Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kizia_

Moja córka wącha moje buty i skarpetki

Polecane posty

Gość Kizia_

Przed chwią nakryłam moją siedmioletnią córke jak wąchała moje buty i skarpetki, wiem już, że wstawała wcześniej aby to robić jak ja nie widze. Nie wiem czy zabronić jej to robić... To raczej nienormalne...

Gość o teraz to pojadę
nienormalne jest to, że zostawiasz używane skarpetki i buty w zasięgu siedmioletniego dziecka.

Gość Kizia_
Od tej chwili już nie będe ich tak zostawiać..

Gość a co w tym takiego
poznaje sobie swiat

Gość Kizia_
No tak, ale inne dzieci tak chyba nie robią... Nie wiem czy jej to zabronić...

Gość dupczyk
moze chce wiedziec jak smierdza dorosłe ubrania. Właśnie , mysj nogi, pierz bielizne to nie bedzie śmierdziało :D moze to fetysz:P

Gość Kizia_
fetysz u siedmiolatki?

Gość psychiatra radzi
początki schizofrenii lub autyzm obserwuj ją czy nie ma innych nietypowych zachowań, a najlepiej zgłoś się do dziecięgo psychologa

Gość nie zabraniaj
bo pomysli ze cos w tym jest. raczej to zignoruj. mozesz np. ja zapytac po co to robi i czemu sie z tym kryje, ale nie rob z tego zadnej sensacji - ona wtedy uzna ze to nic takiego i sama przestanie. Ze swojej strony zadbaj o to, zeby buty nie smierdzialy a skarpetki od razu pierz albo wrzucaj do pralki. mozesz ewentualnie ja zapytac, jakby sie czula, gdybys ty wachala jej buty. mozesz rowniez zabronic jej wachania - ALE NIE DLATEGO ze to dziwne, tylko dlatego, ze to TWOJE BUTY i nie zyczysz sobie. niech sobie wacha swoje.

Gość Kizia_
Ok, zrobie jak mówi "nie zabraniaj", dzięki za rade. A z tym autyzmem i schizofrenia to prawda? naprawde te choroby mają takie objawy?

Gość psychiatra radzi
niestety często zaczyna się niewinnie:(. czy nie mialaś żadych sygnałów ze szkoły czy przedszkola, czy nikt nigdy w jakikolwiek sposób nie zwrócił ci uwagi na zachowanie dziecka? rodzice często nie widzą niczego niepokojącego, lub ppo prostu nie wiedzą na co zwrócić uwagę

Gość psychiatra radzi
miejmy nadzieję że to po prostu dziwny kaprys...............

Gość Kizia_
Nie.. W przedszkolu moja córka zachowywała się normalnie, w szkole też...

Gość a ja wachalam kiedys
buty w sumie nie wiem po co, a moze mam schizofrenie a nie wiem? albo autyzm? jakie sa objawy? trudno nawiazuje znajomosci :-( i mam sklonnosci do depresji

Gość 0 Rh minus
he he, a ja wachałam fotele i kanapy po gosciach i raczej wyrosłam na normalną,pełna humoru kobietę:) Chociaz......mam problem z nerwica natręctw,co prawda nie wacham juz niczego,ale wręcz muszę czegos dotknąc czasami (dosyc rzadko).Bardzo mi głupio jak musze dotknąc guzika obcej osoby na przykład;) No wiec nie wiem czy to ma zwiazek z tym wachaniem gdy byłam mała:)

Gość oj nerwica panuje
a ja wąchałam sweterki po kuzynach i mama to zauwazyła i sama powiedziała kuzynowi ze ona tak wącha i tez wyrosłan na normalną.

Gość salamandyka
Mam troche inny problem: moja córka ma 6 lat i uwielbia ssac moje palce u nóg. Pozwalam jej bo to zabawne i łaskocze, ale jednocześnie jestem troche zaniepokojona. Co mam z tym zrobić?

Gość salamandyka
Nikt mi nie odpowie?

Gość gość
Witam, fetysz właśnie w tym wieku sie ukazuje, ale to nie groźne!

Gość gość
to nie jest źle tak uważam ponieważ mimo iż jestem chłopakiem to nie tylko powachalem buta mamy ale też siostry nie raz lecz zazwyczaj po kryjomu lub coś wymyśliłem nt jeżeli jest to fetysz jak u mnie źe lubiłem zawsze mamie lub siostrze zdejmować buty potem je powachalem wtedy slyszalem źe nie wolno a na koniec sobie je zakladalem to wąchanie butów nie jest czymś złym chyba źe drażni lub kogos obrzydza

Gość gość
Ja terz lubie wąchać buty moich koleżanek ale to jak mniezmuszą podczas sexu