Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wannatoknow

on zaprasza mnie do siebie...skorzystac ?

Polecane posty

Gość wannatoknow
wcale mnie nie zwalci, sama chetnie possam jego buncolka bo facet jest calkiem calkiem tylko z tym analem troche mnie speszyl

Gość Nie no jestem
zaszokowany, ze też takie naiwne dziewczyny jeszcze są, na co ty liczysz mała ? Juz samo to, że on tobie funduje wyjazd i ty na to idziesz to o czyms swiadczy, nie uważasz? Pomysl mała, pomyśl ...

Gość makarwena
tak jedź....nieznajomy kiwnął palcem a Ty już lecisz:-0 Faktycznie znasz go dobrze "aż 4 godziny" Maile niewiele Ci powiedzą o człowieku. Skąd wiesz że to co pisze jest prawdą???Moja koleżanka często zawiera znajomości na gg. Wszyscy faceci są wysocy, przystojni, lekarze, prawnicy, informatycy, zaradni, bogaci ...tylko że jak przyjdzie ich nieco lepiej poznać...:-D Tu moze być tak samo...4 godziny nic nie znaczą. Poza tym jak zależy mu na spotkaniu niech przyjedzie do Ciebie...samolotem to chwila. Niech sie postara. Ja bym nie pojechała...wierz mi aż tak atrakcyjne to dla mnie nie jest żeby ryzykować

Kobito, jesteś pusta jak bęben i aż żałość w człowieku wzbiera, gdy się czyta Twoje wypowiedzi:O A wystarczy czasem po prostu użyć rozumu - to takie proste:P

Gość wannatoknow
a skad mozesz wiedziec ze jestem pusta jak beben nie znajac mnie.. spoko

Gość wannatoknow
aha i Ps: niebylo mnie przez 2 dni tu, i te debilne podszywy to nie oje wypowiedzi

hmm zawsze jest tak na poczatku ... ja tez myslama ze troszke znam ze znam nawet jak siebie ... pomylilam sie ..ale jak masz ochote na nowe doswiadczenie ... to nie pytaj innych o zdanie .. po co to Twoje zycie Twoj swiat pozdrawiamn