Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imiennik

nienawidzę tych imion

Polecane posty

Gość Wojtek...
Imiona jak Kaska , Ewa , Krystyna dzialaja na mnie nerwowo , wole Patrycja , Beata ale chyba najbardziej Beata , znam dwie kobiety o tym imieniu , bardzo inteligentne dziewczyny ,Ciekawe jedna brunetka blekitne oczy , druga blondynka zielone oczy do tego bardzo ladne.

Gość robbbie
Moim też, czasem się żremy... Prawie do łez,czasem franca jest...Ale to w końcu moja siostra.

Gość jarzy jarzy
nie wychodze dziś z chałupy ubzdy ubzdy bo mi wleciał bąk do dupy ubzdy ubzdy lata lata pobzyjkuje ubzdy ubzdy z dupy mi nie wylatuje ubzdy ubzdy zawołajcie tu Ignaca ubzdy ubzdy niechaj dupe mi wymaca ubzdy ubzdy

Taa :D to jest dobre, że się można prawie pozabijać i nadal kochać:P.

Gość Klozeta
A co ma powiedzieć dziewczynka, którą uszczęślwiono imieniem KLOZETA?

hehe od kiedy moja siostra sie wyprowadzila to wogole sie nie klocimy,ale jak mieszkalysmy razem to sie dzialo ze hoho :D

Tak to już bywa z rodzenstwem :D. A im mniejsza różnica wieku, tym większe armageddon ;). Pozdrawiam i zmiatam! :)

Gość obrzydliew imie Arek
obrzydliwy facet dobieral sie do mnie na imprezie :P

Gość ełełe
Brzydkie imiona wg mnie: Iwona Kasia Judyta Ewelina Marta

Gość ełełe
Maciek (maćki które znam to mięczaki i cioty imię brzmi jakoś tak ciamajdowato) Bartek Alan (krzywda na całe życie.Pasuje do psa te imię)

Gość szlam
mi tez iwona sie nieee podoba

Gość ełełe
Marta-niestety imienia sie nie wybiera:(

no glupio nie lubic wlasnego imienia :D hehe szkoda, a ja lubie swoje imie,nigdy sie na klasowkach nie musialam zastanawiac czy pisac pelne imie np Basia czy Barbara:D

Gość kung pow
mnie sie podoba imie Karolina, nie podoba mi sie imie Karol. Karol kojarzy mi sie z prykiem. nie wiem dlaczego

Gość Allanek to piękne imię
ciele----> mój syn ma na imię Allan i nie załamuje się z tego powodu, ani też nie uważa, że został pokrzywdzony. wszystkim jego znajomym to imię się podoba. Nie lubię typowo oklepanych imion typu Artur, Krzysztof, Piotr, Paweł, Radosław, Robert, Marcin, Marek itp. Z kobiecych imion nie lubię tych najbardziej popularnych: Małgorzata, Katarzyna, Anna, Agnieszka, Karolina.

Gość Ola..
dlaczego nie lubicie Olek? ja jestem ola i jestem fajna;)

Gość mnie sie kojarzy
marek z flanelowa koszula a alan jest obciachowe. tacy rodzice nadaja te imie co to proste i pospolite chca by dziecko bylo swiatowcem przez imie.

Gość mariola fasola
a mi siostra dała tak na imie i co ??? Wszyscy mnie lubią, ale zniam poznaja to juz dziwnie patrza...eh...i jeszcze te wszystkie polski seriale:(

Gość MoJeSkOjArZeNiA
glupio oceniac kogos znajac tylko imie :-D ale nieodzownie niektore imiona beda mi sie zle kojarzyc, bo z osobami ktore znam i nosza te imiona: imie KATARZYNA=KASKA - zawsze bedzie mi sie kojarzylo z cwaniarami i nieco ograniczonym osobami, znam 3 KASKI, ktore wlasnie takie sa :-O obrzydliwa MALGORZATA=GOSKA - znam 2 tepe, ale wymadrzajace sie i mocno wkurzajace, przez to imie nie podoba mi sie i drazni mnie z brzmienia nie podobaja mi sie: BERNADETA, ELŻBIETA=ELA, KLAUDIA, ZUZANNA=ZUZIA ADOLF, ALFONS, ALOJZY, RYSZARD=RYSIEK, JEDREK :p

Gość Dyskusjaa Ogólnaaaa
Nie podobają mi się, oczywiście Oliwka, Nikola, Andżelika, Sonia, Kevin, Viola, Vikusia ale tez Ola, Karolina - znam bardzo fajne dziewczyny o tym imieniu, ale jakoś dalej mi się nie podoba, Zuzka - jakos dziwnie brzmi, Dominika, Patrycja, Beata, Natalka, Basia - za bardzo z górnikami się kojarzy lub z panią bufetową. Iwona jakoś tak zimno, Ela, Edyta - tak na pograniczu, znowu fajne dziewczyny, ale... Ilona - z jakąś androgeniczną wielką babą kojarzy się, Iza - imię trochę dla takiej wydrowatej,choć też znam fajne. Julka oklepane i zbyt sentymentalne. Paulina jest dyskusyjne, ale lepsze o niebo od Viktorii. Krystian, David, Daniel, Robert, Adrian - imiona dla bandy dresiarskiej, jakoś tak mi sie kojarzą. Alek fajne, Aleksander - dyskusyjne, Oskar :O, Dominik, Marcel. Lubię: Marta, Weronika, Tatiana, Tamara, Olga, Agata, Majka, Zośka, Anka - ładne i ponadczasowe, Katarzyna, ale nie Kasieńka, Małgorzata, Gośka, Magda, ale nie Madzia - zawołanie jak do krowy lub kozy, Ewa - też krótkie, konkretne, ponadczasowe, Kinga - ujdzie, Marianna - brzmi dosyć dumnie, Helena, Hanka, Inga, Pola, Michał, Adam, Mikołaj, Igor, Iwo, Borys :P Jakub, Przemek :P :P Hugo, Hubert też tak na pograniczu. Dużo już tego to poprzestanę. Nie rozumiem tego, że większość dziewczyn upiera sie, by zdrabniać w debilno-infantylne sposób ich imiona - jak słyszę Patusia to mnie strzela...Na szczęście jestem nieśmiertelna.

Gość JW23
A ja lubię imie Marzena! :-)

Gość dziewczyna malina
Znacie jakies ładne zdrobnienie imienia Konstancja?

Gość imie KONSTANCJA
zdrobnilabym na Stena, Stenka, Stenia, Stasia :)

Gość to co mają powiedzieć posiadac
ze imion Heniek, Maniek, Kazik, Waldek, Józek, Tadzik, Edek...Euzebiusz? pindolisz, że się golisz! co ma imie do człowieka? przecież miss Polonia może zostać Kunegunda na przykład... :D

Gość łateczka
nie nawidzę imion: Daria - raczej woli chłopców i dyskoteki niż książkę, oromne problemy z intelektem:o Anka - cichodajka Beata- ble:P Krystyna-ble:P Olka - fałszywa jak pies Grzesiek - taki w "porządku", do rany przyłóż:D Krzysiek - ble:P Janusz - bleeeeeeeeeeeeee:P Sebastian - imie dla pedała Daniel - również