Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stara panna

Jak i kiedy zaczela sie Wasza przygoda z Kafeteria?

Polecane posty

Gość ja se tylko kola przekrecam
jak? nie pamietam ale chyba po wylogowaniu z pocztypod spodem znalazlam cos o kafeterii, miejscu, gdzie kobiety w milej atmosferze:D:D:D moga wymieniac poglady. kiedy to bylo???dawno:O, bo juz wielokroc zmieniano wystroj na o2.pl:P:P:P:P: tkwie tu do dzis.i pytam po co????

jakoś 2 lata temu... szukałam ebooka :) natrafiłam na topik "ebooki dla wszystkich" a potem już jakoś poszło... machina ruszyła:D

Gość ja se tylko kola przekrecam
mycha i nie chce sie zatrzymac:D

Gość grallloooosie
jarus, badz mily, bo Ci pogonie twojego kotka po smietniku

Gość m. wiesz że wciąż cię kocham

Mam konto e-mailowe na o2 i kiedy zalozono mi w domciu stale lacze, zaczelam czesciej przesiadywac w necie i zauwazylam, ze na glownej o2 jest link \"Nieudane spotkania w realu\". Nic nie wskazywalo na to, ze link ten prowadzi do tego bagna :D:P. Topik byl bardzo interesujacy, po przeczytaniu owczesnej calosci (byl rok 2002), zorientowalam sie, ze jestem na jakims forum :) i tak zaczelam przegladac rozne dzialy i topiki, co trwa do dzisiaj :) Pisze o wiele rzadziej niz czytam, bo zwykle nie chce mi sie klepac w klawisze :P

Gość opsss

ja już chyba z rok czasu...a zaczęło się tak,że gadałam z koleżanką o teściach,i ona mówi,że znalazła w necie taki temat,gdzie jadą nieźle na teściostwo,najpierw zaczęłam czytać ten topik,potem inne,pisałam troszkę na pomarańczoch nikach,a niedawno zaczerniłam,ze względu na durne podszywy.

2 lata pod pomarańczami , nabijałem sie z piszących głupie tematy osób :classic_cool: A teraz od marca pod czarnym nikiem:classic_cool: A trafiłem tu bo se czegoś szukałem , chyba o sexie coś ale nie pamietam :D:D:P