vikusia 0 Napisano Marzec 23, 2007 Brum moja siostra miala kiedys takie plamy na twarzy czerwone pojawialy sie i znikaly okazalo sie ze na tle nerwowym :/ale chyba przepisala jej jakas masc czy tabletki nie pamietam bo to dawno temu bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 24, 2007 Witam :):)::) Dziś ważenie. Szczęśliwa informuje że jest mnie trochę mniej ;) Było 73,6 kg Jest 71,5 kg Niestety w cm bez zmian :(:(:( Wczoraj mierzyłam 2 sukienki i tak: 42 rozmiar jest góra dobra ale na udach za ciasna, 44 rozmiar na odwrót :( A wesele coraz bliżej. Miłego dnia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 24, 2007 Ja tak na chwileczke bo niedlugo znikam.Zwazyłam sie na tej mojej smiesznej wadze i jak pokazywała jakis czas temu 87 tak dzisiaj 79.Musze zwazyc sie gdzies na jakiejs normalnej wadze bo mnie szlag trafi ;p.Ela co do ubran kupywałam bluzke 42 w piersiach była obcisła no ale gdybym sie uparła to moglabym wziasc a 44 za luzna w piersiach a o dle juz nie wspomne:/ w ostatecznosci wziełam ta 44 bo i tak teraz modne luzniejsze bluzki :D.Jedziemy dzisiaj z M na wies i na spacer do lasu :D.I wiecie co jakos tak optymistycznie do wszystkiego jestem nastawiona wiec mam wiecej sił i wiary ale to chyba przez te slonweczko ktore swieci.Buziaki dla was jak bede miala mozliwosc to od razu cos napisze :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 24, 2007 ja też się dzisiaj zważyłam i waga pokazała 70,4 kg a ostatnio było cos koło 72-73 kg więc jest dobrze :D postanowiłam jednak do świąt się nie ważyć - to tylko dwa tygodnie - i w Wielką Sobotę mam nadzieję się cieszyć tym co pokaże waga - oby była już 6 z przodu :P dzisiaj wieczorkiem wybieram się z kumpelką na kawę vel piwo do Piwnicy pod Baranami, a mój M zostaje na straży z chłopakami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 24, 2007 Kagrosz gratuluje:DTylko nie pij za duzo piwa.No kurde mialam nie wlazic ale M jeszcze nie ma wiec sie skusilam :PNo to milego weekendu wam zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brum84 0 Napisano Marzec 24, 2007 hej dziewczyny gratuluje spadku wagi :D a tak a propos tych rozmiarów to widzę że hurtowo jesteśmy mniejsze górą a szersze dołem ;)masakra przy kupowaniu zwłaszcza płaszczy czy dłuższych kurtek :( miłego weekendu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 24, 2007 dzięki vikusia :D a piwko maxymalnie jedno i to małe bo po pierwsze karmię małego piersią więc nie bardzo mogę, a po drugie kaaaloooryczne :( a tak wogóle to od jakiegoś czasu chodzi za mną jakieś słodziutkie winko np martini :) albo może jakaś naleweczka :D ....zobaczymy... zaczynam się zastanwaić nad świątecznym menu ciastowym: mazurki, może jakiś snickers (dla M bo lubi słodkie ciasta) ewentualnie bounty (dla mnie bo uwielbiam kokos) ----> ależ bym zjadła coś słodkiego.... juz 4 dni jest bez słodkości i aż do dzisiaj nawet nie ciągnęło mnie bardzo, a teraz mam sposób jak chce mi się coś słodziutkiego to robie sobie kawę capucino, bo ogólnie herbaty nie słodze kawę tylko troszkę więc takie capucino jest dla mnie mega słodkie i zaspokaja chyba moje zapotrzebowanie na cukier no i oczywiście waga po świętach też pójdzie w odstawkę na jakieś dwa tygodnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 24, 2007 masakra!!!! dopiero się cieszyłam utratą wagi a teraz gadam o słodkościach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 24, 2007 Właśnie bez wagi Vikusia to masz troche jak randka w ciemno :D Nie tak szybko i te centymetry spadają a 0,5 kg to już coś. Wypoczywaj na łonie natury i ładuj akumulatory ;) Kagrosz gratuluje coraz fajniejszej figurki i tylko z tym piwkiem nie przesadz :D ale w takim miejscu a jeszcze z miłą osobą to już masz moje rozgrzeszenie. To ulubione ciasto kokosowe właśnie upiekłam, skręca mnie z łakomstwa a podobno niezłe. Pierszy raz to uczyniłam, a i jeszcze pierszy raz piekłam też mufinki czekoladowe z nutellą w środku. Celowo to piszę abyście i Wy złapały smaka na małe co nieco. Wiem zołza jestem :D Brum ja nie tyle w biodrach mam dużo (no jest ich sporo) ale same biodra to jeszcze nie problem. U mnie biodra są na udach i suknia która mi się podobała była za ciasna właśnie na udach o 2 - 3 cm. Bawcie się dziewczyny. Spadam do kuchni robić sałatkę. A jak kto chętny stawiam kawkę i ciasto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 25, 2007 cześć dziewczęta :D wczorajsze wyjście na miasto dobrze mi zrobiło :) dawno nigdzie nie byłam a Kraków noca jest taki piękny :) odwiedziłyśmy z kumpelą Krzysztofory i Piwnicę pod Baranami :D skończyło się na jednym dużym i jednym małym piwku M poradizł sobie świetnie z chłopakami - jak wróciłam to już spali .... także następne wyjście może być dłuższe :P nie no żarcik, ale zdecydowanie częściej muszę się gdzieś wyrwać --> czyli przynajmniej raz na miesiąc a dzisiaj z kolei ja siedzę sama z chłopakami bo m znowu