Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybieram się na wakacje

Co warto zwiedzić? Gdańsk, Gdynia, Sopot

Polecane posty

Gość gość
W Sopocie jest jednak najfajniej,najdłuższe molo

Gość gość
No i czyste plaże w Sopocie to nie rzadkość.

Gość gość
Najlepiej to każde ale niewątpliwie to molo w Sopocie jest najdłuższe w Polsce a chyba nawet największe molo nad morzem Bałtyckim w ogóle!

Gość gość
oprócz molo to jeszcze warto zwiedzić w Sopocie krzywy domek , monciak i latarnię morską :) w Gdańsku i Gdyni też jest dużo atrakcji turystycznych ,no w Gdańsku to stare miasto i oczywiście podstawa też molo :)

Gość Kamila W
Co warto zwiedzić? Gdańsk, Gdynia, Sopot Całe Trójmiasto ! :) Te miasta leżą blisko siebie i jak mamy kilka dni na zwiedzanie to polecam każdej tej miejscowości poświęcić cały dzień bo atrakcji turystycznych jest dużo i jest co zwiedzać.

Gość gość
Ceny wszędzie podobne to jak masz więcej gotówki to i Gdańska i Sopot i Gdynię warto zobaczyć. I jak poprzednik napisał poświecić minimum jeden dzień na zwiedzania z każdego miasta .W sopocie oprócz plaży i molo to warto też zobaczyć krzywy domek i latarnię morską oraz deptak

Gość gość
Kiedy jest Sopot festival 2018?

Gość gość
Koncerty opera Leśna w Sopocie w maju 2018

Gość gość
trzeba mieć tydzień wolnego żeby zwiedzić całe Trójmiasto :) na portalach Gdańska, Sopotu, i Gdyni są zaznaczone znane miejsca które warto odwiedzić , :)

Gość gość
A tam tydzień ...ja zwiedziłam Trójmiasto w 3 dni ale z przewodnikiem :) z http://tourguideservicegdansk.pl/. Jak ktoś nie wie co i jak zwiedzać to może nawet połowy nie zobaczyć a z przewodnikiem to co innego.

Gość gość
a jade tam na przelomie lipca i sierpnia ☺

Gość dobre miody
mini słoiczki z miodem z naszej pasieki. idealne jako podarunek w formie podziękowania. dla gości weselnych, dla pracowników, zaproszenie na bal, promocję firmy, na chrzest, na słodki prezencik wysokość słoiczka 5cm, średnica nakrętki 4,5cm, waga miodu w słoiczku 50g, pojemność 40ml. www.miody-kalinscy.pl

Gość gość
Przede wszystkim bardzo ważne jest to, aby zadbać o solidny nocleg. Zarówno komfortowy, jak i miły dla oka pobyt może doskonale wpłynąć na nasze samopoczucie i ogólne odczucie wyjazdu. Ja zdecydowałam się na apartament UNO www.unoapartments.pl , który ślicznie się prezentował a do tego był doskonałym dodatkiem do wakacji w trójmieście. :) A co najważniejsze, był świetnie wyposażony.

Gość Henio Dysza
Gdańsk jest świetny! Poza Starym Miastem można zobaczyć wiele pięknych miejsc wg uznania. Każdy lubi co innego więc ciężko jest wypisywać wszystko. Polecam spacery aby lepiej poznać architekturę tego miasta a jako bazę noclegową apartamenty Sun&Snow. My korzystamy z nich w wielu miastach właśnie po to aby zobaczyć nowe rzeczy i mieć pewność, że będziemy mogli odpocząć w komfortowych warunkach https://www.sunandsnow.pl/apartament-gdanskstaremiasto-aura-225-2728

Gość gość
Po Kuchennych Rewolucjach odwiedziłam Panoramę i nie mogłam uwierzyć, że kiedyś mocno przeciętny lokal zyskał tak na jakości. Chodzę od tamtej pory regularnie. Jednak widać właściwe prowadzenie działa cuda.

Gość Martynaxx
Gdańsk to jedno z najpopularniejszych turystycznie miast na Pomorzu. Zarówno w sezonie, jak i poza nim, zjeżdża się tam mnóstwo osób, które chcą zaczerpnąć świeżego, morskiego powietrza, a przy okazji nieco pozwiedzać http://www.ru(...)dansku/

Gość Gienek

Jak dla mnie to rybę w restauracji Panorama na prawdę warto zjeść. Zawsze świeży dorsz. Tak więc polecam. 

Gość Bianka82

https://esopot.pl/pl/675_turystyka   Tu są wymienione wszystkie atrakcje turystyczne w Sopocie.  W ogóle dużo jest na tej stronie informacji gdzie zjeść, gdzie pójść, co zobaczyć.

Gość pawell

Może wam się przydać wypożyczalnia samochodów, my w ten sposób zwiedzaliśmy Trójmiasto i to była dobra opcja. Mogę wam doradzić: www.balticcars.pl  Mają fajne samochody, dobre ceny a formalności załatwiacie w pięć minut. Działają 24 h/dobę 7 dni w tygodniu.