Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiek24

OPINIE O GIN Z WYSPIANSKIEGO W BIELSKU BIALEJ!!!

Polecane posty

piszcie o dobrych ginekologach z szpitala wyspianskiego z bielska!! moze wiecie gdzie przyjmuja na NFZ i ile kosztuje wizyta prywatna??? dzieki

Gość bb 123
ja też z Bielska i temat ten również mnie interesuje. Piszcie dziewczyny-bielszczanki!!!!!! :) Pozdrawiam :)

Z Wyspiańskiego nie znam, ale za to z Wojewódzkiego. Polecam Małgorzatę Maczyńską, doskonała lekarka. Przyjmuje na 3 Maja.Wizyta kosztuje 70 zł.

Gość w temacie
Polecam dr Michała Balisia (pracuje w szpitalu ogólnym) - prywatnie przyjmyje chyba w Centrum Medycznym BIMED na ul. Krasińskiego 24. Nie jestem tego pewna bo ja chodze do niego do Żywca, na ul. Weglową. Świetny fachowiec, fajny kontakt i opieka. POLECAM

ile kosztuje wizyta u dr Balisia?? slyszalam ze ma usg4d ile kosztuje takie usg jesli jestes jego pacjentka???

Gość bb 123
mnie też ciekawi koszt wizyty prywatnie i koszt tego USG? Pozdraiwam :)

Ja chodziłam w ciąży do doktora Szymali ale nie polecam ale dobry jest doktor Stolecki tyle tylko,że pracuje w Wojewódzkim a przyjmuje w POLIMEDZIE.Wizyta na NFZ.Słyszałam dobre opinie o doktor Oziminie-przyjmuje w Komorowicach i doktor Roztoczyński świetny jeżeli chodzi o ciąże-na placu Wojska Polskiego.Świetnym lekarzem jest ordynator z Wojewódzkiego-doktor Walków ale niestety wizyta u niego kosztuje 100 zł.

a na USG 4 D nie byłam,byłam tylko na 3 D u lekarza który przyjeżdza do Bielska tylko raz w miesiącu z Łodzi i przyjmuje w Klinice pod Bukami-koszt USG 200 zł.Świetny fachowiec,nie pamiętam nazwiska ale jak którąś z Was by to interesowało to poszukam w papierach.

Gość bb 123
dzięki za informacje :) moze ktoś jeszcze poleca dobrego gina z Bielska :)

znajoma mojej siostry byla u Balisia pierwsza pacjentka na usg4d(ma je od lipca )REWELACJA!!!! podobno wzial 100zl z normalnym badaniem tyle ze ona chodzi do niego od 3 lat . Nie wiem czy on normalnie bierze tyle za wizyte od \"normalnych pacjentek\" czy ma jakies inne \"stawki dla stalych bywalcow\"

Gość bb 123
no właśnie wszystko zależy od gina. Ja np. byłam u takiego co bierze za wizytę 60 zł i zrobił mi od razu USG w tej cenie !!!(ale to zwykłe :) ) - było to w Esculapie, natomiat tak dowiadując się widzę ze niektórzy mają stawke za wizytę i osobną za USG. Niestety różnie to bywa.

Gość w temacie
Za pierwszą wizytę z cytologią - jeszcze przed ciążą płaciłam 100 zł, w ciaży każda wizyta 70 zł. Nie wiem czy to drogo czy nie - jak dla mnie warto - na kazdej wizycie oprócz standardowego badania doktor robi USG więc na bierząco mogę poglądać moje maleństwo. Końcem sierpnia wybieram sie natomiast na USG 4d - to napiszę ile kosztowało.

Gość w temacie
Oczywiście poprzednia wypowiedź dotyczy dr BALISIA.

USG 4D u dr Balisia kosztuje 150zł (na Krasińskiego) super widoki i zdjęcia gorąco polecam

Gość ona85+
Na osiedlu karpackim w przychodni troclik jest świetny gin- Piotr Lasatowicz !! wizyta prywatna 50 zl a na NFZ trzeba ponad miesiąc czekac ale się opłaca bo jest naprawde świetny !!

Gość ona85+
I badanie cytologiczne nie płaciłam nic!!!

też słyszałam dobre opinie o Lasantowiczu. Ja jednak chodzę od Oziminy. Nie wiem czy w Komorowicach przyjmuje ale na pewno na placu Smolki. Za wizytę płaciłam 60 zł w tym USG!! Minusem jest to ze w poczekalni dość długo się czeka bo Ozimina dużo czasu poświęca każdej pacjętce - NIE ZBYWA byle szybko byle więcej. POLECAM ją!!!!!!! :)

\"w temacie\" bede wdzieczna za informacje o koszcie USG 4d. jesli chodzi o wizyty u dr. Balisia to mysle ze tanio jak 70zl kosztuje wizyta w ciazy znam przypadki gdzie gin bral po 100zl co 2 tyg ze zwyklym USG.

Gość zdozorientowanq
Czy wiecie coś na temat dr Krasnodębskiego ? Czy jest on dobrym specjalistą ?

dziewczyny, wejdźcie na forum Kobieta - Zdrowie kobiety na gazeta.pl. Tam jest lista białych ginekologów. Poszukajcie sobie tylko Bielsko-Biała.

Gość piętnastka
a ja polecam dr Kawulok. Przyjmuje w Esculapie i Pod Orłem. Kobieta-anioł

Gość pytanko 1
piętnastka- mam do Ciebie pytanie, czy Ty chodzisz do dr Kawulok tak ogólnie, czy może prowadziła Tobie ciążę (trochę nick mnie dezorientuje :) ). Natomiast gdyby jednak prowadziła Ci ciążę to ile bierze za wizytę i czy w tym jest też USG? Pozdrawiam :)

Gość piętnastka
prowadziła moją ciążę i przyjmowała synka na świat :). A nick jak nick :P, mam diużo powyżej '15'. Za wizytę bierze 60 zł (w tym jest USG) w Eskulapie, jak jest 'Pod Orłem' nie wiem, ale tam ne ma chyba USG. 'Poznałam' w swoim życiu kilku ginów i naprawdę jest to jeden z niewielu lekarzy z powołaniem :) pozdrawiam

Gość anwa6
Polecam P. Lasatowicza, świetny fachowiec, dokładny, kulturalny. Chodzę do niego już 2 lata, a wcześniej odwiedziłam z 10 ginów w Bielsku, żaden mi nie pomógł. Doktorre pracuje na Wyspiańskiego. Ponoć Baliś też bardzo dobry (tak słyszałam), a jeśli chodzi o ordynatora - Krasnodębskiego to tyle opinii ile kobiet u niego się leczących. Ja wyszłam na żądanie ze szpitala, bo chciał robić hydroturbacje (od 10 lat odchodzi sie od tego w Polsce, czasami więcej szkody niż pożytku). Generalnie skoro tyle lat jest ordynatorem to jest w porządku chyba, a że ma troszkę przestarzałe metody....

Gość pytanko 1
pietnastka- dzięki za informacje! ja wciąż szukam dobrego gina- może skorzystam z rady i wybiorę się do tej dr :) pozdrowienia dla Ciebie i synka :) - tak myślałam ze ten nick to nie Twój wiek :) ale na pierwszy rzut oka miałam takie skojarzenie :) pozdrawiam :)

Gość bb 123
:) podnoszę - czasem warto skorzystać z doświadczeń na temet gin.!!! :)