Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o matenkoooooooooo

pomozcie mi kto moze, cos mi wyrzucilo.........

Polecane posty

Gość o matenkoooooooooo

na plecach i nie wiem co to jest juz kilka dni objawy to mam takie jak przy czyrakach taki niby bol nie bol jakby ktos mnie igla siepal prosze sie nie smiac ,naprawde mnie to drazni nawet biusto9nosz mi uwiera, czy zna sie ktos na tym??????

Gość zanudzasz i przynuszadz flądro
idx do lekarza najlepiej do dermatologa :P

Gość o matenkoooooooooo
nie prosze o zlosliwosci ajk cie nudzi to nie zagladaj ok??

Gość to może być półpasiec
ale to na pewno stwierdza sie jak zrobi ci sie w tym miejscu wysypka, wybierz sie do lekarza bo to bardzo bolesna choroba :(

Gość o matenkoooooooooo
o Boze a z czego mi to sie moglo zrobic?? jutro ide do lekarza wiesz mam tak na wysokosci zapiecia biustonosza pod lopatka z 5 tych niby syfow no i 2 pod piersia o Boze ale sie boje.....co to za choroba???

Gość pólpasiec
boli może to jakieś uczulenie na proszek >albo na co innego

Nie panikuj, ale też nie lekceważ. Jak pójdziesz do lekarza i zaczniesz się leczyć, to spoko.

półpasiec atakuje dorosłych, którzy w dzieciństwie nie przechodziły ospy wietrznej. Oględnie mówiąc to zapalenie nerwów, bardzo bolesna i upierdliwa choroba, ale od tego sie nie umiera :) Poza tym wcale nie twierdzę, że jesteś na to chora :)

Gość o matenkoooooooooo
wiesz poczytalam teraz o tej chorobie i o zgrozo matko moja mam te objawy wysypalo mnie , bylo swedzenie teraz to taki bol klujacy czasem troche swedzi jutro ide do lekarza tylko jak ja mu powiem co mi jest jak nie znam slow po wlosku o tej chorobie a niby objawy sa male kilka krostek mam Boze moj jedyny....dziekuje wam za podpowiedz ..............

na pocieszenie powiem Ci, że gdyby to był półpasiec, to dobrze, że umiejscowił sie na plecach, moja sąsiadka miała to w oku, strasznie się nacierpiała :( A Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia :)