Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co i co i co

On mnie nie zaprasza!!

Polecane posty

Gość i co i co i co

do siebie do domu. jestesmy ze soba rok i ani razu u niego nie bylam :( nie wstydzi sie mnie bo pokazujemy sie na ulicy :) ale jesli chodzi o to zebym przychodzila do niego to poprostu konczy sie tylko na rozmowach

Gość na peew
wstydzi sie rodziców albo mam nie najlepsze warunki w domu..pogadaj z nim o tym ;)

Gość dziewczyna_19
moze ma jakas trudna albo nieciekawa sytuacjew domu i sie tego wstydzi. moze chodzi o rodzicow albo rodzenstwo ktore zachowuje sie nie tak, jakby on od nich tego oczekiwal?

Gość i co i co i co
no wlasnie w domu ma ok a i rodzenstwo i starzy sa w porzadku. zaczynam podejrzewac ze on nie chce zeby mnie poznali jego rodzice bo ja mam 21 lat a on 29 wiec jakas roznica jest

Gość Nakamichi
moze ma w domu zone i 4ke dzieci... ;P

Gość i co i co i co
bo w koncu jestesmy ze soba ten rok i cos o sobie wiemy

Gość pomaranczowsza
niektorzy ludzie czuje sie niekomfortowo zapraszajac swoich partnerow do domu rodzicow - ja np. do nich naleze, dlatego taka postawe calkowicie rozumiem. sama jak mieszkalam z rodzicami staralam sie jak tylko moglam nie zapraszac facetow, chyba ze juz rodzice strasznie nalegali :P a dlaczego? bo nie lubie, jak ktos ocenia i lustruje moich znajomych, jak sie ubieraja, jak sie zachowuja, ile starsi lub mlodsi ode mnie, jakiego wyznania i takie tam pierdoly :P potem oczywiscie komentarze i gdybania ... a dodam, ze moi rodzice sa calkiem fajni, tylko nie lubie takich sytuacji. tak wiec moze twoj facet tez tak ma. a ty byc moze tego nie rozumiesz, bo nalezysz do osob, ktore wlasnie lubia przyprowadzac do domu swoich lubych ;) najlepiej chyba, jak o tym porozmawiasz z nim, bo my tu mozemy zgadywac caly dzien i nie zgadniemy ;)