Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malina za grosze

Twoj szampon- jaki jest w smaku?

Polecane posty

Gość malina za grosze

czesc dziewczyny! jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego szamponu do moich wlosow i oststnio spotkalam sie z opinia ze kosmetyk powinien byc dobry w smaku (!!!), wtedy jest dobry dla naszego ciala. i tak kosmetyki gorzkie czy kwasne sa naladowane chemia, natomiast te slodkawe lub bez smaku sa dla nas dobre. oczywiscie ta teoria nie musi sie sprawdzac w kazdym przypadku, ale ja postanowilam jej zawierzyc. i przerazilam sie dzis jak sprobowalam odrobine mojego ukochanego szamponu herbal essences- w smaku jest paskudny ;-( gorzko-kwasny :-( i w tym momencie mialabym do Was prosbe- czy moglybyscie sprawdzic jak smakuja Wasze szampony i napisac mi jakiej firmy sa? to mi ulatwi moje poszukiwania, gdyz w kosmetycznym wygladalabym na wariatke, gdybym kosztowala po kolei wszystkie szampony :-D z gory dziekuje za wspolprace ;-)

Gość malina za grosze
skoro tak sadzisz...

Gość malina za grosze
do Sylwia_14 szmpon familijny na pewno nie bedzie slodki...:0

Gość OMG.......
Nie ma słodkich szamponów. NAwet jezeli jakiś owocowy szampon, nie ma smaku, bo kilka razy dostał mi się do buzi podczas mycia włosów, i było tragicznie! Szampony to chemia, nie ma idealnego, taki, który by miał piękny zapach, słodki smak! Malina za grosze kto ci takich głupstw nagadał?

Gość gryzeldzia
Moj szampon jest w smaku........ OCHYDNY :D

Gość zuzanna29
żaden szampon nie ma słodkiego smaku.:(to jest głupia teza skaąd ty ja wziełaś?