ma kurs z klientami - zawiózł jakieś małe szkraby na konkurs judo!! na śląsk i nie wiemy o której wróci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 25, 2007 Niedzielne pozdrowionka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 25, 2007 ela ależ mnie naszła ochotą na te Twoje ciasteczka, akurat kawusie sobie zrobiłam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 26, 2007 Witam :) Kagrosz, niestety dostałam za swoje, kusiłam Was a uległam sama. Po solidnej kolacji sobotniej dostałam napadu głodu i pożarłam co sie dało nie oszczędzając na słodkim :( Wczoraj przykładnie dietowałam a dziś rano weszłam na wagę i okazuje się że nie jest większa od sobotniej i z tego bardzo się cieszę ale to objadanie napewno odbije się na końcowym efekcie bo w diecie norweskiej je się określone produkty :( Nowy tydzień, nowe wyzwanie, nowe nadzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 26, 2007 Jeszcze śpicie czy co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 26, 2007 Czesc. Spimy Ela,przynajmniej ja dopiero wstalam.Diete stosuje ,ale u mnie Mm .Wczoraj 1 godz.silowni i jedzonko jak najbardziej ok.Wiem,wiem jestem conieco uparta ,ale powiedzialam sobie ,ze teraz albo nigdy.Dobrego dnia,Dziewczyny.Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 27, 2007 Witam :) Goodlife super :) i tak powinno być. Miłego dnia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 27, 2007 hejka :D wpadłam tylko na chwilke powiedzieć Wam cześć życzyć miłego i cieplutkiego dzionka buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 27, 2007 Czesc. Pozdrowienia,mam dzisiaj wolny dzien ,postaram sie go umiejetnie wykorzystac;swieta wielkanocne juz za pasem. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 28, 2007 coś cisza na naszym topiku nastała, czyżbyście tak ostro wzięły się już za świateczne porządki?? pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 28, 2007 Czesc. Ja sie probuje zabrac za te porzadki,ale wiosna troche rozleniwia... zobaczymy. Pozdrawiam,pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 28, 2007 M ska skarbow a ja postanowiłam szybciutko cos skrobnąć.Ela ale mnie podkusiłam tymi slodkosciami za mna łazi czekolada z orzechami ale jak narazie dzielnie sie trzymam.Nawet nie napiłam sie wczoraj piwa :DMam nadzieje ze wytrwam do swiatA ja na nowo odkrywam najstarszy sport na swiecie wymaga to nielada wysiłku no i super sie cwiczy bo we dwoje ;).Polecam rano bola wszystkie miesnie :)Buziaki dla was i trzymajcie sie dzielnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 28, 2007 wicie co uległam swoim zachciankom ;/ i właśnie przed chwilą do kawy zjadłam rurki z nadzieniem i na dodatek w czekoladzie :) na szczęście dzisiaj robie 33 km na rowerku więc odpędzam wyrzuty sumienia :p pozdrawiam słodko Kaśka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arszka 0 Napisano Marzec 29, 2007 pobudka dziewczyny gdzie Was wszystkie wywiało??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 29, 2007 Melduje sie! :)Jak super ze M szuka skarbow po lesie bo i ja korzystam taki całodniowy spacer to mnostwo km.Wiecie ze moj zoladek nie przyjmuje weglowodanow?:OJakis czas temu zjadlam pol kromki chleba i strasznie mnie kuło w zoladku wczoraj zjadlam 2 kopytka i znow to uczucie ale to dobrze przynajmiej sie nie spase jak bede juz laska :DCzuje sie lekko a jutro trudne dni a przez to mam wiecej motywacji Buziaki dla was i zagladajcie czesciej zebym miała co czytac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 30, 2007 Czesc. Pewnie juz spicie,trudno. Pa.Caluski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 30, 2007 Witam. Goodlife gasiła światło a ja zapalam :D Ostatnio ciuchutko tutaj :( Brum gdzie się zagubiłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 30, 2007 Ela ja jestem ale was nie ma :( Skocze chyba zaraz do lasu słonko swieci az chce sie zyc tylko jakas taka spiaca jestem...A no i diete trzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ela43 0 Napisano Marzec 30, 2007 Vikusia to tak jak ze mną :D ja zazwyczaJ mam czas rano jak domownicy porozchodzą się do pracy i szkoły. Wieczorem to nawet nie podchodzę do kompa bo chyba by mnie oskalpowano ; Jak tak dalej będę kupowała suknie na wesele jak kupuje to wcale nie kupie. Koszmar, schudłam i dalej nic na mnie nie wchodzi :( Jutro ważenie :(:(:( a miało już być tak fajnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vikusia 0 Napisano Marzec 30, 2007 Ela to do jakich ty sklepow chodzisz?Dla mlodziezy?Jja bylam w szoku ostatnio lazilam po sklepach i naprawde ciuchy maja w coraz wiekszych rozmiarach 42,44,do 50 az mi szczeka opadla.A ja chyba sie chwile zdrzemne bo mi sie bateria wyczerpała.Buziaki Brum melduj sie! ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goodlife 0 Napisano Marzec 31, 2007 Pozdrowionka,moje kochane. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach