Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marysia8881

bezsenność

Polecane posty

Prosze jesli macie problemy z zasypianie podajcie mi jakies rady co zrobic zeby zasnac nie biorąc procha na spanie , wiem ze mozna kompac sie w olejkach lawedowych , pic ziola uspokajajace ale moze cos jeszcze ? Pozdrawiam Serdecznie

Mój znajomy ma też problem z bezsennością. Często się zdarza, że zasypia dopiero nad ranem. Jest to człowiek zapracowany i przemęczony a pomimo to ma duże trudności z zaśnięciem. Opowiadał, że gdy nie może zasnąć to rozmyśla na różne tematy i zadaje sobie trudne pytania, np. zdarzyło się że leżąc tak i nie mogąc zasnąć zaczął obliczać ilość potrzebnych sztachet do płotu, który akurat miał zrobić na działce. Innym razem obliczał kafelki na taras itd. Jednej nocy zadał sobie pytanie jak nazywała się pewna osoba, z którą już dawno nie miał kontaktów, a że nie mógł za nic sobie przypomnieć to obudził ok. 3 w nocy swoją małżonkę żeby mu przypomniała. Kiedy żona mu powiedziała to wreszcie spokojnie zasnął. Moim zdaniem to jakiś rodzaj nerwicy.

Gość znam to neistety
ja tez w nocy jak nei moge zasnąć licze różne ciekawe rzeczy... tyle że ja to od matemtyki i liczenia jestem uzależniona:-) Ale z tą bezsennością to do smiechu mi nei jest

Gość jajajajajaja
ja także często cierpie z powodu bezsenności..na szczęście nie cały czas...dzieje się tak wtedy gdy jestem mocno przemęczona...ale znalazłam na to sposób ;) zawsze jak się położe gram w gry na komórce, najczęściej w wężyka ;) wtedy zaczyna mnie mulić i zasypiam ;)