Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia5

czy to według Was zdrada?

Polecane posty

Gość kicia5

Mój mąż przyznał mi się, że podczas pobytu nad morzem (spał na plaży) poznał na plaży dziewczynę wieczorem. Zaczepiła go zaczęli rozmawiać, a podczas rozmowy leżeli razem i przytulali się, bo niby było zimno. Bardzo mnie to boli, a on uważa że to nic takiego i że wyolbrzymiam sprawę. Jak Wy uważacie?

Gość
przytulali sie.... dobre sobie....i Ty mu wierzysz????

Gość esterkakakakka
To najlepiej zapytaj jego. Tylko powiedz mu czy zdradą by było, gdybyś ty leżała na plazy z nowopoznanym i się z nim poprzytulała. Zdrada to nie tylko kopulacja.

Gość ewarp
witaj!Często od czegoś takiego się zaczyna a kończy w łóżku.miałam podobny problem.no właśnie zapytaj męża jakby się poczuł gdybyś coś takiego zrobiła-jakby to odebrał.pozdrawiam

Gość haha171871981
no zalosne !! ja bym takiego chlopaka nigdy nie chciala znac zerwij z nim. gdybys ty lezala z innym i sie przytulala to by ci podbil oko i wyzwal od kurwy , a jemu to bylo zimno. proponuje na poprawe humoru zrobic to samo i pozegnac bylego chlopaka

Gość on pewnie powie
że jemu by to nie przeszkadzało...faceci to durnie myślące chujem :O

Gość esterkakakakka
A dlaczego ci o tym powiedział? Jakis ewenement, zwykle to faceci wymyslą tysiąc innych niewiarygodnych historii aby ukryc prawdę.

a jezeli facet tuli sie do innej w tancu np. na jakims przyjeciu, imprezie? Przeciez nie ma obowiazku tanczenia tylko i wylacznie ze swoja dziewczyna czy zona. To wtedy tez jest zdrada?

Moim zdaniem - tak, to zdrada. Niestety faceci często patrzą na to inaczej, czyli jak nie ma stosunku, to i zdrady nie ma. Uwaga: do stosunku nie zalizca się sex oralny, więc jak im panna zrobi loda, to też nie zdrada... Głupi gatunek :(

No tak - nie wylądowali w łóżku (bo byli na plaży), nie spali ze sobą (oka tej nocy nie zmrużyli) - zdrady nie było? ;) A swojądrogą - po co on Ci to mówił? :(

what??? przytulał się z przypadkową osobą na plaży bo było im zimno, jeśli dobrze rozumiem, bo na to wychodzi... cholernie wiarygodne... i teraz będzie odwracał kota ogonem i mówił że to normalka a ty jesteś przewrażliwiona, i jeśli jesteś tak przewrażliwiona i mu nie ufasz to on może cię zdradzać, hehehe... (gorzki smiech)

Może jak następnym razem gdzieś pojedzie, to zaproś jakiegoś kumpla i potem powiedz że się z nim przytulałaś w nocy bo zimno było...

pffff i ty go jeszcze w tylek nie kopnelas? :D dla niego to nic zlego? :D:D zenujace :o

Gość to NIE BYLA zdrada
wg mnie ja tez czesto pzrytulam sie z kolegami jak mi zimno albo jak mi sie zala itp. tylko ze to byla obca w sumie..... tu bym sie zastanowila

Pewnie się przyznał do \'przytulania\', żebyś nie była zaskoczona jakby przypadkiem ktoś Ci doniósł o całej sprawie, a co się działo naprawdę...

Gość no może jednak
w ogóle to nie jest wiarygodna...przytulał sie i co...? Chyba sama w to nie wierzysz..obawiam sie ze Cie zdradził...nawet jeśli nic innego nie zrobił (w co wątpię)

ej no ale przytulanie sie do kumpla a przytulanie obcej baby podczas nieobecnosci zony czy dziewczyny :o poza tym 1. mowi ze to nic takiego :D:o 2. nie wierze ze sie tylko przytulali ;)