Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noemiii

Boję się

Polecane posty

Gość Noemiii

że nigdy nie bede mogła zajść w ciąże... przeszłam operację usunięcia torbieli jajnika rok temu.. teraz mam 25 lat. Czy jest jakas dziewczyna która po operacji usnięcia torbieli (laparotomia) zaszła w ciażę? dzieki za odpowiedzi

napewno zajdziesz w ciaze!!! czemu wogole myslisz ze nigdy? rozmawialas o tym z ginem? kobiety nie po takich operacjach w ciaze zachodza!!!!! zycze powodzenia! :)

Gość Noemiii
gin mówi ze powinno byc wszystko ok... ale boje sie ze mam niedrożne jajowody.. to była ciężka operacja, wielka torbiel... martwię się, bo czuje ze mój męzczyzna odejdzie ode mnie jesli nie bede mogła miec dzieci bo wiem jakie to dla niego wazne..

Noemii jezeli podejrzewasz niedrozne jajowody to nie mozesz zapisac sie na usg? wtedy byloby wszystko jasne :) a rozpoczelas juz staranka? bierzesz kwas foliowy? polecam forum : http://baybus.net tam dowiesz sie wiecej, bedziesz mogla takze pogadac w spokoju z innymi kobietami po operacjach np pozdrawiam

Gość Noemiii
Evi dziękuję ci ślicznie 🌼

Gość Noemiii
jeszcze sie nie staram nie jestesmy małzeństwem. ale planujemy ten krok, jestesmy zareczeni. on wie o tej operacji, był przy mnie. Ale obawiam sie o problemy z zajściem tym bardziej ze czytam ze młodsze ode mnie kobiety bez przebytej operacji nie mogą zajść w ciążę.. pozdrawiam:)