Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamBabkęBożą

Codziennie pije duzo kawy i napoje energetyczne

Polecane posty

2 minuty temu, Seven napisał:

Daj mi spokój stać w kolejce kilka godzin za tacką z posiłkiem. Nie mam cierpliwości do takich czynności. 

Idź do mamy i odpocznij.

Jakie kilka godzin?

Chwila moment, kilka minut. Ale no, idę do mamy, bo ostatnio byłem w jazz klubie i był tłum ludzi, a u mamy sobie z dwoma kotami poczilluje 😜

Ps. czytałam, że jakaś kobieta - kucharka zjadła kraba, który jest bardzo toksyczny i wzięła i umarła. Bez pomyślunku nieco, co nie? Co prawda jest jeden specjalista, który rozkoszuje się zakazanymi produktami do konsumpcji ale wie jak je przyrządzić by toksyny zneutralizować. I żyje nadal eksperymentując.

Dobrze. Do widzenia.

Tutaj wielkie pomieszczenie jest i czasem leci Muzyka hinduska albo słychać jakaś babę jak pieerdoli sialalaleelel bualelalela blablabla blilibli na głośnikach hahah

Edytowano przez KochamBabkęBożą

Przed chwilą, Seven napisał:

Ps. czytałam, że jakaś kobieta - kucharka zjadła kraba, który jest bardzo toksyczny i wzięła i umarła. Bez pomyślunku nieco, co nie? Co prawda jest jeden specjalista, który rozkoszuje się zakazanymi produktami do konsumpcji ale wie jak je przyrządzić by toksyny zneutralizować. I żyje nadal eksperymentując.

Dobrze. Do widzenia.

Spoko, ja pewnie tutaj będę cały dzień gnił haha.

Saunę już mam zaliczona na dzis. Można pomaniaczyc na necie. Póki zdrowie dopisuje.

Przed chwilą, KochamBabkęBożą napisał:

Jakie kilka godzin?

Chwila moment, kilka minut. Ale no, idę do mamy, bo ostatnio byłem w jazz klubie i był tłum ludzi, a u mamy sobie z dwoma kotami poczilluje 😜

Ooo! To kuszące i jak sie uda to podlecę dziś. Zależy czy po drodze będzie świątynia.

Miałeś wideo pokazać z jazz clubu to nie. Naczekałam się jak głupia i już nie czekam. ://

Czołem!

1 minutę temu, KochamBabkęBożą napisał:

Tutaj wielkie pomieszczenie jest i czasem leci Muzyka hinduska albo słychać jakaś babę jak pieerdoli sialalaleelel bualelalela blablabla blilibli na głośnikach hahah

Hehe, wiem co to za muzyka i jak mantrują. 

2 minuty temu, KochamBabkęBożą napisał:

Spoko, ja pewnie tutaj będę cały dzień gnił haha.

Saunę już mam zaliczona na dzis. Można pomaniaczyc na necie. Póki zdrowie dopisuje.

Pókiś młody i piękny, kombinuj byle z górki. 😎

1 minutę temu, Seven napisał:

Ooo! To kuszące i jak sie uda to podlecę dziś. Zależy czy po drodze będzie świątynia.

Miałeś wideo pokazać z jazz clubu to nie. Naczekałam się jak głupia i już nie czekam. ://

Czołem!

Serio czekałaś? Sorki, ja nie wiedziałem nawet.

Filmiku nie mam jak nagrać, bo ja tam sam chodzę, to kto mnie nagra. Sorki, że czekałaś, ja nawet nie wiedziałem, lol.

Hehe, wiem co to za muzyka i jak mantrują. 

Haha :D. 

No smakują mi te curry. Niezle mają przyprawy. No i te starsze hinduski gotują jak u babci. Więc fajnie, że można iść. A nie daleko mam basen, więc na lunch po basenie można iść, jak najbardziej. Albo przed saunowaniem koło 11 w południe.

Fajnie wtedy jest. 

Serio czekałaś? Sorki, ja nie wiedziałem nawet.

Filmiku nie mam jak nagrać, bo ja tam sam chodzę, to kto mnie nagra. Sorki, że czekałaś, ja nawet nie wiedziałem, lol.

Zwykłe sorki mnie nie urządza. Złamałeś obietnicę, więc jesteś na dystans teraz. Idę już, poważnie.

Przed chwilą, Seven napisał:

Zwykłe sorki mnie nie urządza. Złamałeś obietnicę, więc jesteś na dystans teraz. Idę już, poważnie.

A nie pisałem nic, że wrzucę jakieś wideo. Skąd miałbym mieć taki film? Tam nikt mnie nie nagrywa, a jest tyle ludzi, że nie wiem co się dzieje.

No trudno. To żegnaj.

Haha :D. 

No smakują mi te curry. Niezle mają przyprawy. No i te starsze hinduski gotują jak u babci. Więc fajnie, że można iść. A nie daleko mam basen, więc na lunch po basenie można iść, jak najbardziej. Albo przed saunowaniem koło 11 w południe.

Fajnie wtedy jest. 

A jakie pikantne! W tym chyba jest najlepsza ekstaza! Ta pikantność, że gębę wykrzywia. Na szczęście jogurt neutralizuje papryczki. Poszłam. ;]

A jakie pikantne! W tym chyba jest najlepsza ekstaza! Ta pikantność, że gębę wykrzywia. Na szczęście jogurt neutralizuje papryczki. Poszłam. ;]

No jogurt też dają obok oczywiście. Zazwyczaj curry, jogurt, naan I ryżowy pudding albo ryż na słodko. Albo jakiś makaron w mleku czasami. 

Zdarzy się że obok curry jeszcze jakieś warzywa z przyprawami też. No spoko jest. Pełna klasa wyżerka.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować