Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arenia

Opryszczka !!

Polecane posty

Gość arenia

Nie ma miesiaca zebym nie dostala opryszczki.Kiedys mialam mala krosteczki a teraz sa coraz wieksze .uzywalam pasty do zebow ale przestala juz mi pomagac.Nie znacie zadnych sposobow na wyleczenie sie Z opryszczki???

Gość babcia Alina
jeśli masz tak często opryszczkę ,to musisz iść do dermatologa i on Ci przepisze lekarstwo wewnetrznie ,bo to musisz leczyć od wewnątrz,To jest wirus i jeśli go masz to bedzie się powtarzał przy zmianach temperatury,przy zmianach nastroju ,przy słoneczku itd...to zalezy od organizmu, ale napewno przy tak częstym pojawianiu sie musisz iść do lekarza, nic nie piszesz ,czy pomagają Ci maści anty opryszczkowe? 🖐️

Gość arenia
Zawsze robi mi sie w nocy wstaje i juz jest.Nie uzywalam masci zawsze uzywalam pasty i odrazu pomagala na drugi dzien byla juz malo widoczna.

są na to tabletki jakieś coś na H bodajże bierze je sie i opryszczka b.szybko znika ponoć juz na drugi dzien i chyba też co nieco zapobiega :O ale to po recepte do dermatologa

hascovir chyba tak to sie nazywało:D:D ja tez dzisiaj dostałam opryszczki słyszałam ostatnio zeby cebulą smarowac albo czosnkiem :D a najlepsza pasta do zembów lub masc cynkowa:d

Gość babcia Alina
pastylki do ustnie.......HEVIRAN ..... zazywa sie 5xdziennie przeciw bólowe i nie swędzi i goi sie szybko do smarowania ... hascovir...wratizolin.... są nie drogie a HEVIRAN jest na receptę ,a le jak sie usmiechniesz to dostaniesz bez jest jeszcze Zowirax do smarowania... ale drogi a wcale nie leprzy 🖐️

Gość KHTGD
Ja dostalam wczoraj ale nie jedna tylko dwie i to spore.. Moze sprobuje tej masci cynkowej moze pomoze.Wstydze sie wychodzic na ulice przez ta kroste wydaje mi sie ze kazdy sie na mnie patrzy!!

ja uzywam Hascovir, w działaniu taki jak Zovirax a o niebo tańszy :) Na Vratizolin i maść cynkowa jestem uczulona, kiedyś wylądowłam u lekarza bo ust nie mogłam otworzyć, całe miałam zainfekowane, nie żeby to się rozniosło, ale po prostu wszystko mi napuchło. Od tej pory trzymam się odowych maści z daleka. Hascovir jak najbardziej polecam, wczoraj mi wyskoczyło a dziś już sie ładnie goi:)