Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosenna Portugalia

Portugalskie poszukiwania

Polecane posty

Gość Wiosenna Portugalia

Cześć. Na początku maja przyszłego roku jadę na wycieczkę do Portugalii. Niestety, kumpel, z którym byłem umówiony wycofał się właśnie. Pomyślałem sobie, że być może znajdzie się jakaś sympatyczna i pełna humoru turystka zagraniczna, która zaryzykuje znajomość ze mną i zechce mi towarzyszyć w zwiedzaniu cudownej, roześmianej pełnym słońcem, zielonej, dosytnej doskonałym winem i atlantyckimi specjałami, Portugalii? Chcę dodać, że odpada jakikolwiek kontekst erotyczny i jeśli któraś z panien liczy na jakieś przygody, lepiej niech nie zgłasza swojej kandydatury.

Gość Bieszczadzki Wędrowiec
Wszystko zalezy od ilości posiadanego czasu oraz preferencji. Myślę, że kilka dni nad Atlantykiem, choć ogromna ochota bierze zatrzymać się na jakiś czas w cudownej dolinie rzeki Douro, najlepiej w miejscowości Pinhao, gdzie mam pewną sympatyczna metą z dosknałym miejscowym portwajnem.

Gość Wiosenna Portugalia
Najmocniej przepraszam, ale mój poprzedni wpis powinien byc sygnowany pseudonimem "Wiosenna Portugalia" a nie "Bieszczadzki Wędrowiec". Trochę nie panuję nad wszystkimi wątkami, za co zainteresowanych przepraszam. Strach pomyśleć, co to będzie, kiedy uruchomię następne tematy wycieczkowe.

Gość chetnie bym pojechala
ale napisz cos wiecej, na jak dlugo itd....

Gość Bommbaaaaaaaaaa

Gość Wiosenna Portugalia
Halo, halo? To Portugalia już tak mało interesująca? Dlaczego kandydatki się nie zgłaszają?

Gość Wiosenna Portugalia
Cześć, Ryba. Odpowiadam krótko - mężatka nie pasuje. Małżonkowie kobiet bywają czemuś zazdrośni. A ja nie mam ochoty zadawać się z zazdrośnikami w trosce o fizyczną integralność mojej twarzy. Szukaj, Ryba, dalej.

Gość Wiosenna Portugalia
??? Chętne panie proszę o zgłoszenia.

Gość powiew atlantyku
ok wiec ja zglaszam swoja kandydature tyle , ze juz mieszkam w Portugalii wiec mozemy sie spotkac na miejscu hahahahaha

Gość Wiosenna Portugalia
Bardzo chętnie, powiew Atlantyku. A w jakiej części Portugalii zamieszkujesz? Pseudonim wskazuje, że gdzieś nad Atlantykiem, ale gdzie konkretnie?

Gość powiew atlantyku
mieszkam w lizbonie - skoro wycieczka nie ma podtekstow erotycznych rozumie ze nie masz nic na przeciw jezeli stawie sie z lubym ( zna lepiej portugalie) hihihihihihihihihi

Gość Wiosenna Portugalia
Ależ nie mam nic przeciwko poznaniu Cię, Powiew Atlantyku, razem z Twoim mężczyzną. Zwłaszcza, jeśli rzeczywiście dobrze zna okolicę. Z ciekawości jedynie zapytam - on jest nasz, czy ichni?

Gość powiew atlantyku
,,ICH,,- A KIEDY WYJEZDZASZ? IJAKIE MASZ GENERALNIE PLANY CO DO ZWIEDZANIA PORUGALII