Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Witamina*

Ile trwały u was tak zwane podchody ?

Polecane posty

Gość Witamina*

Może to banalne pytanie, ale ostatnio obserwuję, także wśród znajomych (i to mnie zastanowiło głęboko i skłoniło do tego tematu), że ludzie decydują się na rozpoczęcie związków coraz szybciej po poznaniu się. Moja koleżanka (ma 24 lata) już po kilku wieczorach spędzonych w towarzystwie nowego kolegi (23), a nie byli sam na sam lecz m. in. ze mną, mówi już do niego per kochanie słoneczko, chodzą za ręce, namiętne pocałunki... U mnie i mojego kochanego do "rozpoczęcia" związku (czyli wyżej opisane zjawisko) doszło po 2 miesiącach od poznania się,a słowa "kocham Cię" padły po kolejnych dwóch.Mieliśmy wtedy oboje 21 lat, to było 3 lata temu.dlatego ciekawi mnie,jak szybko Wy zaczęliście wyraźnie okazywać,że wam zależy?? myślicie,że to zalezy bardziej od wieku, poprzedniego doświadczenia (akurat i mnie,i mojego Misia całkiem niedawna bolesna przeszłośc powstrzymywała przed szybkimi wyznaniami), czy też wychowania?? czekam na ciekawe wypowiedzi :-)

u mnie poszlo szybko, gdzies tak po 2 tygodniach odkad sie poznalismy umowilismy sie na randke, a po ok nasteponych 3 tygodniach zamieszkalismy razem :) Kocham padlo po jakichs 3-4 miesiacach. Jestesmy ze soba od roku, jak na razie zapowiada sie na dlugo dluzej :)

Gość zadziora
U mnie podchody trwają już dwa lata.Tak to ecześniejsze doświadczenia powodują że człowiek nie decyduje się tak szybko na związek,zawsze jest strach że cos tam znowu nie wypali i człowiek się sparzy. A im ktos młodszy to ma mniej złych doświadczeni i szybciej decyduje się na związek.

Gość +M+
Mam 33 lata i 3 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny

zadziora - niby tak, ale np u mnie akurat w tym przypadku tak szybko poszlo, choc wczesniej bardzo sie sparzylam i ogolnie wystrzegalam trwalych zwiazkow. Chyba nie ma tak naprawde na to reguly, jak jest wszystko ok, to wszystko sie toczy szybko.

Gość kasiaaaaaa
Ja sie spotykam z chłopakiem 1 miesiąc i nie jesteśmy jeszcze razem,raz sie całowaliśmy. Ale wiem ze to rzadkość, bo większość osób po 2 spotkaniach jest para. Poznaliśmy sie na dyskotece i ja osobiście nie wyobrażam sobie być z osoba, której wcale nie znam.

Gość tez mysle
tak jak kasiaaaa

zadziora masz racje. U mnie podchody od dwóch lat. Jest fajnie...ale tesknie juz za tym popłynięciem ...:(

Gość MALA KOTKA
ja bylam z chlopakiem po 2 randce i to byl blad bo okazal sie debilem

Gość PaniX222
u mni podchody najdluzej trwaly ponad tydzien!!!teraz ludzie sa nowoczesni i zapominaja o romantycznych wieczorkach tylko od razu zapraszaja do domku,oczywiscie wylacznie aby pokonwersowac:))

Gość ************
ja byłąm z moim obecnym facetem już po drugiej randce-ale znaliśmy się troszkę wczesniej. jesteśmy nadal ze sobą bardzo go kocham i niczego nie żałuję

Gość tez mysle
ale czasami istnieje tzw przyciaganie, jakas chora chemia miedzy dwojgiem, i wtedy sie jej poddajemy... czsami nawet dobrze sie na tym wychodzi

Gość kredka kolorowa
A mnie to najbardziej denerwuje jak chlopak po kilku spotkaniach mowi mi ze mnie kocha , jak tak mozna , nie rozumiem.Jest pewne jak dla mnie ze klamie i juz sie z takim wiecej nie spotykam.

Gość Witamina*
cóż,różnie można definiować słowo "randka". Jeśli chodzi o wychodzenie razem do pubu,odwiedzanie się nawzajem,przytulanie,patrzenie sobie głęboko w oczy,to nastapiło to u nas też szybko,po 2 tygodniach.a dodam,zę jak się poznaliśmy,to początkowo nie przepadalismy za sobą.jednak,czerwone wino pite za rogiem pubu czyni cuda ;-)

Gość Witamina*
kredka kolorowa, masz rację. jak można wyznwać takie głębokie uczucie,jakim jest miłośc,po 2 wieczorach? czy nawet po kilku tygodniach? młodzi ludzie często myla stan zakochania z miłością,a to przecież tak si.ę rózni,jak ogień i woda..........

Gość tez mysle
Witamina, fajnie:) gorzej jak niesmialość nie pozwala Ci podejsc i zagadac do Twojego obiektu westchnien:(

Gość miałbyś gdybyś
miałbyś, gdybys nie stawarzał sobie swojego głownego problemu, bo założe się, że nie jestes taki brzydki za jakiego sie masz:)

Gość kredka kolorowa
To nie jest tak naprawde istotne czy kto jest ladny czy nie tylko czy ma w sobie to' cos'

Gość miałbyś gdybyś
no pewnie, kredka ma racje:)

Gość Ewelka20wawa
Mojego faceta poznałam przez internet i dzieliło nas 360km...po 3 mc pojechałam do niego i nasze relacje wyglądały jakbyśmy sie znali 100lat (przytulanie, pocałunki) seks po kolejnych 3 mc:)

Gość Ewelka20wawa
TMT odezwij sie do mnie.Mam pytanie do Ciebie!!

Gość chlopak z wkopolski
a ja staram sie o jedna dziewczyne juz drugi rok- i jest coraz blizej efektu koncowego-i mowcie co chcecie,ale warto czekac!!!