Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry kierowca - facet

Ja czasami sobie wypije i siadam za kółkiem!! Ale jak mam prowadzić to góra.....

Polecane posty

Gość dobry kierowca - facet

3-4 browarki wypije. Nie jestem wtedy pijany i w pełni mam kontrole nad pojazdem. Smieszy mnie to polskie prawo co nie pozwala jezdzic po paru piwach. Ale niech sobie benda takie przepisy. Ja i tak sie nie zmienie i nic mnie nie zniecheci. Ja lubie piwo i jak bede mial ochote to sobie wypije i bede jechal. Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy nie daja sie zwariowac durnym przepisa.

Powodzenia zycze jak zostaniesz zatrzymany do rutynowej kontroli na drodze i polecisz za te piwka, chociaz nie spoodujesz zadnego wypadku (bo tego Ci nie zycze :O )

Gość uuuuuuuuuuuuuu
tzw dobry kierowco...myslisz ze masz kontrole nad pojazdem moze i masz ale nie taka jaka jest na trzeżwo

Gość uuuuuuuuuuuuuu
Pamietam pewien przypadek znajomej mojej mamy, miala ona corke ktora miala za niedlugi czas przystapic do pierwszej komuni, wiec wybraly sie do krawcowej rowerem cos tam przymierzac. Matka wiozla corke na bagazniku, jechaly chodnikiem ... niestety wjechal w nie pijany kierowcy, sila udezenia byla tak ogromna ze mozg dziecka prawie wylecial z czaszki, matka miala polamana miednicę. Dziewczynka zmarla kilka dni po wypadku nie obudziwszy sie ze spiaczki....wiec nie mow mi ty chamski tzw dobry kierowco ze masz kontrole nad pojazdem, na drodze sa tez inni ludzie nie tylko ty nadety pawianie...zabij siebie jesli chcesz, twoja sprawa ale przy okazji mozesz zabic tez np dziecko...tylko ze ty pewnie wyjdziesz bez szwanku, jak to przewaznie dzieje sie z pijanymi kierowcami...

jeśli lubisz piwo to pij bezalkoholowe. a poza tym życzę szybkiego spotkania z drzewem