza, wiele rzeczy bym w sobie zmienila, a przede wszystkim chcialabym sie pozbyc najgorszej z moich cech mianowicie zazdrosci, mam przyjaciolke ktora ma wszystko to czego nie mam ja, chlopaka, teraz dostala sie na studia, ma fajnych rodzicow i siostre, jest ladnaa, ja nie mam tego i mimo ze bardzo kocham moja przyjaciolke to boje sie ze moja zazdrosc bedzie silniejsza i ze zerwe z nia kontakt :( jest wiele rzeczy ktore chcialabym w sobie zmienic, ale nie sadze aby to mi sie udalo:(

Gość to nie ja to ona
ja chce byc trochę bardziej zła, wkurza mnie,ze za dobroc dostaję tylko po dupie.Nie warto byc grzecznym.Jak jesteś wyrachowaną"suką" to masz w zyciu łatwiej.....po prostu Uczę się być bardziej egoistyczna i wiecie co tylko na tym zyskuję niestety

Gość ja bym chciala
bardzo! mam chyba jakas nerwice bo o byle co wpadam w szal, wogole plote glupoty, z igly robie widly, jestem marudna, zgrzedliwa, wiecznie nie zadowolona z zycia i z siebie - to wszystko chcialabym u siebie zmienic ale jak to zrobic jak to jest silniejsze odemnie :(