Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zycie to jest popieprzone

Cholera w zyciu nie czulam sie tak bezradna!

Polecane posty

Nie moge zrobić nic!!!!!!!!!!!!!!!!!! kompletnie nic!!!!!! dlaczego tak musi byc?:(

Gość spitapo2piwach
ja mam dola 3 miesiace ale dzis podjelam decyzje uszy do gory za miesiac robie tatuaz i bede silnaaaaaaaaaaaaaa

Gość spitapo2piwach
a co sie stalo? let me know:)

tatuaż pomoże Ci w byciu silną? dziwny tok myślenia...

jedna z tych historyjek w ktorej ona uświadomiła sobie że go kocha.... za późno, swoją drogą zawsze takie milosne historyjki wydawały mi się banalne i ckliwe zbyt proste... jak się okazuje prostota spi ukryta głęboko w każdym człowieku... ah to życie...

Gość mnie by styklo
ee taammm,ja szukam mieszkania w hiszpanii i kazdy na mnie dupe wypihna,a wy tu o milosci

Gość spitapo2piwach
milosc jest bez sensu, a czy ona istnieje wie ktos??? a tatuaz po prostu zrobie cos co pozwoli mi uwolnic sie od stereotypow:) widzieliscie nauczycielke z tatuazeM:)

oooo pani nauczycielko to pogratulować:D a gdzie ten tatuaz ?

Gość spitapo2piwach
jeszcze nie wiem moze plecki tak po srodku? a moze cos proponujesz? wzoru tez nie znam , mam miesiac na wybranie - a facetem sie nie martw - czas czynni cuda - u mnie 3 miesiace i juz przechodzi

Gość tylko dla ciebie K
ja mam tatuaż na nadgarstku prawym od wewnątrz i jestem psychologiem :P wyobrażcie sobie mine pacjentów :P

Gość spitapo2piwach
chyba dlatego nie chce na ramieniu -- choc chec zszokowania wielka, moze bardziej wielce szanownego grona mych kolezanek i kolegow z pokoju nauczycielskiego niz uczniow i ich rodziców:)

Gość tylko dla ciebie K
hmmm :P moj nie jest taki duzy,to chinski wzor znaczący "żyję po swojemu" lub "decyduję o sobie" :P zrobiłam go jak mialam 17 lat i nadal go bardzo lubię

hehe to po co ci tatuaż który będziesz ukrywac? nauczyciel z widocznym!tatuażem świetna sprawa... do tego trzymający uczniów krótko za pyski wzbudzający szacunek coś pięknego:)

Gość tylko dla ciebie K
a pewnie! teraz latem wszyscy moj podziwiają,jest taki w sam raz :).

Gość spitapo2piwach
w sumie macie racje, kolzenstwo z pokoju sie przekreci hehehehe

Gość spitapo2piwach
zawsze mialam ochote, ale teraz jestem przekonana i zdecydowalm, ze sobie zrobie

Gość tylko dla ciebie K
a niech sie przekreca.Zobaczysz zyskasz szacunek u uczniow,gwarantuje ze nie jeden sie bedzie pytac jak tatuaz zrobisz na widocznym miejscu. Polecam nadgarstek :P

ja osobiście bym polemizowała nad tym czy tuatuaż wzbudzi szacunek. wręcz przeciwnie jestem uczennicą i wiem do czego zdolni są uczniowie widzą przed sobą takiego 'wyluzowanego' nauczyciela... na szacunek trzeba zapracować sobie niezaleznie od tego czy sie ma tatuaż czy też nie. dziękuje:P

Gość spitapo2piwach
nie musze tatuazem wzbudzac szacunku, wystarczy ze i tak musze sie przy nich zachowywac:) tzn. oni maja wieksze prawa niz ja - panny moga przychodzic polnagie, gdybym ja tak przyszla:) u nich wulgaryzmy to norma, gdyby mi sie wyrwalo - chyba jestem od nich bardziej ulozona - swiat odwrocil sie do gory nogami - nie ma miejsca dla nauczycieli pomiedzy 20 a 30 stka

dlaczego u mnie przekleństwa u zdenerwowanych nauczycieli to normalka nie mówiąc juz o wuefistce która na każdym kroku mówi wszystkim jacy to my nie jesteśmy beznadziejni a czego ty uczysz?

Gość spitapo2piwach
angielskiego, w tym ze odbiegam wiekiem od pozostalych nauczycieli, srednia wieku 45 lat - mi troche brakuje:) troche - i oni maja juz problem tzn. kadra nie potrafie zachowywac sie jak 50latka majac 27

heh... no to z tym tatuażem pomysł świetny:) w ich oczach napewno zostaniesz potępiona... myslisz ze taki tatuaż nie moze w oczach dyrekcji okazac sie czymś złym u nauczyciela który powinien swoim podopiecznym dawac przyklad?

Gość spitapo2piwach
akurat dyrektorki - obie sa nawet fajne dziewczyny wyluzowane - to te zgredki mnie wykanczaja - niektorzy mowia do mnie gorzej niz do psa , bo do psa mowi sie burek_a do mnie jedna wyjechala kiedys - wielka pani magister - przyniesc mi dziennik jak wychodzic -zatkalo mnie tak ze sie nawet nie odezwalm - do dzi w brode sobie pluje o to