Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matula*

Graco Ultima Plus Blackwell - proszę o opinie o tym wózku

Polecane posty

http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=120484405 Zamierzam zamówić ten wózek. Czy któraś z Was ma taki wózek? A jeśli nie, to może podzielicie się cennymi uwagami? Zwróciłam na niego uwagę ze względu na niską cenę w stosunku do wyglądu i posiadanych \"dodatków\". Czy to na pewno będzie dobry wybór? Dzięki!

ja myslałam o wózku od 0-3 lat aby nie trzeba go było szybko znimieniac, ten na ile lat sie nadaje bo nie pisze ale ogólnie bardzo ładny kolor mam nadzieje bedzie dobrze słuzył, do tego bardzo przystepna cena

polecam, sprawuje się doskonale i cena jest rewelacyjna. Ja kupiłam prawie 2 razy drożej

Gość asilek___
no właśnie, chyba też skuszę się na ten wózek, skkoro taki tani Piszcie dziewczyny, czy warto?

Gość rewelacyjna cena
up

weź pod uwagę że te wszystkie \"dodatki\" będziesz musiała pchać albo dźwigać, albo pakować do bagażnika, albo do windy albo po schodach... wygląda pięknie, ale jest piekielnie ciężki pewnie i wielki

właśnie, mam 2-funkcyjny zaledwie 1 kg cięższy od tego... ale ładny jest :)

no tak, ale barierkę trzeba dokupić osobno, a poza tym... jakoś woplę, żeby rączka była jedna łączona, a nie 2 uchwyty... no i nie widzę, ile waży...

z ta rączką to rzeczywiście przechlastali, bo jak dziecko małe to raczej wskazane, zeby była, ale poza tym śliczniutki;)

Gość madera10
Bardzo dobry wozek. Sama mam taki do sprzedania, praktycznie nie uzywany. Moze chcesz kupic?

Gość askab23
Madera10 masz jeszcze do sprzedania ten wózek??? z chęcią go od ciebie odkupię.