Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do motylków...

do motylków...

Polecane posty

Gość do motylków...

czy wstydzicie sie swoich warg?? np gdy facet robi wam minetke?? lub gdy macie nowego partnera? nie zastanawiacie sie co on sobie pomysli?? itd??

Gość ja sie boje jak to bedzie
mam nierowne wargi jedna ma z cm a druga to taka jak bula czyli prawie wogle nie wystaje tak strasznie sie wstydze i nie wiem jak to przelamac

Gość ehhhh no a moj
kobiety przesadzacie z tymi obawami....faceci kochaja nasze cipki...kazda jest piekna:)

Gość flaczek
a ja mam jedna normalna a druga jakby rozciagnieta,taka sflaczalą i ciemniejsza...czemu????

Gość gfv drbgfb xb
jesli facet jest niedoswiadczony albo nigdy cipki nie widzial to moze miec zonka

Gość gfv drbgfb xb
właśnie od czego ciemnieja wargi??

Gość ja sie boje jak to bedzie
u mnie ta dluzsza jest wlasnie taka postrzepiona jakby troche na brzegu i taka ciemniejsza tez na brzegu podaczas gdy druga normalna rowny brzeg i jasna cala wstydze sie tak badzo :(

Gość Zbuntowany Anioł...
Nie, już się nie wstydzę.Mam stałego partnera od kilku lat. Na początku może trochę, ale zawsze skupiałam się przede wszystkim na przyjemności. Zreszta ostatnio rozłożył mnie tekstem , że mam przecudnego kwiatuszka... Grunt to miłość :)

Gość jsbcjhbskvb
ale nie zawsze osrazu jest milosc.... czasem sex jest wczesniej i co wtedy?? trzeba liczyc ze nie zauwazy

Gość Zbuntowany Anioł...
jsbc... masz rację że nie zawsze jest miłość na początku, dlatego do seksu trzeba wybierać facetów z klasą, takich, w których ewentualnie można później się zakochać ;) Jeżeli nie ma poczucia bezpieczeństwa i zaufania, to seks nie ma szans być udany.