Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorek

Co można kupić koleżance na WIECZÓR PANIEŃSKI?Czekam na pomysły

Polecane posty

Gość wieczorek

Nigdy nie byłam na takiej imprezie i nie mam pojęcia.Domyślam sie,że mają to być raczej prezenty drobne i nieco frywolne;) Nie chcę jednak kupować np. kubka z penisem w środku :o a raczej coś zabawnego,ale i smacznego-może ładna bielizna,albo Kamasutra... Podpowiedzcie! :)

Gość kup jej bielizne
i do tego weż ze soba butelke szampana :) na imprezce na pewno bedzie striptizer wiec przyda sie i jedno i drugie

Ja dostałam tomik wierszy miłosnych. Myślę, ze sympatyczne. Równie niezły móglby być tomik poezji erotycznej :)

Gość mozna
podarować jakąś fajna bieliznę (haleczka sexowna..itp)

Gość koniecznie walek
moze byc rowniez bielizna, maskotka w odpowiednim kształcie:) ja dostałam kaczora z którego po zdjęciu czapeczki powstaje penis (ciężko później dzieciom wytłumaczyć zeby nie zdejmowały czapeczki:), gra jakas erotyczna, wibrator, i wiele innych:)

Gość google h
kup jej pieroga :O

Gość Zuuuuuuuuuzka
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja p..... pieroga, uhahałam się do łez :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jesli z truskawkami to bym się ucieszyła A powaznie to też jestem za haleczką, albo cos ze śmiesznych rzeczy

Gość niebieskoookaa22
słyszałam ze są likiery w szklanych butelkach w kształcie plemnika :) ale nei wiem gdzie to- to by można było kupic...???? ktoś wie??? aaaa i jeszcze szkatułkę z prezerwatywami w środku:P

Ja dostałam : Seksowną koszulkę z czarnej koronki, zestaw czerwonych świec, drewniany młotek z napisem : wybij to sobie z głowy i...wianek upleciony z kwiatków (żebym miała co mężowi w noc poślubną oddać:P) a wszystko zapakowane z pudełko z napisem : zestaw na noc poślubną:) Ale był ubaw jak to otwierałam, a dziewczyny wszystko komentowały... A potem w tym wianku cały wieczór musiałam chodzić..I miałam jeszcze balony z napisami śmiesznymi, tylko już nie pamiętam co tam pisało:(

Gość reniferka8
no może być też jakaś hiszpańska mucha

Gość martu18
ja myślę, że najlepsza byłaby seksowna bielizna... może taka jak firmy DONNA... bielizna jest super, w sklepie bardzo duży wybór... pełna rozmiarówka... można kupić coś seksownego, co zachwyci ją i nie tylko ją :) polecam :)

Gość Efwwa
Rozmiarówka nie jest pełna i sklepy są raczej na południu Polski. Ale same sklepy i ich bielizna jest godna polecenia. seksowna

Gość martu18
rzeczywiście sklepy raczej w okolicy Krakowa. no i brak sklepu internetowego... ale bieliznę mają fajną ;) można wybrać coś dla siebie, jeśli trafi się swój rozmiar. ja swój znalazłam, mam jeden komplecik i jak na razie jestem bardzo zadowolona :) świetne koronki ma ta bielizna ;)

Gość Pomadło
Strone zmieniają a sklep internetowy będzie lada dzień - tak przynajmniej mnie poinformowali na usta-usta. Więc uważam, że wreszcie będę mogła przetestować ich bielizne na sobie :)

myślę że komplecik seksownej bielizny będzie jak najbardziej na miejscu. Firma Obsessive ma taką serię Amoresa. Z tej serii ja kupilam na present koszulkę Amoresa Babydoll i obdarowana była bardzo zadowolona. Drugiej koleżance kupiłam super strój pielęgniarki i też była pod sporym wrażeniem. Dla zainteresowanych podaję linki do sklepu gdzie się zaopatrywałam. Najlepiej robić tam zakupy miedzy 13-15 ponieważ jest wtedy rabat na wszystkie produkty http://seksownabielizna.pl/p1310-Komplet-Amoresa-Babydoll-Obsessive-koszulka-stringi.html http://seksownabielizna.pl/p1582-Seksowny-kostium-pielegniarki-Emergency-dress-Obsessive-sukienka-stringi-rekawiczki-czepek-stetoskop.html

Gość mika656
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl