Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esia222

Dziwne zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość Esia222

Wczoraj byłam z chłopakiem na spacerze w parku. Usiedliśmy na ławce. Założyłam noge na noge i zżuciałam ze stopy klapka. A On wtedy zapytał się mnie "Moge powąchać?". Zdziwiłam się ale mu pozwoliłam, no to przez krótki czas wąchał, a jak skończył, to mi powiedział: "Choć sobie boso, poco ci klapki". No to jeszcze bardziej się zdziwiłam ale zdjełam moje klapki i schowałam do mojej torebki. No i jak poszliśm dalej spacerować, to chodziłam boso. Potem już nie zachowywał się dziwnie. I mam pytanie- czy on przypadkiem nie jest jakimś zboczeńcem?

fetyszystaaaaa :classic_cool: tez nie wiem co facetow podnieca w kobiecych stopach :o

Gość rasowa bruntka
ASIU ON MA POPROSTU TAKI FETYSZ POCZYTAJ SOBIE O TYM TO NIE JEST ZLE ALE SA DZIWNE FETYSZE FACECI LUBIA WACHAC TWOJE BUTY ALBO NOSZA PRZY SOBIE TWOJA BIELIZNE ,UWIELBIAJA PIESCIC STOPY KOBIECIE TO CZASEM MOZE PROWADZIC DO ZBOCZENIA ALE BADZ OSTROZNA POPROSTU ZAPYTAJ GO O TO WSZYTKO DLACZEGO TAK ROBI I NIE DAJ SIE WYWIESC W POLE POCZYTAJ O FETYSZACH

Gość mała zuzanna zielona
jakby powąchał mojego pantofla który nosze cały dzien i mam rajstopy to by sie wyleczył :-P

Gość kalamburyna
up

Gość fake
To może wpadnij tu www.stopoman.webd.pl - to ci sie co nieco wyjasni :)

Gość Jimmy
Szymona Majewskiego też kręcą kobiece stopy , bo są pięknę , mają cudowny zapach i smak i nie wiem dziewczyny co wam przeszkadza jak facet pieści bądź masuje wasze stopy , wkońcu jest oddany i sprawia wam przyjemność

Gość aaaarea
a tak apropo..... czy ty jesteś normalna? Bo widać że głup z głupem sie dobrał to po co pytasz? Tylko idiotka dalej by z nim spacerowała :( Gratuluje naprawde. Swój trafił na swojego

Gość pantoflarz
drogie Panie to jest bardzo normalne zachowanie :)) facet jest od tego żeby służył swojej Pani . facet powinien całować swoją Panią po nogach i butach i robić wszystko co Pani karze . polecam forum stopoman to się trochę uświadomicie :))

Gość feetlover30
to wy tu jestescie niezle pokreceni...a nie fetyszysci... za cholere nie wiecie co jest wazne w zyciu i co kreci duzo facetow.. ilu mezczyzn..kobiet tak samo..ma ukryte pragnienia seksualne o ktorych boja sie mowic przez takich wlasnie ludzi jak wy..gowniarzy

Gość bbbbbbbbbb
aaaarea a tak apropo..... czy ty jesteś normalna? Bo widać że głup z głupem sie dobrał to po co pytasz? Tylko idiotka dalej by z nim spacerowała Gratuluje naprawde. Swój trafił na swojego

Gość polecam pangę
wiesz że od tego zachodzi się w ciąże? :classic_cool: leć po test do apteki (albo gdzie se chcesz :) )🌻

Gość Mextolian
A co dziwnego w fetyszu? 90% mężczyzn na świecie ma fetysz na punkcie kobiecych piersi. I jakoś nikt ich nie uważa za dziwaków. A przecież to się niczym nie różni od fetyszu na punkcie stóp, dłoni, szyi czy brzucha. Każdego podnieca co innego. Przecież nikt nie robi tym nikomu nic złego. A dlaczego większości mężczyzn podniecają piersi? Dlatego, że tak się rozwinęła nasza kultura i głównie to pokazują w mediach w programach erotycznych. Równie dobrze mogłyby to być kobiece stopy. Każdy ma inny gust.

Gość Mextolian
Acha jeszcze jedno. Wydaje się Wam obrzydliwe pieszczenie stóp? To dlaczego akceptujecie pieszczenie genitaliów często zwane lodami czy minetami, lub lizanie odbytu? Przecież to jest o wiele bardziej obrzydliwe. A jakoś nikt nie uważa miłośników minet za dziwaków.

Gość Mextolian
A czy to ważne? Ale jeśli coś miałoby być obrzydliwe, to chyba raczej wzięcie do ust genitaliów z ich wszystkimi wydzielimani niż czystej zadbanej stopy, no nie? Osobiście nie mam nic do żadnego typu pieszczot. Tylko myślę, że skoro ludzi nie obrzydza robienie loda, to jak może ich obrzydzać pieszczenie stóp?

Gość Mextolian
Ciebie akurat nie miałem na myśli :) Ale niektórzy tutaj dziwne rzeczy wypisywali na temat upodobań innego typu niż ich własnych.

Gość footfan
Dlaczego uwazacie ze fetyszysci to zboczency?? Sam jestem fetyszysta i bardzo lubie zajmowac sie kobiecymi stopami.Chetnie nawet poznam osoby z Krakowa z którmi mozna porozmawiac na ten temat Pozdrawiam Wszystkich

Gość feetlicker223
Mextolian ludzie nie używają rozumu tylko robią wszystko z automatu - tak jak ich wyuczyło otoczenie kształtujące sie bardzo "losowo" czyli tzw kultura. Większość obecnie fascynację pięknymi stopami uważa za coś dziwnego, nie rozumie o co chodzi, ich problem. Mnie fascynuje całe piekno kobiety a nie same pojedyncze elementy. Ja patrzę na tych którzy tego nie rozumieją podobnie jak oni patrzą na np swoje babcie które krzywo patrzą na powszechne dziś całowanie z języczkiem i "bzykanie" przy włączonym świetle zamiast zgaszonego ;)