Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...hmmmm...

jak zlagodzic bol..

Polecane posty

Gość ...hmmmm...

jak sie ma okres? wzielam godzine temu imuprom i nic :( bol sie naislil

ja biorę tabletki antykoncepcyjne. więc bólu prawie nie ma. współczuje.pamiętam siebie jeszcze sprzed 2 lat. jak cierpiałam :O

Gość ...hmmmm...
a czy tabletki antykoncepcyjne .. jesli mam prolemy z watrobą mogą mi zaszkodzic? Chcialabym je uzywac ale .. mowisz ze one lagodza bol?

idź do ginekologa, napewno rozwieje Twoje wątpliwości. jak jeszcze nie brałam tabletek i miałam okres, mdlałam na ulicy, 2 dni leżałam w łożku nic nie jadłam. Tabletki biore od 2 lat i nie pamiętam już jak naprawdę boli brzuch podczas okresu. Fakt, że czasem troche boli, ale taki bol to pikuś. nawet nie zwracam na niego uwagi.

nieciekawie. idź. to nic strasznego. ja od 2 lat chodze do gina, mam 20 lat i za kazdym razem mnie ejdnorazowy strach \'przeleci\' :D

Gość ...hmmmm...
a wiesz moze jakie [ytania bedzie zadawac itd.. ja ide do pani wiec sie tak lepiej bede czuc

Mam takie bole ze wije sie na ziemi jak piskorz, np dzis, ryczalam w glos..............Dopoki nie wzielam 2 PYRALGIN____to zawsze dziala

Gość Madzia O.
Sproboj Solpadeine to musujace tabletki z paracetamolem albo cos co w nazwie ma ... menstrual wtedy dziala szybciej.Pomaga tez cieply termofor ale nie za goracy bo nasila krwawienie.

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
bardzo dobre są oddechy przeponą. trzeba sie położyć i bardzo spokojnie oddychać przepona.

Gość mulan23
ja równieżpolecam PYRALGINUM tez mam takie bóle w pierwszym dniu a tabsy antyk. wcale mi go nie zlikwidowały. Biorę jedna pyralginę albo nurofen forte, jeśli nie przechodzi to druga. pyralgina jako podstawowy składnik ma metamizol który jest silnym lekiem przeciwbólowym i przeciwzapalnym dlatego mozna ją kupić tylko w aptekach. ibupromy apapy i in posiadaja paracetamol, ibuprofen. Są to substancje raczej łagodzące ból (słabe). Zauwaz że w szpitalach podają właśnie pyralgine jako lek przeciwbólowy. tyle ode mnie..

Gość ...hmmmm...
często mnie rucha byle kto może to jest przyczyna????