Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eveline23

Wniosek o bana dla DUPCZYK

Polecane posty

Juz nie moge po prostu zniesc czegos takiego.Wchodzi ktos taki na forum i wszystkich wyzywa albo od \"dupodajek\" albo od \"nienormalnych\"... Dziewczyny zrobmy cos z tym!!!

Gość odchudzić misia
wywalić

Gość popieram
tylko co?

Gość kukułeczka bzyka
dziewica jesteż? nie masz prawa zabraniac ludziom tu przebywac , tymbardziej ,że nie wyzywa nikogo tylko mówi jak jest. tez jestem za tym by młode dziewczyny sie uczyły a nie puszczały się.

Gość forum0str glowna
prawde mowi, osobiscie to potraktowalaas? dupczyk komentuje program Drzyzgi i niestety mowi prawde.

Gość kiki__
dkladnie kzdy robi co lubi, nie nasza sprawa na forum jak ktos ma proble to trzeba pomoc a nie wyzywac!

Gość dupczyk
a nie masz przypadkiem nerwicy? :D boli prawda?tytaj zaglądaja nastolatki i jaki pokazujesz im wzór do nasladowania? propagujesz , oddawanie się w nieletnim wieku? walnij się w głowe dziecko.

Gość easy touch
kazdy ma swoje zdanie tylko ograniczeni ludzie nie sznuja drugiej sosoby i tego co ma do powiedzenia

Gość pola 23
Dupczyk ma racje, prawde mówi, a was to boli

Gość ty dupczy
ty sie swoja dup[a zajmij a nie innymi chyba,ze szukasz kogoś kto Cię wkońcu przeleci

Gość dionizy
racja- tu zaglądaja nastoletnie dziewczyny i mają pozwolenie na przynoszenie ciązy do domu. Zamiast mówic o tym ,że to złe, zwalczac to . Dupczyk popieram twoje zdanie. Młodzi ceńcie się i szanujcie. najpierw nauka a potem przyjemności . Często nauka tobowiązek ale i macieżyństwo tez niezapomnijcie.

Gość a ty pewnie jesteś dziewicą
dupczyk w początkowym poście napisałaś "ich 18letnie córki się puściły" i do tego właśnie piję. ja miałam 18 lat, gdy zaczęłam współżycie, jestem cały czas z tym samym mężczyzną a zbliżam się powoli do 30 stki. zabezpieczałam się, nie zaszłam wtedy w ciążę ale tak mogło się zdarzyć i wcale nie uważałabym się za puszczalską. coraz młodsze osoby uprawiają seks i też nie uważam tego za odpowiedzialne ale wyzywaniem nastolatek od puszczlskich niczego njie załatwisz, nie zniechęcisz ich a już na pewno nie dasz dobrego przykładu, o którym piszesz. Pracuję z dzieciakami, więc troche na ten temat wiem. Zycze więcej kultury w wypowiedziach i powstrzymanie się od szkalowania innych.

Niech sobie zaklada topiki dla takich jak wy-ludzi o takich pogladach ale widze,ze wtraca sie tez w inne tematy,gdzie matki szukaja porad od innych matek!! Jesli to jest normalne to ja nie wiem jak wasz swiat wyglada...Chyba pelen wulgaryzmow i wtracania sie w cudze sprawy.Zajmijcie sie swoimi czterema literami a nie innych... Nie macie swoich problemow?? I wypraszam sobie sformulowanie gowniara w stosunku do mojej osoby!

Gość
eveline23 popieram cie w 100% my młode mamy szukamy tu porady, chcemy sie podzielic naszymi spostrzezeniami a nie przyjdzie tu taki co obraża

Gość prosze wywalic DUPCZYK

Gość albo wydupczyc

Gość do eveline 23
....Chyba pelen wulgaryzmow i wtracania sie w cudze sprawy... sama zaczynasz na forum temat a później masz pretensję, ze ktoś ci prawde napisze, nie kazdy popiera seks u tak młodych dziewczyn, inni w tym wieku (a grą większości) mają za swoj cel nauke i dobrze, bo co to by było jak byśmy wszyscy w wieku 18 lat tylko rodzili dzieci, przecież w naszym kraju to by bylo spoleczeństwo nieduoczone, cofalibyśmy się w rozwoju

Gość to okropne
Ale przecież można napisać swoje zdanie w sposób kulturalny i bez obrażania innych. I pamietać należy, że to tylko moja opinia a nie prawda objawiona.

Gość popieram
paszoł won stąd :o

Jeszcze raz powtorze...Ja nie mam pretensji do tego ze Dupczyk zalozyla topik na temat nastoletnich matek... Ale czytalam kilka innych topikow (gdzie matki szukaja porad u innych matek) gdzie Dupczyk obraza swoimi sformulowaniami owe osoby. Odsylam dla przykladu do topiku na temat \"moje dziecko wacha moje buty i skarpetki\" ... Zglosila sie matka o opinie do innych i co uslyszala od Dupczyk na pewno jej nie pomoglo a moglo bardzo urazic...

Gość
tu wiekszosc obraza i osadza-mijaja sie z tematem

Gość uujjeeee
ewelino ty chyba jestes przewrazliwiona, tez czytałam o tych butach, to podpucha a ty sie dałas nabrac, a jezeli nawet dziecko wącha buty to dupczyk napisał dla zartu a ty łykasz wszystko. przeciez wiadomo ze ta matka powinna byty chowac do szafki a nie zostawiac na nich smierdzące skarpety:D

Gość oj nerwica panuje
dupczyk popiera nauke a nie dupczenie się gówniarzerii to cie tak obuza ewelino?go co wiem to tak bo sama się pusciłas i teraz płaczesz na topikach bo chyba jestes w ciązy, dziecko dorośnij, wylecz się z nerwicya potem udzielaj się.:)

Do oj nerwica panuje. Ja tez popieram nauke,co nie ma zwiazku z obrazaniem innych ludzi. I nie,nie puscilam sie i nie placze na topikach.

hmm... jakby dupczyk miała dostać bana to ja też poproszę, bo mam poglądy takie same (i przynajmniej pójdę na odwyk od kafeterii) a póki co na przykład trzydziestoletnie babcie będę posądzać o przynależność do marginesu społecznego i nazywać przykładem patologii

znalazłam też odpowiedź do tematu o córce wąchającej buty i skarpetki i uważam że podsuwa sensownie jedno z możliwych rozwiązań, że dzieciak chce zrozumieć dlaczego tak nie inaczej pachną czasem skarpety i buty dorosłych i że może rozsądne by było zadbać o brak zapachu żeby się dzieciak tak nie ekscytował i żeby nie widział w butach niczego szczególnego, no bo ja tak tę wypowiedź rozumiem nie ma w tej wypowiedzi niczego szczególnego innymi słowy, nie ośmieszajcie się naskakiwaniem na siebie jeśli się nie podoba jakaś opinia

a ja nic do niego nie mam. Seks w wieku 17 lat to daleko za wczesnie, podobnie jak macierzynstwo w wieku 17-20 lat. I podobno świadome... :Ojak czytam ze dziewczyna w wieku 19 lat cieszy sie ze urodzi dziecko.... jakby był XIX wiek lub I poł XX...:O