Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzymajcie mnie bo nie wytrzym

LUDZIE, CZYTALIŚCIE TO????????? to już przekracza wszelkie granice!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Paulinkaaaaaaaaaaaaaa
NIE MOZNA WYSWIETLIC STRONY

Gość trzymajcie mnie bo nie wytrzym
wykasuj nawias na końcu paska adresu

Mnie tam to nie bulwersuje :P. Ale generalnie polska polityka jest głupia i nie warto głosować, bo tam nikogo porzadnego nie ma :P.

Gość o ja pierdzieleeee
co za banda idiotow-zeby ich tak pogwalcili-cwele!!! brak mio slow i tylko niepotrzebnie si ewkurzam i zdrowie trace, ale na takich kretonow szkoda wogole slow!!!!!!!1 do piachu z nimi chuje!!!

Nie rozumiem tylko jednego - dlaczego jakiś czas temu w wiadomościach pojawiła sie wypowiedź \"Pana\" Giertycha, że aborcja będzie przestępstwem, jeśli zostanie wykonana wtedy, kiedy będzie zagrożone życie matki. A teraz inna \"gwiazda\" LPR zaprzecza samemu \"ojcowi Giertychowi\" mówiąc, że tylko taka aborcja będzie dopuszczalna ?? Już nic nie wiem :-o Oni chyba też nie bardzo wiedzą, co się w ich LPR dzieje :-(

Gość bnvnvnv
autorko*

hm ciezko jest mowic o czyms czego sie nie przezylo. ale uwazam ze z tymi zagrozonymi plodami to lekka przesada.kalekie dzieci cierpia potem cale zycie na utrapienie rodzicow i wszystkich wokolo.nawet nie wyobrazacie sobie co to znaczy miec niepelnosprawne dziecko!!!to wielki krzyk rozpaczy i bezradnosc,wymieszana z litoscia i checia normalnego zycia bez wycia dzien i noc takiego doswiadczonego dzieciaka!!! Panie Posle pomysl dwa razy zanim palniesz takie glupstwo tu nie chodzi o rodzicow ktorzy beda mieli przeje...cale zycie ale o te cierpiace niewiniatka!!!! proponuje odwiedzic jakis szpital dzieciecy ,ktorym przewaznie opiekuja sie siostry i tam zobaczyc co takie glupie decyzje sa w stanie zrobic ,nie pracuja tam zwykle pielegniarki bo nie wytrzymaly by takiego widoku!!!

Gość do rzeźnika
ale tu o gwałtach mowa, nie o kalekich dzieciach.

Weźcie go ubijcie 😡 Prosze bardzo niech kobiety mu masowo zwożą dzieciaki... on by zaakceptował a może nawet urodził...kurwa co za debil gada o czymś o czym nie ma pojęcia kretyn jebany...

Gość oni nie wiedzą co robią ludzio
mam brata upośledzonego,nic nie robi,nie robi,jednyne jego zainteresowanie to jedzenie...Cale zycie do chrzanu,nawet nie wiecie jak cierpi psychika gdy widzi sie ze jego brat jest niepełnosprawny.Mama czesto płacze,ojciec robi ciągle awantury bo nie wytrzymuje jęku malego.I tak nonstop.I chociaz kocham go to mysle ze to bylby wielki błąd gdyby aborcja byla tylko w wyjątkowych sytuacjach

fajnie by bylo, gdyby jego w dupe zgwalcili i zabronili usuwac hemoroidy :) wtedy by sie dowiedzial czym jest gwal, i czym jest ciza z gwaltu :O bez pojecia, bez zycia w sobie, bez jakiegokolwiek sladu rozumu, potworne!